Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. listopadu 2013 v 22:04
Laura
Ahoj holky. Dostala jsem nabídku na Slovinsko privát. Mohl by mi někdo o tom říci víc. Toury atd. mám za sebou, ale o Slovinsku jsem moc neslyšela, že by tam někdo jezdil.
26. listopadu 2013 v 01:33
ffss
26. listopadu 2013 v 01:32
ffss
26. listopadu 2013 v 01:32
ffss
25. listopadu 2013 v 11:40
finsko
24. listopadu 2013 v 19:39
Kristyna
Ahoj lucko dala by jsi mi kontakt prosím té pekne na Finsko?kristyna
8. listopadu 2013 v 17:22
Pro Lucku
a ktera je to Lucko?Daš mi kontakt?
6. listopadu 2013 v 09:56
Lucka
Holky pokud někdo shanite kontakt na Finsko.Mohu doporucit fajn holcinu se kterou jezdim uz leta a nikdy nebyl zadny problem.
30. října 2013 v 18:45
:)
ahoj holky nemáte někdo kontakt na USA rád bych jela ...
30. října 2013 v 11:47
Mel
holky, nemáte někdo zkušenost s prací ve Frankfurtu? je uvedeno, že je to na luxusním bytě v centru, pro dvě dívky, mail mají
3000euro@seznam.cz
24. října 2013 v 10:41
Sandra
Ahoj holky mate nektera zkusenost s praci v Glasgow??ja jsem v oboru nova a do zahranici jedu poprve, s tim ze jsem v UK uz zila,ale pracovala jsem normalne v kancelari...jde konkretne o privat Darinka..predem diky za jakekoliv info :)
13. října 2013 v 09:20
www.prostitute-blacklist.org
11. října 2013 v 20:49
simulka9@gmail.com
Ahoj baby, chcela by som vycestovat niekde do zahranicia, ale samej sa mi nechce...radsej by som sla s nejakou kamaratkou...mam 27 rokov...ak tiez hladas, tak napis na
simulka9@gmail.com
9. října 2013 v 14:59
Jana
Ahojky.. Hledám dobrej a spolehlivej kontakt na Anglii.. Má někdo ověřený inzerát? Díky za info
9. října 2013 v 03:25
pro Mexiko
a speciálně pro Barboru Faltusovou: Milá Báro myslím si, že by jsi se měla jít léčit. Nevšimla jsem si, když jsi odlétala, že by jsi měla vyražené dva zuby a monokl. Poslala jsi mi fotky od Vávry, ale vůbec si na nich nejsi podobná. Platila jsem náklady ze svého(reklama, nájem a řidič), protože mi tě bylo líto a nakonec jsi mi okradla holky na bytě jestli si vzpomínáš. Takže si ty svoje frustrace a psychické problémy vybíjej někde jinde. Pro všechny ostatní slečny, jsem úplně normální ag. v Mexico city. Kde mám svoji rodinu, která tu žije proto tu jsem. A je to tu velice dobře zabezpečené. Bohužel některé holky nepřekousnou lecos přes srdce a mají psych. problémy a rády špiní ostatní lidi. Bezpečí je pro mě na prvním místě, a určitě se nikdy nestalo že by někdo někomu vyrazil zub,nebo nějak jinak ublížil. Mexičani nejsou vůbec zlí, jako klienti a je to normální civilizovaná země. s pozdravem Katy
8. října 2013 v 23:07
Viki
A nevíte prosím Vás kde je nejvíce zájem o transky? slyšela jsem, že v Bavorsku, byli jste tam někdo?
jinak kdo by chtěl nějak vycestovat at mi písne na mail
vikishemale@seznam.cz
8. října 2013 v 17:10
FINSKO
Holky prosim Vas daji se poslat penize pres visa kartu jak se plati ty kredity na strankach ve finsku?? Me to porad nejde poslat!! :( a v bance po me chteji celou adresu toho prijemce coz taky nemam
7. října 2013 v 16:01
Pro Zanetu
Zaneto promin,ale uz slecnu mam z jine stranky,ozvalo se mi snad 15 holek...:-( Rita
7. října 2013 v 11:29
USA
Ahoj Rito, měla bych zájem vycestovat do USA. Napis mi prosím více info. Děkuji, Zaneta.
zaneta1403@gmail.com
2. října 2013 v 14:46
Alice
Alice
Ahoj holky, nemáte nějaká kontakt na Belgii prosím? Momentálně v Belgii jsem a potřebovala bych pomoct. Když by se našla nějaký hodná duše, tak prosím na email
alicewon@seznam.cz
Děkuji :)