Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. července 2014 v 22:36
Brigita
nejsem operátorka, ale co se týká Španělska-můžeš napsat více?Docela bych se přidala.
5. července 2014 v 22:06
Brigita- hledám operátorku
Ahoj holky, vyjet do zahraničí a proto hledám šikovnou a spolehlivou operátorku na Francii, Španělsko nebo Finsko. Budu ráda i za typy na férovou operátorku. Předem díky za tipy. Můj e-mail je
Brigita@centrum.cz
5. července 2014 v 21:03
rosheimn
hm a jak je to tam s orálem? bez ? nebo se tam čapeš i s orálem mit schutz?
5. července 2014 v 20:55
Rosenheim
Ja tam delala,majitele znam,´cely to renovovali,ja mohu poze doporucit,reklamu maji na rote laterne
5. července 2014 v 20:41
rosheimn
5. července 2014 v 20:38
NELA
promin že píšu asi z cesty. Ale jak byl ten pes nemocný. Já si ce dělám tuto práci, ale jsem velká milovnice zvířat a jak někde slyším o zanedbávaným zvířeti, chci pomoct..Stará se aspon o ty psy? Promin, že píšu takhle od boku..
5. července 2014 v 14:54
Pozor na Karolinu
Holky bacha na Karolinu s Münchenu,profetovana slapka co si upichla dite s Nemcem,nalaka holky do Münchenu a pak je behem dvou dnu okrade a vyhodi na ulici.
4. července 2014 v 13:03
Nela
sjednat práci.. a holky, ten po mě tak řval, ječel, lítal tam a já jsem se bála, že mi už i nějakou švihne, ale jen tak se taky nedám, takže jsem začala řvát taky.. chová se jako nějaký pasák v devadesátých letech.... však mi taky vyprávěl pěkný historky... Já brala kufr a už jsem letěla.. on mě teda pustil, dvoje dveře, klič má jen on. Do toho řval, že má už jenom dvacet korun, a že mu ustřihnou elektriku, no já měla dost.. Takže, holky, davejte si pozor na ESO CLUB LISKOVA u DOMAŽLIC - jet tam je úplně zbytečné a vyvarujete se tím zbytečných problémů..
4. července 2014 v 12:57
Nela
Ahoj holky,
ráda bych se s Vámi podělila o včerejší zážitek! Ještě teď jsem v šoku.
Odpověděla jsem na inz. v annonci, co jsem našla na int. , kde hledají společnice, slibují 100% výdělku, s tím, že profitují pouze z baru. S cenami 70euro za hod. a 50 za půl jsem tomu věřila, jelikož prý club byl zavřený a znovu se otevřel před dvěma měsíci, takže chtějí nalákat klientelu na holky, tudíš tak výhodné podmínky.. Takže druhý den jsem sedla do auta a vyrazila do té "Lískové - u Domažlic". Nemohla jsem ten club najit, jelikož v žádné Lískové není, ale je v Nemanicích. Takže u prvního clubu u hranic jsem zastavila a šla se tam zeptat, zda jsem správně. Uvnitř bylo teplo, čisto, krb, televize, príjemná šéfová, atd., ale bohužel to nebyl ten club kam jsem měla namířeno. Tak mi ukázali cestu a já odjela. Přijela jsem na místo, kde mě už vyhlížel pán, který měl dva zuby.. už mi nesl kufr nahoru a já poprvé vlezla do toho humusu! Špína, smrad, zima, humus!!!! Uvedl mě do pokoje plnýho bordelu, kde mi představil svojí kamarádku, která nepracuje a jednu mou kolegyni, kterou přivezli autem z Prahy před dvěma dny. Chudák holka, tam seděla celá nešťastná, ale bohužel hloupá na to, aby se sebrala a odešla. Venku dva psi, jeden nemocný, ale prý s ním nemůže k veterináří, nemá na to peníze. Lidi tam nechodí, špína všude, žádné čísté prádlo, v kuchyni zažraná špína, záchody špinavý, tam se nikdy nikdo kdo tam vleze už nemůže vrátit. Jak hosti, tak holky!!!! Spocený, spinavý, bezzubý, malý barman v hadrech, to taky není žádná vizitka. A navic! Na místě se dozvíte, že se jede 50/50.. Takže jsem sedla do auta a jela jsem kousek do toho Maxima, kde bylo čisto a hezké prostředí se zeptat, zda by mě vzali. Řekli, že ano, takže jsem se vrátila pro kufr. Jenže už jsem byla pryč asi dlouho, jelikož mě pozvali na kávu a byla jsem v šoku, takže jsem jim to tam vyprávěla.. No a když jsem tam už parkovala, tak pan Robert bezzubý na mě hned začal ječet, že to ví, že jsem byla v jiným clubu si
2. července 2014 v 19:55
Luxus job
Nabízíme slečnám od 21ti do 35ti let jedinečné pracovní podmínky, v naších dvouch dobrě zavedených privátech s dlouhoroční tradicí (erotických salonech) v Rosenheim. U nás máš opravdu tu příležitost si vydělat vysoké výdělky, jelikož ceny ve Nemecku jsou několikrát vyšší jak v Čechách Denní výdělky se pohybují mezi 250-750 eur . Vyplácí se denně! Nabízíme luxusní, příjemné pracovní prostředí, diskrétnost a 100%ní bezpečnost. Internet - WiFi, vlastní pokoj , ubytování, to vše je samozrějmně zdarma! Pracuje se v česko-slovenském kolektivu. Požadujeme: bezproblémové pohledné slečny, kladný pracovní přístup, štíhlou postavu, sympatický příjemný vzhled, čistotu, fotky. Více info na emailu nebo telefonicky: Kontakt Tel 004915751867094
meil:Redline@post.cz
1. července 2014 v 14:15
webka
Baby pracujte na seba a nepchajte furt prachy do vrecka pasakom.
Majte svoju webku a svoju pracu, je doporucujem:
http://chocolateoffice.com/
29. června 2014 v 11:46
France
28. června 2014 v 11:30
Vysoké výdělky, jen kousek od ČR!
Prosperující privát v Německu, jen 45 min od hranic, přijme do svého teamu slečny, které chtějí vydělat velmi pěkné penízky. U nás to opravdu funguje, přesvědč se:-). Efektivní reklama, pomůcky, internet, příjemný český kolektiv, domácí atmosféra, není nutná znalost němčiny. Více info na
tordd@web.de, prosím přilož aktuální fotku. Těšíme se na Tebe:-)
28. června 2014 v 02:13
ROSHEIM
AHOJ muzes mi dat kontakt prosim na ten ROSENHEIM dik
25. června 2014 v 21:29
Rosheimn
ahoj holky ja byla ted v Rosenheimne a super doporucuji
25. června 2014 v 19:04
nina tisherova
:1
20. června 2014 v 22:43
PŘIDEJ SE K NÁM DO VÍDNĚ - 500€/DEN!!!
Luxusní privát ve Vídni – Rakousko. Jsi atraktivní, pozitivní a víš, co chceš? U nás si můžeš vydělat super peníze za krátký čas – až 500€/denně. Diskrétnost, anonymita, čistota, luxus, centrum Vídně, zavedená dlouholetá klientela, telefonistka, reklama, slečny z Čech a Slovenska, tak proč to nezkusit. Pokud máš zájem, pak pošli svoji fotku a telefon.
maru.maruschka@centrum.cz
20. června 2014 v 17:44
AndreaTS
ahoj, hledám práci v neměcku ideálně. Někde u hranic nejlépe. Jsem trannsexuálka 8 měsíců na hormonální léčbě - prsa dvojky. Děkuji za nabídky na email
AndreaTS@email.cz
19. června 2014 v 22:25
HLEDÁME ATRAKTIVNÍ DÍVKY DO VÍDNĚ - RAKOUSKO!!!
Chceš si vydělat super peníze a užít si pohodové prázdniny? Potřebuješ peníze na dovolenou? Hledáme hezké, podnikavé a pozitivní slečny, věk 19-40 let. Privát v centru Vídně, nadstandardní výdělky, až 500€ za den. Férové jednání, diskrétnost, luxusní zázemí, velkou klientelu, česko-slovenský kolektiv. Pošli svůj telefon a foto na email:
scharka80@seznam.cz
10. června 2014 v 15:21
czmarinacz@seznam.cz
Denny privátny byt v Rakousko(wien) nabízí možnost krasného výdělku pro sympatické slečny 18-40let. Jsme zaběhnutá adresa, mame 6 privatu a nabízíme: práci denně 11-02hod., peníze denně, čisté prostředí, cz-sk kolektiv, obrousky, mýdla....na private max 4 holek..Ferove jednani. Servis si urcis sama aky delas... Klienti chodi spontanne nebo na terminy, reklamu platime my. dlzka pobytu zavisi na tobe...U nas je vse EASY... Budeme se tesit na spolupraci...
00436505618581