Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. srpna 2024 v 00:41
Vek
No já to budu dělat dokud dejcham, vůbec nic neumím a jsem dost líná
15. srpna 2024 v 22:47
Francouzština
Holky vy co jezdíte na jih, jaký level Francouzštiny je potřeba?
15. srpna 2024 v 18:05
Vek
Hele jak která já to zabalila vloni v 34 letech ale znam holky co to dělají i v 50 letech. Asi záleží jak se která cítí.ja už to nezvladala po 12 letech a hlavně se strašně zmenily klienti a ceny i servis.
15. srpna 2024 v 16:27
věk
Do kolika let planujete delat tuhle praci nebo do kolika let to ma smysl? Pocitili jste pokles v prijmu?
15. srpna 2024 v 15:43
SOŽ - Zdeňka
Dobrý den,
obracím se na Vás ve věci, že jsme masturbátor odstranili z profilu dívek. Aktuálně se bude zobrazovat pouze na ostatních stránkách, nikoli přímo u holek.
Pevně věřím, že teď už bude vše v pořádku.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Kristýna Jakubová
Dobryprivat.cz
15. srpna 2024 v 13:35
SOŽ - Zdeňka
Tohle rozhodně nedoporučuju, i když sama jsem měla v tu chvíli fakt kliku. Že jenom zůstal koukat a nic mi neudělal. Ale zasloužil si to.
15. srpna 2024 v 13:28
SOŽ - Zdeňka
Já jsem měla jednou obrovskou kliku. Když mě zákazník donutil k sexu bez, tak mu to na odchodu došlo (docela pozdě) a ptal se vyděšeně, jestli jsem v pohodě. Já jsem mu jenom řekla, že na to měl myslet dřív. To jsem celkem dost riskovala, že neodejdu po svých.
Ale jo, i když většina vás nenutí násilím k sexu bez, nedokážou pochopit, že i orál bez je rizikový.
15. srpna 2024 v 13:25
Re: nemoci
Já OB dělala v začátcích, nicméně jsem ho vyřadila z repertoáru po tom, co jsem si na fórech začla všímat, za jakými slečnami chodí muži, kteří navštěvují i mě. Pokud člověk umí trochu číst mezi řádky, tak si povšimne, jak se etablují různé skupiny norů, kteří cíleně vyhledávají rizikové slečny na praktiky bez ochrany, byť už sami nějakou nemoc prodělali (což je pro rozumného člověka okamžitá stopka). Viz příspěvky "je to sice fetka, ale vypadá dobře", "neměla zuby, ale za 800 ok", "smrděla ji vagína, ale OB super". Jediná cesta, jak se distancovat od tohoto typu klientely, je zvednout ceny a nebát se blokovat/odmítat lidi. Slušně, ale důrazně vysvětlit, že nejsou cílová skupina. Po tomhle incidentu jsem absolvovala všechny možné i nemožné testy za x tis. a díkybohu vše neg. Co se týče lízání, tak to také nenabízím každému, případně je v koupelně vždy k dispozici ústní voda s chlorhexidinem.
15. srpna 2024 v 12:41
Pohlavní nemoci
Chytly jste někdy některá něco? Hrozně mě překvapuje, jak moc se rozšířil orál bez. I přes něj může člověk něco chytit. Děláte oral bez? Chytly jste někdy neco?
Znám jen slečnu která na privatě měla kolegyni, u které se potvrdila kapavka a nakazila x-chlapů. Spala s něma bez za příplatek do kapsy. Jinak neznám
15. srpna 2024 v 09:13
نقل عفش
نقل عفش
نقل عفش الفروانية
نقل عفش العديلة
نقل عفش المسيله
نقل عفش صباح السالم
نقل عفش حطين
نقل عفش القادسية
نقل عفش ايكيا
نقل عفش قرطبة
نقل عفش السلام
نقل عفش الزهراء
نقل عفش حولي
نقل عفش حولي رخيص
شركة نقل عفش حولي
نقل اثاث حولي
نقل عفش الكويت
شركة نقل عفش
نقل عفش رخيص
نقل اثاث الكويت
تركيب اثاث ايكيا
نقل عفش المنطقة الرابعة
نقل عف
15. srpna 2024 v 01:09
Trollové a dusties
14. srpna 2024 v 22:29
Pronajem Praha
Ahoj, hledám pronajem prostor na masaze/ služby v Praze , dobra dostupnost MHD spis širší centrum, žádná okrajová část..Bez drog, slušně a férové domlouvani. Denní nájem. Nemáte nějaký tip nebo kontakt na někoho? Inz na všech serverech mám projite ale je to vida. Díky
Jana.ploutkova@seznam.cz
14. srpna 2024 v 21:56
Olesya
Neví někdo kde si olesya malinskaya dělala tu druhou plastiku nosu? Vypadá fakt dobře!
14. srpna 2024 v 18:40
showpark
11 32 a jake ceny jsi mela ty?
rikas, jak je to tam tak hrozny, ale od stredy jsou obsazene skoro vsechny pokoje, zvlastni...
14. srpna 2024 v 14:50
Francie
Tak Francie sw vyplatí v létě jen Azurove pobrezi a to uz je skoro pozdě za 2 týdny mají po dovolených a děti do skol tak nevím jestli se ti to ještě vyplatí.ale zkus to Monako,Nice,Cannes,St.Tropez jsou top destinace já tam vždy udělám balík.teda jeď tam jen za předpokladu že se domluvís francouzsky jinak jsou to zbytecne vyhozene peníze.oni jiným jazykem mluvit nebudou.web je
https://m.6annonce.net
14. srpna 2024 v 14:43
Cesko
Ani se nesnaz v Česku se to nevyplatí.tu už místní nornici za 3000 kč by chtěli all inclusive se stojkou na hlavě a z rozbehem nejmin
Česko je jen odpad.
14. srpna 2024 v 13:47
česko
V Česku nepracuj. Výborný klient je tak snad jen 1 z 200. Ceny jsou tady příšerný, při vyšších cenách, zmiňované 3000/h už chtějí v ceně anal, oral bez, stříkání do pusy. Česko je podřadné.
14. srpna 2024 v 13:45
Francie
Ahoj, kde prosím inzerovat ve Francii? Děkuji
14. srpna 2024 v 11:32
11.16
A na to jsi přišla kde?Showpark teda 2.500 na půl hodiny nemá ani omylem.na hodinu to ano ale je tam ta největší spodina klientů já jsem se hodně dlouho bránila zahraničí a právě po čerstvé zkušenosti se Showpark jsem do zahraničí odjela.V Praze a vůbec v Česku jsou klienti největší hnus.
14. srpna 2024 v 11:16
09 59
zkus showpark, tam maji ceny od 2500 na pul hodinu plus extras