Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. června 2012 v 13:25
Irca pro katku
8. června 2012 v 13:21
Irca pro katku
Víš co nejsem na tebe zvědavá.Kdo si myslíš že jsi ty koště,že píšeš někomu,že je ubohý!!!Tipla bych jsi,že jsi nevyšla ani základní školu,hvězdo
8. června 2012 v 13:16
Irca
Nejsem z žádného ambiente paní chytrá,pracuji sama na sebe!!
8. června 2012 v 12:06
RAKOUSKO
Ahoj, v rakousku se hlásíš na policii stejně jako v německu. Do ČR ani nikam jinam se to neposílá. Takže se nemusíš bát. Je to pro jejich účely a hlavně, aby podchytily nucenou prostituci.
8. června 2012 v 11:52
Monika
Ahoj Lindo, cetla jsem Tve zpravicky a chtela bych jsem se s Tebou skontaktovat. Bylo by to mozne ? Diky a budu se tesit na odpoved.
PS: Hledam praci v teto oblasti erotice a mam dojem, ze ty bys mi byla ochotna dobre poradit.... Muj email je
Bernth@seznam.cz Ahojky
8. června 2012 v 09:04
Michel
Všechny jste tady blbky, poslední komentář mluví o všem !!!
8. června 2012 v 00:55
cau Mona
jeste stale kouris curaky bez gumy a pak vsechny penize rozflakas v kasinu? :D
7. června 2012 v 21:32
Eva
ja jsem pracovala v ambiente rose .hruza!!!!!cikani ,ukradli mi penize i veci,uz nikdy vic!!!
7. června 2012 v 19:29
Pro Katu
První se nauč pořádně pravopis a potom tady piš nějaké příspěvky. Hrůza.
7. června 2012 v 18:51
Kata pro Ircu
a jak tady ctu jsou tu pro tebe vsichni na drogach ..
7. června 2012 v 16:53
tifany
presne tak, kazda se nakonec musime zaridit podle sebe. a kdo si sam nic nezaridi, tezko se dostane k necemu extra velkolepymu. holky holky. chce to vice iniciativy, ne jenom se na nekoho povesit a doufat ze jini vsechno zaridi. chcete makat? tak se snazte neco si dohledat. ne jenom sedet na internetu a dvakrat denne zkontrolovat tohle forum jestli uz konecne nekdo napsal ten vysnivany klub/privat/agenturu zrovna pro vas a kde budou vsichni cekat jenom na vas. zivot neni jednoduchy, musite si jit za svym a ani to se ne vzdy vydari. no opravdu od cizich moc necekejte. to radeji trikrat jdete nekam nahodne, napalte se a poctvrte uz snad neco obstojneho najdete. taky pak nebudete rozhlasovat do sveta kde to je, aby ste si nezmarili sance vydelavat tam i dyl.
to je ode mne zatim vsechno. hodne kuraze preje Tifany
7. června 2012 v 14:37
Irča
Už jsem sem přestala chodit jsou tady samé zavistive dorotky.Řidte se podle sebe
7. června 2012 v 13:49
Švýcarsko
Ten privát by byl asi lepší,z těch klubů mam docela hrůzu :(
7. června 2012 v 11:55
RAKOUSKO
7. června 2012 v 10:04
Svajciarsko
Rozmyslam nad klubom Aphrodisia, aj ked som pocula, od jednej baby, ze sa tam predavaju drogy. Na druhej strane vravela, ze nik ta do nicoho nenuti a ze sa tam daju zarobit pekne peniaze. Ako druhu alternativu mam jeden privat, tiez v zurichu. Vlastni ho jedna ceska a malo by to byt v pohode.
Co sa tyka toho poctu bab v lete, to ja netusim kedze doteraz som v lete nerobievala a toto bude prvy krat, ale myslim, ze u bab je to asi aj jedno ci je leto alebo zima.. S tymi zakaznikmi to ale pravda asi bude, kedze budu porozliezani po dovolenkach..
7. června 2012 v 00:09
Švýcarsko
A ty máš něco vyhlídnutý?jela bych třeba s tebou,ale jde o to,že se bojim,že teď před létem budou všude mraky holek a práce nic moc
6. června 2012 v 23:23
Svajciarsko
Aha dakujem za reakciu.. Tiez ma napadlo lietadlo, len stale sa obavam, ze ak by sa mi to tam nepozdavalo napr. v nemecku len sadnem do auta a idem. Takto je to komplikovanejsie a nechcem sa na tom popalit.. Priznam sa, ze radsej by som isla vo dvojici, ale zistujem, ze najst normalnu babu do partie je problem
6. června 2012 v 22:55
Švýcarsko
Ahoj,já jezdím do Zurichu a bud z Prahy tam jede 10 hodin,jede to před noc,takže se vyspíš a jsi tam :) jezdí tam i jedna slečna ze Slovenska a ta teda lítá,protože to už by jela dlouho
6. června 2012 v 20:58
Svajciarsko
Ahojte baby.. Mam mozno taku blbu otazku. Ako najcastejsie cestujete do svajciarska? Ja som totiz zatial chodievala len do nemecka a to som v pohode zvladla autom, ale premyslam nad svajcom a to by uz asi bolo moc...
5. června 2012 v 23:11
Nikča
holky nejdedete některá během dvou týdnů do Německa nebo Rakouska?Prostě někam,kde se dakí vydělat eura na prázdniny?Potřebovala bych někam vypadnout a nechci sama