Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. října 2023 v 12:53
Reklama
V tom skupinový chatu se žádná holka nechce vracet k A i kdyby to znova zapl co se tam baví tak všichni jsou pro banging, dobryprivat ceskeholky, amatéři ale amatéry to bych fakt šla radsi za kasu
12. října 2023 v 12:51
Obetovala jsem předplatné
A ta anonce byl špatný nápad ještě ze ji mám jen na týden volají mi z ni jen sami ukacka a důchodci 😂🙈
12. října 2023 v 12:49
Jaj sorry , až teď čtu.Že jde o kumpána od Andreje.Já myslela že se bavíme o tom bangingu.Tak to se obávám , že se všechny holky vrátí….Sakra i když to bylo jasné, že si nenechají ujít ten kšeft.Protože jsou z toho dobrý prachy, provozovat tyhle stránky.A norníci zase budou moci psát sračky o holkách.
12. října 2023 v 12:49
12.41
Mě teda vyjel dobryprivat a ceskeholky tak možná ty by mohli být ok.jsou zdarma.
12. října 2023 v 12:48
Reklama
Na whatsappu založily skupinu je tam asi 120 holek, jenže to musíte napsat pracovní číslo abych vás tam mohla přidat :-O
12. října 2023 v 12:45
Tady tak určitě vás 20 holek něco změní .Nebuďte naivní.To by jste musely najít diskuzi, kde je víc slečen z tohoto oboru.Hledám už druhý den a ani na reditu nic nenacházím.Opravdu je fuk že 20 holek a sotva 20 jejich kamarádek nebude platit nějakému dalšímu kokotovi podobnému Andreji.Je spousta holek co tuhle informaci nemá a věří mu.Jako pro ověření posílat fotku ksichtu, jinak ověření není platné ? Žádná holka co si chce zachovat anonymitu nebude tak hloupá a kvůli tomu bude neověřená a klienti kvůli Fejk kravám je nebudou brát vážně …Teď si mi klient zas ztěžoval ze holka co bere 6k v Prahe na hodinu a vůbec nevypadala jako slecna z fotek .Ja nastesti vypadám dobre díky bohu za to.A klienti mi dávají s vděčnosti peníze navíc .Ze nečekali takové překvapeni .Jenze tihle borci mi recenze nechtějí dat , chtějí abych neměla tolik klientů .Aby se zvýšila šance ze budu mít čas .Chapete to.Tohle mi jeden z nich řekl .Někteří si neuvědomují, že nejsme jejich manželky ani přítelkyně.Co spí jen s nimi .Ale business girl .Zkasírujeme každého a za vše 😃
12. října 2023 v 12:41
11:54
No třeba na ty zadarmo 😊 co vyjedou na Google mezi prvními😊
12. října 2023 v 11:54
08:12
Ano ted máme jedinou šanci jak chlapy navyknout na jiné stránky tak si kurva udělejte profil kdekoli jinde. Do měsíce si chlapi zvyknou na lepší stránky a pro nás levnější a bez buzeranta Andreje.
12. října 2023 v 10:41
14:56
To rozhodně nepsala, nepsal😁 protože sem skoro vůbec nepíšu
12. října 2023 v 10:13
reklama
dokud mě nevrátí peníze za reklamu,který si nechal jeste poslat zacatkem mesice tak na nej seru na zmrda. a taky jsem si dokupovala topy
12. října 2023 v 09:53
9:36
I kdyby je vrátit chtěl, tak nemůže. Účet je jistě obstavený, protože je jedním z předmětů trestního řízení. Nová reklama se bude jistě platit na účet jiný. Já ho rozhodně podporovat nebudu. Alespoň ne do té doby, dokud nebude mít vyřešené SEO a vyhledávání podle klíčových slov, a to nějakou dobu potrvá.
12. října 2023 v 09:36
Andrej
Nevrátí a ještě bude chtít zaplatit tu novou , se vsaď
12. října 2023 v 09:30
8:12
a vrátí holkám prachy za zaplacenou reklamu? čůrák
12. října 2023 v 09:04
8:12
zatim mi nic neprislo

12. října 2023 v 08:45
8.12
Jo poslal idiot.seru na něj i na celý jejich nový web.
12. října 2023 v 08:30
Call girls in Patnitop
12. října 2023 v 08:29
Call girls in jammu
12. října 2023 v 08:12
Reklama
Holky taky vám ten zmrd Martin od Andreje poslal sms že at se nebojím že koupil jinou doménu a od soboty budou mít novou reklamu na jiném webu a že všem holkám pošlou link na registraci

a že prý doufají v novou spolupráci.at vás to ani nenapadne zase toho curaka podporovat. Nejlepší je teď koukám dobryprivat a ceskeholky. Ať si ten nový web strci do prdele.
11. října 2023 v 18:45
14:56 už jsem ti jednou psala, že s tebou se zde bavit nebudu 😁
18:19 Jo to jsme si přály všechny a byly jsme vyslyšeny 😄
18:08 jj ten mi taky příjde fajn 😇
11. října 2023 v 18:38
14:56
Co nás tady furt přesvědčuješ s bangingem, jsme si ty stránky už vyzkoušeli zadarmo a nevolá to. Špatný název, atd. A zadarmo jsme neseděli, stačili jiný stránky😁 Ještě tvým stylem psaní nás určitě přesvědčit, dělat charitu pro dobrý pocit chudáčkovi, co fňuká.