Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. ledna 2014 v 20:17
Lea.nova321@gmail.com
Súrne hľadáme na privátny byt v Nízkych Tatrách 2 dievčatá, ktoré by doplnili náš kolektív.
Príjemné, mladé kočky, ktoré hľadajú nie len prácu ale aj zábavu, no najmä vysoké finančné ohodnotenie.
Nástupný bonus pre dievčatá 100€
Tyždenný zárobok min.1000€
Z hodiny eskortu 100/65eur pre slečny
V cene je len(!) klasika, oral, vyvrcholenie na telo.
Všetky príplatky pre slečnu!
Všetky informácie Vám rada poskytnem emailom.
L.
25. ledna 2014 v 18:22
Barča
Ahoj holky:)
Máte někdo zkušenost se slečnou
niki.a24@seznam.cz?Mám jet příští neděli,tak zjištuji situaci..nebo odkaz na nějaký fajn privátek ve Vídni,kde se dá vydělat?
18. ledna 2014 v 09:47
Finsko operatorka
ahoj slečny pokud některá sháníte seriozní a spolehlivou operátorku a nemusí jít jen o Finsko s kterým mám značné velke zkušenosti tak se ozvite..Jsem čacove flexibilni mluvim plyn ang..
operatorkaa@email.cz PA Lucka
17. ledna 2014 v 10:29
Spolucestovani
16. ledna 2014 v 09:50
Finsko
Ahoj holky jezdim Finsko a jsem spokojena pokud by mnela nejaka zajem dam klidne kontakt na moji operatorku
sona.sona27@email.cz
14. ledna 2014 v 22:03
Andrejka
ahoj slečny, pokud některá sháníte seriozní a spolehlivou operátorku a nemusí jít jen o Finsko ( se kterým mám značné zkušenosti) ozvěte se na
andreak.call@gmail.com... jsem hodně flexibilní a časově přizpůsobivá..Díky za případné nabídky..Andrejka
14. ledna 2014 v 21:58
Karol
Ahoj holky moje, už jste některá měla tu čest, a dostala se za prací do Austrálie?? Slyšela jsem o této destinaci od jedné slečny, které jsem pomáhala ve Finsku. Bohužel na ni nemám kontakt a ráda bych se dozvěděla více a né jen ty super výdělky co tam jsou :-)..Předem moc děkuji za info:-) a ať se vám všem daří
10. ledna 2014 v 17:51
Finsko
Ahoj holky jezdim Finsko a jsem spokojena pokud by mnela nejaka zajem dam klidne kontakt na moji operatorku
sona.sona27@email.cz
8. ledna 2014 v 01:25
eva
holky kdyby mel nekdo zajem o praci ve svajcu v kontakt baru nezalezi na vzhledu ani veku spsi aby si byla prijemna tak muj sef nemec hleda holky pokud mas zajem nechej me tvuj email.papa
7. ledna 2014 v 15:34
Red light
Jezdím sem už delší čas a jsem nadmíru spokojená. Šéfová je super, bezkonfliktní, nikdy jsem neměla problém. Určitě doporučuji.
6. ledna 2014 v 16:53
Denisa
Lucko prosím napiš mi kontakt na Finsk prosim...Rada bych ho zkusila ale nechci naletět,dík
6. ledna 2014 v 01:31
Slovinsko
Ahoj, no asi takhle. Je tam jen jedno misto kam se jezdi. Popsala bych to nasledovne. Bordel spina velka sikana ze strany pani domaci. Pracovni doba dobra a penize taky jen v podstate slovinci jsou strasni absolutne se nechodi umyvat a pokud vypadas aspon trosku hezky budou se na tobe stridat. Plus tedy dulezity servis. Secteno podtrzeno penizky ano ale pro dobrodruhy;-)
4. ledna 2014 v 00:56
Red light
Ahojky, chtela bych se zeptat na znamy podnik ve svycarsku- red light zdali mate nektera zkusenosti . Dekuji a s pozdravem
Red light
Ahojky, chtela bych se zeptat na znamy podnik ve svycarsku- red light zdali mate nektera zkusenosti . Dekuji a s pozdravem
Red light
Red light
3. ledna 2014 v 23:27
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na
pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info napis na :
dina11be@gmail.com
17. prosince 2013 v 20:11
jane
17. prosince 2013 v 20:02
eva pro kolegyne
norimberg je nejkatastrofictejsí misto v nemecku, na netu te pospinej pasaci a majitele klubu, znam to, jednou jsem tambyla a je to sama bezguma
15. prosince 2013 v 21:54
Tasha
Ahoj, prosím mohli byste mi doporučit někoho opravdu seriózního v Anglii? Už jsem tam byla 2x, ale bohužel to ani jednou nevyšlo, buď to byli idioti, bez jakékoli organizace anebo mě chtěli obrat o 70% výdělku a podobně...Takže jestli máte nějaké tipy na spolehlivé lidi, kteří zařídí práci, podělte se. Děkuji