Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. srpna 2024 v 19:37
19.25
Mám jen business, na pracovním …
22. srpna 2024 v 19:25
17.47
Ještě mám na tebe dotaz ohledně toho WhatsAppu, funkce automatické zprávy jde pouze na WhatsApp Business, co tak čtu, na klasickém ne. Máš oba?
22. srpna 2024 v 18:54
Markýz
No a na byt k němu jezdily proč ?? Na pohovor sekretářky ?
22. srpna 2024 v 18:47
18:37
na co si hraješ. Když o tom víš hovno tak radši nic nepiš. Dobře mu tak. Je to arogantní psychopat co miloval lidem ničit život. Bral miliony z reklamy a pak mu ta “moc” stoupla do hlavy. Ty musis být na drogách že vůbec tohle dokážeš napsat.
22. srpna 2024 v 18:37
Markýz
Taky v tomhle nechápu, proč někdo jede na pohovor na asistentku na byt na Praze 6 ? ;D co čekaly ?? Jako já jsem rada, ze reklama a andrejovo gestapo skončilo, ale proč někdo někoho žaluje za to, ze jel na byt ke chlapovi, kde byl placeny sex? Tak na byt na pohovor nejezdim. Navíc placeny, takže znásilnění to nebylo.
22. srpna 2024 v 18:32
17.47
No něco na tom bude, asi to zvážím než mi jebne.
Díky za tip.
22. srpna 2024 v 18:30
18.29
Nechápu, že to dvacet let nikomu nevadilo a pak toto....mně je ho docela líto.....
22. srpna 2024 v 18:28
18.16
Další oprava, nemají u něho respekt
22. srpna 2024 v 18:27
18.16
Oprava , když se jim rozsvítí
22. srpna 2024 v 18:25
18.16
Nechápu za co by ten chudák měl jít sedět...můj názor je ten, že se mu mstí nějaje zapškle neuspěšne kurvy co mu neumí řict ne a nemají něho respekt....já jsem tam inzerovala posledních 20 let. Myslím že to snad byl první web kde to bylo i zdarma. Pak Agama byla zdarma a pokud mě někdo někam lákal tak jsem vždy odmítla a hotovo. Jasně jsem vysvětlila své pravidla a postoj a každy to pochopil.....takže já moc nechápu, že se nějaké ženy nechají zlákat, pak zneuživat a jak se jim rozbití, že naletěli kzpluřům tak breči....uteču a hotovo....taky se mi občas stalo....prostě v tomto oboru nemají ženy s nízkým sebehodnocení a sebevědomí co dělat, ty které se boji i vlastního stínu, ať jdou dělat úřednice a držet svým nadřizenym za povýšeni, toto je džungle, kde jen predátor přežije ...po dvaceti letech si toto mezaslouži. ...ty weby prospěly a posloužily A dvacet let se na tom lidi obohacovaly a teď za to půjde sedět tento chudák a pár vyvolených co třictvrte lidi co tam za dvacet let inzerovala v živote neviděly a ani korunu....já jsem vždy inzerovala zdarma....
22. srpna 2024 v 17:47
17:42
No podle psaní se už taky pozná, nebo já to už poznám, usetrim si tím spoustu času a energie, pokud někdo vypisuje, hned blok a už nevypisuje. Pokud nedělají to, co jim přijde v auto odpovědi, blok. Aj to v ty odpovědi píšu. Už bych volat nemohla, max pokud je v ulici před dveřmi. Taky jsem měla 80-100 hovoru prave kvůli tomu jsem zavedla ten whatsapp , vypisování se nemusí číst a hned jdou do bloku… ale dělej jak chceš, pokud mas nervy:) jakoby po psaní se taky pozná debil. A kvůli par minutam sukani určitě nepotrebuju slyšet jeho hlas 🤷🏼🤦🏼😄
22. srpna 2024 v 17:42
17.33
Já úmyslně pracovní WhatsApp nemám, oni by si jen vypisovali a pro mě je důležité toho hosta slyšet, už podle hlasu jde člověk dobře poznat co je zač. Ani na SMS nereaguju. Ale ty mraky telefonátů je fakt peklo, když třeba z 80 hovorů dorazí 4, to je šílený. Tohle mi bere energii úplně nejvíc.
22. srpna 2024 v 17:33
17:18
Já už telefony vůbec neberu, mám v reklamě, ze pouze whatsapp , tam jim přijde automatická odpověď s cenikem, službami, počet udelani v hodině a 30 min, proste komplet info plus ať napíšou kdy a v kolik, bez odpovědi ze budou zablokováni. Takhle jenom blokuju dekementy, kteří neumí slušně odpovědět a domlouvam se jen s těmi, co chtějí aktuálně přijít. Pokud mi napíše, ze se ozve později, taky blok protože to jsou přesně ty, který za rok napíšou jestli mám teď čas, aniž by si pamatovali komu píšou. A kdo nemá whatsapp tak ať si ho pořídí ! ;))
22. srpna 2024 v 17:18
Práce
Ahoj holky, dělám už tuhle práci pár let a pořád mě sex celkem baví, když je klient šikovný, dokážu si to užít a třeba se i udělat. Ale s čím mám čím dál větší problém, jsou telefonáty. Strašně se to zhoršilo, dřív byla domluva daleko snazší, ale poslední rok je to šílené, mám třeba denně 60 - 80 telefonátů, když jsem někde nová, tak i přes sto, ale přijde třeba tak 5 - 6 klientů. Zbytek jej vysírači, vyptávači, je to pro mě kolikrát tak psychicky vyčerpávající, že je mi pak už úplně špatně od žaludku, jak zazvoní mobil. Strašně mě to vysává a deptá, ale jenom ty hovory. Když pak přijde klient, s tím nemám nejmenší problém, ale někdy se fakt musím ovládat, abych byla milá, když mě předtím vynervuje pár kokotů do mobilu. To se fakt musí chovat jak zmrdi? Neumí si přečíst ceny, servis a zavolat si normálně o termín, případně nějakou doplňující otázku? Jak říkám, pořád mě tahle práce celkem baví, ale ty telefonáty jsou šílený. Až jsem přemýšlela o operátorce, ale zase bych nesnesla, aby ní někdo jiný plánoval čas, jsem ráda sama svým pánem. Co s tím, aby mě takhle ty telefonáty nenervovaly?
22. srpna 2024 v 16:39
Národnosti
Holky co myslíte jaká mužská národnost je nejlepší klientela ? Co se tyče chování k nám ženám z tohoto oboru. Za me vám mužů říct ze Asiati, Francouzi, Poláci, Srbové aFini + Arabaci když mate v Dubaji nastavene ceny pro střední třídu.Jinak Arabaci nornici umí byt zmrdi .Vyhybam se tské Itslum sukaji jak králíci a vydrží dlouho .Oststni cmoudy vůbec neberu.Spatne zkušenosti od té doby jsem tak trosku zaujata…Řekové jsou taky fajn ale osukaji a jdou a prijdou mi dost chladno stejně jako Anglani.Co vy a zkušenosti ?
22. srpna 2024 v 15:43
Otazka
Kdyz je tu tedy ten muz co se snazi davat rady. Tak by me zajimala jedna vec. Proc si muzi ukladaji telefonni cislo z inzerce na “pozdeji”. Ozvou se treba po 3 letech. Vykrik do tmy ahoj mas cas hned. Na whatsapp se ukladaji konverzace x let. Takze je tam videt kdy psal nekdo. Predpokladaji ze slecna je stale ta sama slecna, stejny vzhled a stale k mani za stejnych podminek. Jako realne nechapu to ukladani cisel. Proc se nekdo ozve i po vypnuti vsech reklam treba. Celkove nechapu stalkery muze a taky to predavani tel cisla kamaradum. Ozyvani se “pozdeji”. Kdyz to neni aktualni. To jako nemate nic lepsiho na praci a proc nehledate spis nove aktivni inzeraty. To aby si clovek koupil kazdy rok novou simku kvuli takovym stalkerum.
22. srpna 2024 v 09:10
marukariusa@gmail.com
I believe that the information you share, will bring a lot of value to the readers and I hope that they will absorb the good and useful things.
https://wordleweb.io
21. srpna 2024 v 23:33
Tichoslapku
Víš kulový o slecnach z oboru.Bez si zase hrát na Písek.Tady nikdo na tebe není zvědavý pokud nejsi spolecnice
21. srpna 2024 v 23:09
tichoslapek
Tak to prosím vytesat do kamene. To je obecně problém může a ženy od začátku lidstva. Možná že kdyby Arabela udělala takový překladač, tak by vydělala větší keš než za překladač pro zvířata.
(seriál Arabela se vrací snad viděl každý)
21. srpna 2024 v 23:00
SOŽ - Zdeňka
Aha! Teď to čtu asi podvacáté, co jste psal. A teprve jsem pochopila, jak jste to myslel. Občas by to chtělo překladač, když se zkoušejí domluvit zákazníci a holky. Ok, už rozumím.