Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. července 2024 v 12:16
11:40
Ty ses probudil po 10 letech z komatu vid? Mladé dávno dělají jen onlyfans. A když sukat tak za pořádný prachy ty socko.
1. července 2024 v 11:40
pseudomasaze
Prejdete vsechny na masaze a ceny kolem 4000 tim se totiz vyselektuji line netahla a jety ludry, a na druhou stranu i dementi co neumi chytit kurvu za drzku a vymrdat ji kundu i s prdeli.Na nory pak zustanou jen mlade nezkusene holky bez botoxu plastu a inkoustu za litranek a tisic petset.Stare protrele kurvy... tahnete prosim vsechny masirovat
1. července 2024 v 11:21
Masaze
Já dělám v ČR protože mám psy, max muzu Německo a to jsem jezdila 5 let a stejný kokoti jako v ČR. Mám tu i normální práci takže nemůžu jezdit kamkoli… jako už jsem si zvykla a ceny mám 2000/3000 tak až takový odpad nechodí a umím si je srovnat do late. Přemýšlím ze přejdu na masaze, bude to sranda ze najednou budu ta, co se ji nesmí skoro dotknout a když, tak až při druhé návštěvě za litr extra minimálně :)))) akorát se bojím ty společný sprchy už takhle mám kvůli tomu šílený nedoplatky za vodu…
1. července 2024 v 11:16
Masaze nornik
Jo mas pravdu jednodušší je lehnout na zada nechat se ojet a vypadni, dík za radu a asi u toho zůstanu ;)
1. července 2024 v 11:12
Zdeňka za zenitem
Tu jedině zdarma, včetně slavnostní večeře, kterou by musela uvařit a zaplatit. Při jejím kulinářském umění by to byla 4. cenová
1. července 2024 v 11:01
10:12
Je mi tě fakt líto že tohle na tebe leze. Dala bych si ceny aspoň 2000/3000 abych se těmto obludám vyhnula.
1. července 2024 v 10:59
10:12
Primitiv s pivním mozolem z čtvrté cenové kategorie
1. července 2024 v 10:57
stara Zdenka
ta vzdy odkazuje na pravopis sama ma ve svych elaboratech chyb jak maku a uplne nejlepsi je ji chybu v textu schvalne poskytnout jako treba pan cupka to se muze strhat
1. července 2024 v 10:49
Fejkoslavy v ČR
Začněte inzerovat s vlastními fotkami, kde uvidíme aspoň kůzlata, břicho a zadek. Jak za časů AA s cedulkou, kde bude váš pseudonym a datum vyfocení.
Fotomontáže si nechte pro Laponce za polárním kruhem. Matrona Zdeňka je zase nějaká chytrá
1. července 2024 v 10:41
CR
Nemám žádné výplně, botox ani tetování. V Čechách bych nikdy nepracovala. Nejen kvůli cenám, ale především kvůli chování českých mužů. V Čechách pracují jen masochistky.
1. července 2024 v 10:12
SOŽ - Zdeňka
Mě baví, jak pán nedokáže napsat jednu větu bez chyby a povyšuje se.
1. července 2024 v 09:53
08:09
Jde dělat masáže právě proto aby k ní nechodili takoví jako ty. A dát si ceny vysoko, aby měla joo jistotu že se u ní takový debil neobjeví.
1. července 2024 v 09:27
Práce v ČR
Já vás teda lituju. Pracovat s takovým materiálem ještě za směšné ceny. Chudinky.
1. července 2024 v 08:09
Dojení kokotů
Na sportovní patlání frakčních destilátů vám z vysoka serem. Jen v Praze je přes 400 honislav v 15-ti honírnách a každá vychcaná běhna tím samým způsobem chce dojit modrokokotníky. Energo-wellness-tantrickýma vojebávkama je trh přesycen. 🙈 Dementů neschopných mrdu snad není víc než norů
1. července 2024 v 03:40
16:56
Konečně inteligentní odpověd
30. června 2024 v 23:46
23:53
Jak s laskou. Mazleni libani tuleni. Nenabizej pokud to nechces delat. Klient bude sklamany.
30. června 2024 v 21:12
Masaze 16:59
Ahoj, pokud půjdeš sama na sebe, normálně sama na bytě, můžeš počítat s tím, že většina bude přemlouvat na sex. A to i ti, co byli do telefonu a na začátku slušní. Většina bude chtít, zkoušet a někteří dokonce očekávat minimálně prstění, případně i lízání a další servis. Teď to nabízejí za příplatky i v masážních salonech, včetně líbání... Pokud si umíš stanovit a držet hranice, bude to ok. Super, že máš kurz na sportovní masáž, nejeden klient vyhledává právě kombinaci normální masáže a erotiky, určitě bych to zdůraznila v inzerci. Myslím si, že klientela na masáže je v průměru o něco lepší než klientela klasických služeb, hodně ale záleží kde a jak se budeš prezentovat.
30. června 2024 v 21:09
...
30. června 2024 v 20:51
...
Lina kurvo alias maserko kup si kartón oleje na pečení a pokud jsi jen opuchlá 35 chcípneš brzy hlady a vrátíš se zpět k mrdani a stříkání do kundy hodně štěstí líné netahlo
30. června 2024 v 20:25
...
Protože mu to říkáš už od desáté minuty mrdu cupko takže to že dostaneš přes nabotoxovsnej pysk je zcela v pořádku