Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. srpna 2024 v 18:33
18.24
Ale tak pokud berete vysokou skolu jako znamku inteligence neni se o čem bavit.... mně je ta kauza uplne jedno i vy tady... jen se obcas nudim....
23. srpna 2024 v 18:31
18.24
Na co hrajete vy tady ?... je to všem pro smích, jak se snažite mit dûstojnost a " úroveň", ale takkažde zbozi ma sveho kupce...on patři pořad mezi tu lepši třidulidi a vyliže se z toho, ale vy zůstanete navždy ..... tam kde jste, ikdybyste psali prezidentovi a ta pachuť teto kauzy na bas bude hazet stin do smrti....ja se ho nezastavam, je prase jako všichni ostatni, ale vy ze sebe delate ubližene chudinky, pritom jste jen obyčejne děvky co se snaži hrat na společnice... nebudu to tady uz cist ztrata času a energie .... tak hluboko jako vy opravdu nejsem ani po dvacetiletem šlapani...jste v pozici oběti, proto se vam to deje...
23. srpna 2024 v 17:39
SOŽ - Zdeňka
Jinak za co mají prosím ty holky být loajální? Za vyhrožování, nadávky, pokusy o vydírání, nebo za ty další věci, co nebyly v médiích?
Pokud se to někomu nedělo, tak dává smysl, že chce být loajální, to asi pochopíme. I když to člověk může být i bez verbálních útoků na druhou skupinu.
23. srpna 2024 v 17:38
….
Stejne jako společnice, kdykoliv se dostane do úzkých, vždy se vrátí k řemeslu :)
23. srpna 2024 v 17:37
….
Jak se říká “jednou kurva, navždy kurva”, tak kdo jednou zaplatil za sex, bude toho využívat dříve či později vždycky :)
23. srpna 2024 v 17:30
SOŽ - Zdeňka
Tak znám dva nebo tři lidi, co vždycky přestanou volat, když mají partnerku. Ale... Když tomu pán věří, že on bude k manželce fér...
23. srpna 2024 v 16:50
14:55
A jéje. Ty ještě nevíš co je život.
23. srpna 2024 v 14:56
14.45
Si
23. srpna 2024 v 14:55
14.45
zajimave je, že u některych mu to nevyšlo ani za tech dvacet let, asi jina kategorie....co si hraje na vyšši třidu...
no mam z tohoto fora taky dost...tak hlavně že mate duši v péří...vy jste obyčejne kurvy taky zaslouženě, když neznate slovo loajalita... myslim si stejne, že si na vas časem došlápne...čas ukáže...vy společnice🤣🤣🤣ten nornik ma pravdu co vam tu vypisuje .... uz ho chápu 😂... taky di nic lepšiho, než českeho smradlaveho nornika se shnilymi zuby a plisni na mehtech nezaslouźite🤣
23. srpna 2024 v 14:11
13:34
Ne asi. A až jemu bude 40 a manželce stejně a nebude mít na péro chuť protože dře stejně tvrdě v práci jako on a druhou neplacenou šichtu doma(vaření, uklízení, péče o děti) Chci vidět jak si nepůjde užít za dvacetiletou na privát.
23. srpna 2024 v 13:34
tichoslapek 21. srpna 2024 v 22:36
"A že si nebudu kazit jednou manželství, když už budu mít tyhle vody prozkoumané v mladém věku."
To chci vidět, jak si nebudeš kazit jednou manželství, až bude manželku bolet hlava a už od mladého věku máš vyzkoušené, že za trochu peněz máš náhradu na dosah.
23. srpna 2024 v 12:34
11:37
Ano kolikrát má jeden chlap 10 čísel a ptá se pořád na to stejné. V tomhle je whatsap lepší. Jen nevim jak mam slušně napsat že jestli bude vypisovat tak ho zablokuju. Teď třeba jeden psal ať pošlu foto. I když mam miliony fotek na stránce. Jasný sběrač fotek timewaster co ani nemá peníze.
23. srpna 2024 v 11:37
17.33
Ano je to hodně náročné ty telefony to je pravda protože někteří dokáží opravdu vypisovat hodně ale je pravda já s nima vůbec nevolam protože jich je taky hodně co jen chtějí slyšet tvůj hlas a taky třeba už se neozvou takže přesně mám Text připravený co kopírují kde mají vše napsaný a buď odpoví nebo už neodpoví abych si s každým nevypisovala je pravda že píšou furt to stejné.
22. srpna 2024 v 23:26
17:33
Díky za tip. Taky to tak začnu dělat.
22. srpna 2024 v 21:59
Otázka
A to ty jebko nemáš 200 korun na novou snímku? Ano píšeme na neaktivní inzeráty na WA protože nás to baví, když skončíš s plnou kundou na pět dní s valenim se po slamníku tak si výměn SIM a nebo si kup druhý telefon..kurva je stále jen kurva ať už inzeruje nebo ne .. takže zkoušíme i po letech jestli nechceš vycakat díry
22. srpna 2024 v 21:49
tichoslapek
Pro slečnu s nickem: Otazka (čas 15:43)
Jestli to bylo cílené na mě.
No rady snad nedávám, to není potřeba. Jenom předávám reálný pohled na věc, když nejsem tolik zkažený a zdegenerovaný “nornik“. A na dotaz nedokážu podat dostatečně kvalitní pohled, jak jsem psal v mém 1. příspěvku. Několik měsíců jsem byl klient jen jednoho Privátu a nechtěl jsem překročit nějaký můj limit body countu. Po fyzické stránce už taky nebylo co objevovat. A prozkoumat duše/srdce/pohled na svět reálných holek je daleko barvitější a zábavnější. Takže čísla jsem nevyhledával/neukládal, stačilo mi to jedno.
Ale upřímně bych řekl, že by mi to taky vadilo. Podobná situace by pro mě byla, kdyby Privát napsal/zavolal. Operátorka by mi řekla něco jako „No kde jsi kocourku takovou dobu? Nechceš k Nám zase zajít na trochu relaxu?“ když už jsem z toho venku, tak se nechci k téhle aktivitě vracet. Hádám podle toho, co píšeš, tak jsi tyhle služby asi omezila (respekt+). No a řekl bych, že pánové, co ti takhle napíšou po 3 letech jsou manipulativní zmrdi a chtějí si z tebe udělat “milenku“. Něco jako, už to přece tolik neděláš (jenom pro sebe bokovka), tak budeš přece levná a budeš pro ně pořád k dispozici v plné sexuální síle. Určitě nějaký pravý full time nornik prodá lepší odpověď na Tvůj dotaz. Ale i tak si cením zeptání.
Poznámka pro zdejší inkvizici. Nepiš na mě, neptej se mě, ignoruj mě, já zmizím sám. Už jsem si tady pokecal, nějaký posun to pro mě mělo, mise splněna. Tak ať nemusím jít od nedodělané práce (nedokončené konverzace).
22. srpna 2024 v 20:49
SOŽ - Zdeňka
Jinak hodně z nás taky ví, jak to bylo s tím sexuálním násilím. Ale to nemusíme vykládat na fóru, kde to čte každý náhodně procházející norník.
22. srpna 2024 v 20:46
SOŽ - Zdeňka
Ráda jsem to vysvětlila za vás. Spousta z nás asi nemá nervy na to pořád opakovat, jak to bylo.
22. srpna 2024 v 20:45
SOŽ - Zdeňka
Tak snad neřeknu něco, co nemám, ale už to myslím bylo v médiích. Už před dvaceti lety to chtěl někdo řešit, ale nepovedlo se. Od té doby se mluvilo o tom, že nemá cenu to řešit, protože má všude kámoše. No kámoše asi máte přesně do chvíle, než začnete být toxický. Pak už vás neznají a nechají vás v tom, což se mu asi děje. Nejspíš zaslouženě.
22. srpna 2024 v 19:57
19.37
Díky moc, pomohla jsi mi. Ať se daří!