Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. června 2024 v 19:56
17:49
Ok. A jaký mám mít takt, když řeknu klientovi, že musíme končit a on mi dá facku? Děkuju za radu. Mně se to slušné chování jaksi nevyplácí
30. června 2024 v 17:49
17:17
To co popisuješ není GFE. To by mělo být standardem u všech. Bohužel tomu tak není. Už jen jak se vyjadřuješ značí něco o tvém přístupu k práci a ke klientům. Vždy se dá jednat slušně a taktně. Diplomaticky jim danou situaci vysvětlit. Není to tak těžké.
30. června 2024 v 17:17
16:56
V tom případě jsem se snažila o GFE s každým. Nabídnutí něco k pití, ukázat, kde je toaleta a co má kde k dispozici mi přišlo automatické. Stejně tak, že si ráda povídám, nepočítám sprchu do času atd. Jenže pro některé to bylo žalostně málo a snažili se mě prstit, strkat mi ho do zadku a při ukončení času se stavěli na zadní, že se ještě (po druhé) neudělali a když bych je chtěla vyhodit, tak nejsem gfe, ale podvodnice co nesplňuje gfw servis. Takže nasrat
30. června 2024 v 16:59
Masaze
Holky přemýšlím, ze (v Praze) presedlam na masaze, už jste některá zkoušela koupit novou si m, nové jméno a fotky, nová reklama a normálně na bytě, v posteli, nemám masazni lehatko.
Mám kurz sportovní masaze a nemyslím ze by to bylo nějak náročný? Hlavní je společná sprcha a nonstop úsměv pak po něm jezdít od oleje, zajet mezi nohy, otočit vzdychat do ucha, haha já to normálně zkusím není co ztratit ale budu nervózní jako prase. Klientům řeknu ze začínám ať omluví nervozitu . Myslím ze budou víc normální než nornici. Ano jsem cenová relace 2000/3000 půl/hodka takže žádná extraliga (jsem normálně vypadající 35+) tak mě nezabijte
30. června 2024 v 16:56
GFE
GFE znamená, že se k němu nebudeš chovat neosobně. Prostě víc jako kamarádka/přítelkyně. Prostě, aby si nepřipadal, že už je 4, kterému teď jdeš udělat službu. Bereš ho víc jako člověka. Aby to prostě nebylo neosobní provedení nějaký služby jako u zákazníka a víc si připadal, že se o něj zajímáš a tak.
Dle mého to neznamená, že budeš dělat věci, které normálně neděláš. Jde tam spíš o tu iluzi vztahu. Pokud si pod GFE vymejšlí blbosti, které normálně neděláš, tak jen zkouší/manipulují, aby si to nějak obhájili.
30. června 2024 v 15:25
Pro koště 10:00
Ty máš samozřejmě GFE na hajzlech za 500 za týden koště po přechodu
30. června 2024 v 14:13
12:39
U mě zase klienti jako GFE nečekali, že se musi dodržovat čas a nemůžu ho vyhodit, když se chce na poslední chvíli udělat podruhé atd
30. června 2024 v 12:39
SOŽ - Zdeňka
Tak já jsem nedávno zažila zákazníka, který měl představu GFE takovou, že si necháte vyloženě rvát prsty dovnitř a nic mu na to neřeknete.
Podle mě by ho partnerka po minutě okřikla, ať to nedělá.
30. června 2024 v 11:01
GFE
Z pusy moc rychle píšu , mám dnes frmol 🙈
30. června 2024 v 11:00
GFE
A když někomu smrdí z pusy už tam ma něco , co ti muže předat a pak se ti budou kazit zuby či ti bude také smrdět s pusy.Takže když už líbání tak za velký příplatek a většinou ho zaplatí ti, kteří o sebe dbají.To líbání nemusí mít u sedu každý, ani stálaci si ho nevynucuji.Vynahrazuji ji to jinak :) Opravdu nemusíš dělat věci co jsou ti proti srsti, jen abys vydělala 🙈
30. června 2024 v 10:55
GFE
Tak ke mně chlupatí, pupkatí, smradlaví Pepici a celkove dělnický třída nechodí = norníci.
Z mých cen mají totiž krásné vlákno na fóru😜 Třeba já líbání mám za dost velký příplatek, abych se nemusela líbat s každým je to pro mě ještě intimnější jak sex.Navíc je to také riziko.Můžeš s líbání chytnout žloutenku, syfilis a jiné vředy.Takže klient bez použití lysterinu a žvýkačky tuto službu nemůže využít.Ale mí klienti nejsou hloupí.Takže mám méně starostí.Ja jako GFE v ceně mám mazleni , povídání, masáž a v sexu jsem něžná i divoká a zapojena všemi smysly .Urcite nemám v GFE základní ceně líbání a 2. Kolo to už je extra, extra VIP jak bych řekla v marketingu 🤣 A vrací se a nosí květiny, alkohol, jsou velmi pozorní.A to je holky důvod proč vám stále opakuji.Pokud jste opravdu krásné nedělejte rychlovky a zvyšte ceny.Bude vás ta práce bavit mnohem víc :)
30. června 2024 v 10:06
10.00
Ani za 600 eur ty uboha nornicka nulo a už táhni zpět na Svetaky.
30. června 2024 v 10:00
gfe
huleni bez gumy polykani mrdky strikani do kundy a analu a do drzky libani si klidne od taovych kurev odpustim a cena 600 na hodinu to je gfe
30. června 2024 v 10:00
9:31
Proti Gfe jsem nic neměla..chodili mi sympatičtí klienti, akorát při platbě nepoznáš, jestli mu nesmrdí z huby. To poznáš, až když máš jeho obličej těsně před svým nebo aby na tebe dýchnul. Neumím si představit říct klientovi, ať prvně dýchne a pak se rozhodnu. Ústní vodu v koupelně mají, připomenu jim, ať ji použijí a stejně někomu táhne z tlamy. Některým jedincům chyběly i zuby.
30. června 2024 v 09:31
9:02
To jo, dokud se líbání nazačali dožadovat i klienti, kterým táhlo z držky. Tak jsem GFE musela ze svého servisu vyřadit
30. června 2024 v 09:02
8:17
A co jsi čekala? Líbání ke GFE patří. GFE není en o tom být milá roztáhnout nohy a čau. Je to o tom si ráda povídat, mazlit se, být přítulná a ano i se líbat. Celkově se chovat jako přítelkyně a ne jako ženská při pondělku na úřadě.
30. června 2024 v 08:17
23:53
Já GFE v nabídce měla a chtěli zůstat přes čas zadarmo, líbat se a vůbec se v sexu se mnou neomezovat. Už nikdy 🤮🤮🤮
30. června 2024 v 08:16
23:53
Být milá je automatické. Podle mě je to s líbáním až do krku a nejlíp sex bez gumy dneska
29. června 2024 v 23:53
GFE
Co si mám pod tím představit.Jen přátelský přístup ? Nebo i líbání, oral bez a podobné prasárny? Nemám taky rovnou sundat kondom třeba ? To přece milenky dělají a co takhle uvařit po sexu
29. června 2024 v 22:28
17:32
A taky má každý z nás jinou startovní čáru. Princátko u dvora bude mít asi jiné dětství než bangladéšský sirotek ze slumu.
To samé my - někdo si chce vydělat na další byt a někdo je rád, že dá dětem najíst. Každopádně mít se dobře chce asi každej, ne?