Svet-Stranek.cz
Dokud dýchám, doufám.
Jak se žije společnici?

Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.

Kdo přispěje?

Nebo mi napíše na: spolecniceslunecnice@email.cz
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
2. srpna 2024 v 12:58
11 30
prevazela jsem tenkrat presne 22 600 euro, premyslela jsem, jak to udelat a nakonec jsem proste letela na 2x. Rozdelila jsem ty penize na pul, tu jednu pulku dala do obalky a nechala na letisti na 24h help desk, je tam tahle sluzba, a vydaji to pak pouze na obcanu na jmeno, ktere uvedes, se zbytkem jsem letela do prahy, i tak jsem mela strach, protoze jsem vezla neco pres 10K, mela jsem to jeste rozdelene, neco v kapsach, neco v penezence, neco v casopise, kontrolou jsem prosla v pohode, na letisti na ruzyni jsem to dala do prirucaku, kterej jsem nechala v uschovne a letela hned zpatky do helsinek, tam vyzvedla tu obalku a letela zase zpet do prahy. Tam vyzvedla prirucak s penezma. Narocny teda, ale byla jsem klidnejsi. Porad lepsi utratit par stovek za letenky navic a byt unavena z tech letu, nez prijit pri kontrole o vsechny penize.
Jednou jsem prevazela cca 12 tisic z finska autem a to me nekontroloval nikdo. Ani v helsinkach ani v tallinu. Kontrolovali me ale pri prijezdu do helsinek, dostala jsem se tam s autem trajektem z nemecka a vsechny auta nechali projet, zastavili jen me a dalsi dve auta, taky to byli cizinci, nasmerovali me do nejake haly, musela jsem vystoupit, vse tam nechat a odejit, ani mobil kabelku jsem si nemohla vzit, odvedli me ven pred tu halu, stal tam semnou jeden policajt, ale byl v pohode, fajn jsme pokecali, pak mu do vysilacky asi rekli ze dobry, tak me privedli zpet a mohla jsem jet. Urcite prohledavali cely auto, mozna na drogy nebo co ja vim. Penez jsem v te dobe u sebe moc nemela, mozna 2 tisice euro v hotovosti.
Co se tyce revicek, me je psali sami od sebe. Ale nemela jsem jich nejak moc, ale vsechy dobry. Jo a mela jsem fotky bez obliceje, ten jsem zamazala a fotila jsem se i s papirem a napisem, uz nevim co tam bylo asi datum a taky s novinama.
2. srpna 2024 v 12:35
11.30
Měla bys investovat i do vzdělání, ty ultra třído v sexu. Z tvojí češtiny bolí oči. Jo a samochvála smrdí.
2. srpna 2024 v 12:02
pibilo
2. srpna 2024 v 11:56
9.53
Právě že je olympiada tak je to tam vše příšerně předražené ubytování nesezenes a že by ses nezastavila pracovne to určitě ne.spis to nejde vůbec.ja jsem v Monaku a jela jsem se na otočku do Paříže podivat a hrůza.hned jsem se vrátila.
2. srpna 2024 v 11:30
9:52
a jak si prenesla 20tis prez kontrolu? vis ja tady ziju a tady se vse kontroluje cili do 10t si odneses nad ale ne. nevim jestli se zrovna tobe da verit. ja jsem tak zacinala dokonala postava krasna prsa supr servis. ano jsem ultra trida v sexu a nechapu proc to porad nekoho sere. stalaky jsem mnela ale nikdo nepsal revi. cili chodilo malo ale vracelu se. jeden mi rekl ze ja jsem tak dobra ze nepotrebuju revi. aha. dobre..a ja treba mnela 2 stalaky za den a nikdo novi. klientelu jsem si tvrde vybudovala bez revi a stale ji mam. klienti mi do r 2022 tvrdili ze oni nemaj profil a nepisou revi. vydelavam 8-15k mesicne a nikomu nereknu jak protoze mi nikdo nepral
2. srpna 2024 v 09:59
pro anonymni
muzu se zeptat, a ty inzerujes? nebo uz mas svou klientelu. Nebo je lovis pres ty znamosti?
2. srpna 2024 v 09:53
francie
ve francii je olympiada, tam by to melo jit dobre ted
2. srpna 2024 v 09:52
21 56
je to par let zpatky, od te doby jsem tam nebyla na tour, tak nevim, jak to tam jde ted. Me to vzdy nejlip slo v helsinkach, ale znam hodne holek, co jim to tam neslo vubec a prave radeji jezdily vaasa, jyvas, kokkola dokonce a tyhle mesta. Ja uz to psala tenkrat tady, a ani kdysi mi to spousta neverilo, ale nemam duvod lhat. Ze to ve finsku nejde, se tu pise od roku snad 2015 pritom ty holky, co tam jezdily vedi, ze se delal balik. Spis by me zajimalo teda srovnani tech, co tam jezdily drive a ted. Ale i tak, je to kus od kusu. Setkala jsem se se spoustou holek a je pravda, ze nekterym to neslo vubec a nechapaly, jak tam nekdo muze vydelat. Ale skoro vzdy to bylo o pristupu tech holek. Je potreba si budovat stalou klientelu.
Me to zas nikdy neslo v Irsku, ale je fakt, ze jsem vydrzela jen tri dny a se sklopenym ocasem jsem se vratila do finska, kde uz me to zacinalo trochu srat, ale po zkusenostech z irska, jsem rychle zmenila nazor. Ale nebudu zastirat a hrat si na neco vic, vetsinou chodili na pul hodky za 100e, zacinala jsem okolo desate rano a koncila v deset vecer, ty prachy byly tvrde odsukany.
2. srpna 2024 v 09:07
22:56
predevsim srpen nebude nic. vsichni dovolena 4t a zbytek co tu zustal ma deti a skolu
2. srpna 2024 v 09:06
21:56
jinak take si myslim ze to bylo hodne davno cos tam delala 20k pred Vanocema. pred Vanocema ma solventni klientela vubec nechodi na sex. chodi do exotiky. to je snad vsem jasny. ani nevim jestli se ti da verit. od holky co vydelava miliony pcekavam Vanoce s velkym V. nic ve zlem ale tady se lze..
2. srpna 2024 v 09:03
21:56
napis kdy? protoze ja take udelala 1200-1500 za den nekdy v minulosti. ne porad to bych nedala fyzicky. a styl prace? protoze ja musela makat! 2020-2024 to je spatne. takove penize nejsou. a Helsinki? ty jo tam mi to nevola jen zmrdi cmoudi fejky a slevy. ktera lokalita by mohla jit lepe v Helsinkach?
jinak holky muzete za to vy protoze delate za malo a hodne servisu.. ted odesel klient. obleceni jak socka. zaplatil 350. tech 50 dal omylem navic. a ma company 65 zamestnancu velice movity. ach jo holky proc kazite business...???manzelka s nim nespi pry je nemocna. ne neni to je jen takova hra aby nemuseli s nima sukat. protoze co si budem vatsina klientu neni sukatelna.
2. srpna 2024 v 08:20
Espana
Já teda žiju na jihu Španělska sice jsem tady tuhle práci nikdy nedelala mám tady normální praci a na tour jezdím ven ale pokud si to některá chcete zkusit mám velký apartman cca 50m od moře tak 1 pokoj můžu pronajmout na práci.dej na sebe kontakt a zkus si to.ale nepočítej s tisicema tady to je spíš o dovolené. 👍🇪🇦😎
2. srpna 2024 v 02:51
23:19
Máš pravdu. Já nechtěla plýtvat svoji energii protože každý dobrý skutek je po zásluze potrestán.
2. srpna 2024 v 01:20
Lukyno
Neni nekdo v Parizi? mam chut i cas
2. srpna 2024 v 00:26
Anonymně
Zdá se mi že vybudovat klientelu za vyšší částky je snazší než za nízké protože jsou to klienti kteří si chtějí najít ATF (all time favorites) a ty točí anmísto aby neustále naháněli nové. Já osobně mám návratnou klientu 72% v rámci posledního půlroku. A průměrná životnost jednoho klienta je 7-8 schůzek. Pak začnou věci komplikovat nebo se už nabaží, ale ti kteří nechodí často třeba dvakrát týdně ale jen jednou měsíčně mají životnost delší.

Mám pocit že nejjednodušší je prostě fakt mít ty stáláky a je to na pohodu. Ti dva klienti denně jsou pro mne ideál a jelikož máš i dny kdy toho máš víc tak pak když taky nemáš chutě na sex přes menzes tak nepracuješ. Nejedu běh na sto metrů ale maraton .
2. srpna 2024 v 00:24
Anonymně
Jéžiš, nemusíš lustrovat bulvár když s těmi lidmi trávíš volný čas. Samozřejmě vysoce osobní věci které víc že daná osoba nechce venku sdělovat nebudu,. a taky proto je to víc v obecné rovině. O tom že vemola šuká celou prahu ví snad všichni.

Eva si nikdy nic nekoupí na sebe protože jak jsem zmiňovala byla bílej kůň. Sedět nešla a flastr z dluuhem jak kráva má. Chodila kvůli tomu po soudech, zas já se jí nedivím že raději si vezme flastr než aby po ní šli. A máma žije s ní, ne ona u ní. A nežije u ní full time, jsou si prostě hodně blízké. Eva je prostě zvláštní, ona je i fajn pohodová holka, ale tolikrát jí v životě podělali že už raději jede to svoje automaticky. Jinak ty kontakty přes postel nestaví, nebo možná kdysi to netuším. Co jsem vypozorovala tak ona má prostě dobré skills spojky, nejsou to drogy ale prostě jeden něco potřebuje a Eva má v hlavě databázi a hned ji napadne kdo by mu to mohl zařídit a tak funguje. Plus bych tipla dohazuje holky - když to tak vehementně zkoušela se mnou. To s palcatou zemí, covidem a další dramata jsou pak vábničky a trollení které lidi rozčiluje. A c těmi rty, jak říkám, má tam metacrill. Si zjistěte co za svinstvo to je, to nerozpustíte jako kysleinu, to se musí odoperovat a jsou tam komplikace, jizvy atd. Ohledně Paroubka, no comment, všichni víme.

Jinak je snazší si vydělat 300 měsíčně jako společnice než to vydělat v čistém a s čistou hlavou se sponzorem. Jde to, protože i já takto fungovala. Ale prostě rálně to má všechno svou životnost. Jste de facto partneři a tak najednou věci co byst neřešily řešíte. A pak prostě třeba dostante ick a už je to konečná. Těch 300 měsíčně není jistota ale není to nereálné. Dva klienty za pětku budete mít každý den bez problémů. Počítate ss tím že občas někdo vypadne tak kolikrát booknete i tři klienty případně mát náhradníky. Několik z nich pak po první druhé schůzce chce schůzky delší. Zdá se mi že vybudovat klientelu za vyšší částky je snazší než za nízké protože jsou to klienti
1. srpna 2024 v 23:30
ams a paris
a co svycarsko? Vsechny co tam jezdite, tak jste registrovane a delate na pracovnich bytech? Proto me nikdy nelakalo nemecko, kdybych mohla delat, kde chci tak jo, ale ty pracovni byty jsou humus
1. srpna 2024 v 23:27
ams a paris
a to jezdis na apartmany? jake mas ceny, jestli se muzu zeptat
1. srpna 2024 v 23:19
españa
zila jsem tam roky, ale nikdy nepracovala, vzdy jsem jezdila ven. Nevim jake apiky na praci mas na mysli, jako klasika pres airbnb? Nemam s tim uplne zkusenost, mely by byt ok, ja bych spis mela strach z klientu, nezapomen ze barca i madrid je plna cmoudu cernochu cizincu a nekteri spanele taky nejsou uplne v pohode. Hodne drogy, chlast... ja delam v gastru na ostrovech a obcas je to mazec, myslim tim spolupracovniky, nekteri jsou fakt magori, o turistech ani nemluvim, spis bych se snazila zamerit na lepsi klientelu, kdyz uz.. Nebo lovit v barech, v hotelovych restauracich atd, ale mozna se pletu. Taky bych si ale dala pozor na ostatni pasaky, prave na tom jejich foru psali klienti zkusenosti, ze prisli na byt a tam je treba zmlatili nebo okradli a oni ti pasaci taky udajne obvolavaji cizi holky a zjistuji adresy a muzou vyhrozovat, to jsou vetsinou rumuni, bulhari a tahle pakaz a ty nechces nastvat a srat se jim do rajonu. Ve spanelsku jede ve velkym obchod s bilym masem, tam jsou holky latinky a cernosky nelegalne, drzeny nasilim. Porad jsou ve zpravach nejaky razie na byty s nezletilyma holkama atd. Ja bych spis zkusila mezinarodni appku na schuzky jako napr seeking arrangement, udelat si tam profil a zkusit nekoho ulovit takhle. Je to spis pro sugar babies, ale jedou tam i kratke schuzky. Uvidis no. Nebo ma nekdo zkusenost ze spanelska? Sama na sebe, ne agency nebo klub.
1. srpna 2024 v 22:57
Drby
Ted je na Tenerife, maji tam realitni kancelar...
<< na začátek | < předchozí   | ... 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | ... |   další > | na konec >>