Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. července 2014 v 12:43
moncherie
nechci se zde nikoho zastávat nebo napadat.Já byla v Mnichově před 4 roky a má zkušenost s Jitkou z Moncherie je bohužel ta nejhorší.Nebudu se zde rozepisovat.Ale jestli je jedno místo kam bych po mé osobní zkušenosti nikdy nikdy nejela je právě moncherie.Naopak-kolikrát zde byli napadáni majitelé AMBIENTE ROSE, před 4 roky to byli tuším bulhaři?dělala jsem u nich týden a nemůžu na ně napsat vůbec nic negativního.Ke mě se chovali slušně,dojeli pro mě na naádraží, v práci korektní,nepřesahovalo to pracovní vztah.Sice peníze jsem tenkrát moc nevydělala,ale na jejich chování nemám ani tuk co říct negativního.Zato bohužel na Jitku-to je bez úrovně zkušenost děsná.No tot má zkušenost.Víc se k tomu už vracet nechci, jsou to cca 4 roky a pro mě uzavřená kapitola
18. července 2014 v 12:09
Patrizia
U nás se k holkam chováme slušně a s respektem, každá holka má vlastní pokoj zvonek... Neodevzdáva ŽÁDNÁ PROCENTA o klientech, servisu a pracovní době si rozhoduje sama. Práce u nás je diskrétní a 100% bezpečná. To že někoho kdo nevyhovuje pošleme do nějakého jiného "bordelu" odkud se nedostane jsou hloupé výmysli Paní Jitky z Moncherie stejně tak neberu drogy, nemám problém s policii a Porsche jsem nikomu neukradla. Milá Jitko, nazývat společnice a holky které pracuji v erotice "šlapkou" vypovídá o tom jak se k těm holkam které u tebe pracují chováš. Teda spíš na tebe...
17. července 2014 v 21:57
Mnichov
Mnichov
Holky pozor na Patricii,celej zivot dela slapku a jede v drogach,pokud se ji holka nehodi tak ji preda do jinnych bordelu a odtamtud uz se nedostanete..v Mnichove je znama ze okradla nemce o porsche a vecne ma tahanice s policajtama ,doporucuji nejezdit,usetrite si ´tim spoustu problemu
17. července 2014 v 15:38
NĚMECKO na mitte
16. července 2014 v 21:19
pro fotecky
Ahojky.no tak ty znam ty neber ja jim taky naletela na levnou cenu a výsledky des.nechali si zaplatit předem. Najdi si fotografa pokud jsi z Prahy jmenuje se Petr Stohl nevim webovku ale videls jsem fotky co delsl a je to super.pa
15. července 2014 v 18:33
Niki
15. července 2014 v 18:31
Německo
Já jsem tady o Německu psala, zajímala jsem se, jestli by dal někdo zkušenosti, kam třeba nejezdit, upozornit, nebo dát tip.... ale koukám, už to tady není :( Já bych do toho šla, chci ject a vyzkoušet, nečekám, že mi něco spadne hned do klína po radě ostatních :) spíš mi šlo o názor, zda má cenu zkoušet... Já jsem přemýšlela o Frankfurtu, Mnichově a Düsseldorfu. Nedělám ale nic extra.... Kdyby ste mě zapojili do konverzace, byla bych ráda
te1re1zka@seznam.cz
15. července 2014 v 18:28
NĚMECKO na mitte
15. července 2014 v 13:33
pro Německo
Ahoj mužeš sem hodit email?a kam do Německa?já jezdím do Franfurtu a mnichova.pa pisni
15. července 2014 v 13:18
NĚMECKO na mitte
holky nechcete některá zkusit jet koncem srpna na mitte do Německa? Chci to zkusit a nechci jet sama..Němčinu ovládám základy, ale ve dvou je to lepší..Jsem černovláska..
14. července 2014 v 15:47
Pro Niki
Letenku do Frankfurtu? Ta stojí kolem 8000 asi nejsi zdravá :D
14. července 2014 v 10:41
Niki
nechce se mi samotné a vždy je lepší cestovat společně.diky
14. července 2014 v 09:53
Niki
Ahojholky.má některa zájem o city tour po Německu?na 10dní vše zajištěné jen koupit letenku doFranfurtu.Pokud máte zajem pisněte svuj email sem a pošlu vice info.
13. července 2014 v 13:33
Znojmo
s tím Znojmem se bohužel musím přidat.Byla jsem tam minulý rok.Sice to tam bylo na pohodu, Moravu miluju ale co se týká cen a práce-nic.Jen snad vínko a sluníčko.Práce ani za nic nejezdit
12. července 2014 v 22:43
Pro Lilith
Ahoj, já hledám fajn kamarádku na společný cestování. Taky jsem byla ve Finsku. Norsko zní ale taky lákavě. Kdybys chtěla vyrazit společně, tak písni na:
Brigita@centrum.cz
12. července 2014 v 22:38
Pro Čechy
Tak to není vůbec pravda, že ti nikdo nedá dvojku za hodinu. Já dělám v Praze za 3000,- za hodinu, 30 min. 1500,-. A nejsem v žádným extra klubu. A nejsem píča, abych dělala orál bez, líbání, lízání a tak podobně. Všechno s ochranou. Extra anál, sado maso a tak. Svůj život miluju a takové prasárny ať si dělaj feťačky třeba na Karláku...
A ve Znojmě jsem taky byla a tam je to právě katastrofa. Makáš tam i za míň než polovinu, co v Praze.... Takže právě Znojmo nebrat. Samí arogantní a problémoví Turci a šupáci z Rakouska, co na to doma nemají.
12. července 2014 v 19:20
tereza
Nemate zkusenosti jak to jde ve frankfurtu?
12. července 2014 v 15:22
PRIVAT WIEN - AŽ 500€/DEN!
POJĎ SI UŽÍT PRÁZDNINY DO VÍDNĚ – AŽ 500€/DEN!
Chceš spojit zábavu s prací? Máš ráda peníze a dovolené? Jsi mladá a atraktivní? Nebojíš se vycestovat do Rakouska (Wien)? Přesně tebe hledáme do našeho zavedeného studia! Práce v centru Vídně! Parádní příjmy (500€/den), diskrétnost, vlastní pokoj, wifi, operátorka, luxusní a čisté prostředí, vysoká návštěvnost a stálá klientela, česko-slovenský kolektiv, čestné jednání a anonymita. Cizí jazyk je výhodou, ale není podmínkou. Požadujeme věk 19-40 let, pozitivní přístup k práci a příjemné vystupování. Foto postavy a obličeje spolu s telefonem posílej na email. adresu:
scharka80@seznam.cz
12. července 2014 v 11:51
Pro Čechy
V Praze na privátu se dá vydělat v klidu jak jsem napsala mám 70 tisíc za 10 dní, jsou holky co běžně malí 10 tisíc za den
to že ty jsi nevydělávala neznamená že to nejde, nedělám nic extra jen orál bez kondomu a líbání a to dle sympatii.
12. července 2014 v 11:06
tereza
Ahoj holky... Přála bych si studovat v německu, ale náklady na školu a bydlení jsou na mé poměry vysoké :-( ráda bych si tam vydělávala jako společnice... Nepředstavuji si tisíce týdně, ale v klidu mít klienta, dva a pokrýt náklady, najíst se.... Samozřejmě kdyby bylo líp a víc práce, budu jedině ráda. Proč vám to tady cpu....kdyby ste byly ochotné se se mnou podělito o n
ějaké zkušenosti, poradit čemu a komu se vyvarovat, jaké město, cokoliv, za jakékoliv info a rady, případně doporučení budu vděčná. Kontakt na mě -
te1re1zka@seznam.cz. mějte krásný víkend