Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. června 2012 v 00:52
pro pozor
Víš, ale zahraniční klienti potrebuji mít pocit, ze měli modelku;-) mají úplně jiné naroky, než češi! Tady jsou muzi k retusi neduverivi, ale bohata zahranicni klientela bez profi fotek nevybírá!
2. června 2012 v 22:40
POZOR
A fakt se.nedivim,ze kdyz si klios objedna holku krasku s 50kg a otevre mu 70kilovka,nestaci se divit
2. června 2012 v 22:38
POZOR
JA OSOBNE RETUS MOC NEDOPORUCUJI,KLIENT SE LEKNE A UTECE A JESTE DA SPATNY FEEDBACK
,2)NEVERI,ZE S TIM LUXUSNIM MAKEUPEM,VIZ Vavra foto,ze jste to vy!
2. června 2012 v 16:22
Suhlasim s pro Aja
"pro Aja" ma uplne pravdu!
Kvalitne foto, kvalitna webstranka, kvalitna reklama!
Chce to trosku zainvestovat , ale isto sa to oplati!
2. června 2012 v 15:55
pro Aju
1,vylepsit svůj vzhled na maximum
2,nechat si udělat opravdu dobré fotky a nechat pořádně profi vyretusovat
3,web zalozit s .com a psát jej pouze v angličtině, obličej rozmazat
4, fotky zaregistruj na profi eroticke servery. Ani bych nepsala, ze jsi z čr. Za klientama budeš jezdit
2. června 2012 v 15:47
Mona
Ahojky, holky. Jezdíte některá sama na sebe tour do Finska? Chtěla bych to zkusit, jenom nevím, kde si udělat reklamu, aby mě zákazníci našli.
2. června 2012 v 15:46
pro Marcelu
napis mi na
fancy.hanca@seznam.cz a ja ti poradim. jestli bydlis v praze tak se muzeme sejit. ja jezdila do Finska temer rok.
2. června 2012 v 15:07
Aja
Jen to potřebuji nějak diskrétně a fakt nemám žádné zkušenosti, tak nevím jak začít, aby se to nikdo nedozvěděl a abych si něco vydělala, jsem ráda za jakoukoliv radu.
2. června 2012 v 14:57
pro Aju
Vydelavej sama na sebe. Zaregistruj se na evropske eroticke seznamky (cityoflove) a nech si vytvořit vlastní webovky s dobrym názvem nejlepe s doménou com. Zákazníci hledají různé typy zen věkových skupin. Kdo bude chtít, najde si tě ;-) hlavně nejezdi na privaty, kor ty nemecke! City tour je taky na nic ho
2. června 2012 v 14:36
Aja
Kdyby jste náhodou o něčem věděli tak mi pisněte na mail
a80a@email.cz
2. června 2012 v 14:28
Aja
V Česku se mi teda do toho jít určitě nechce
Tak to je blbé, sehnala jsem si kontakt na nějakou agenturu, ale samotné se mi bez zkušeností nechce . . . To asi budu muset nají raději nějakou brigádu někde v Tescu
2. června 2012 v 14:01
Pro Ahoj
Kočko mohla by si sem pisnout na tebe kontakt?mám zájem o Finsko a pokud to tam znáš tak bych klidně rada jela s tebou..slyšela jsem že na severu to jde hodně dobře...no jo vždy se vydělávalo v menších městech..dík Tina
2. června 2012 v 13:57
Pro Aju
za zenitem snad néé,znám holku,který je 31 a vydělává,ale záleží fakt na vzhledu a na fotkách
2. června 2012 v 12:55
Marcela
holky, kde se dá udělat reklama, když dělám ve finsku??
2. června 2012 v 12:01
pro Aja
tak to už jsi za zenitem,to jedině někam na trasu v čechách
2. června 2012 v 11:32
Aja
Ahojky holky, můžete mi poradit? Potřebovala bych si vydělat penízky, tak zvažuji nějakou práci v erotice, ale v zahraničí. Dívala jsem se na nabídky na city tour Finsko. Můžete mi poradit jak to probíhá, jestli jedu sama nebo s někým a zda jsou klienti zajištěni? Viděla jsem někde možnost jet na 5 dní (to bych v rámci dovolené v práci mohla stihnout :-) A jestli nejsem moc stará? Je mi 32, 170/75. Díky moc za info.
1. června 2012 v 19:17
Hanca
holky mam predplatenu reklamu do finska na 6 dni. chcete to niektora odkupit?? kontaktujte ma na email
fancy.hanca@seznam.cz
1. června 2012 v 19:08
pomooooooc
holky nejak privat v Mnichove???
1. června 2012 v 12:38
Monika
Holky nebuďte blbé a neseďte někde na nějakém německém privátu za ty mizerné peníze. Vyjeďte někam dál. Určitě se to vyplatí.
1. června 2012 v 12:17
pro Dianu
Ahoj, poslala jsem ti e-mail. Tak doufám, že se mi ozveš
Daniela