Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. října 2023 v 14:00
13 58
Nikdo nepsal, že ten chat má andrej. Já se občas nedivím, že s holkama pak jedná jak s debilama

12. října 2023 v 13:59
Andrej
Mě to volá celkem normálně, reklamu mám na níže zmíněných webech, srát na toho švidravého krypla, akorát se obávám, že on bude schopný to pak odkoupit, pokud to bude někde fungovat a zase to bude jeho

12. října 2023 v 13:58
13:36
ja si rikala ze je to nejaky divny

12. října 2023 v 13:36
Reklama
Jak muže mít chat kdxz je v lochu
12. října 2023 v 13:36
Reklama
Nemá on skupinový chat bože to založily holky co pracuji v ČR a radi co dal
12. října 2023 v 13:31
reklama
on ma skupinovy chat? nejvetsi pasák a svině ma se svyma oveckama chat aby je uchlacholil ze reklama pojede? tak to uz je vrchol.
ja mam sex czech,dobryprivat a cesky holky. praci mam. nejvic to vola z dobryprivat a ze sexczech, takze holky hodne stesti

12. října 2023 v 12:58
Reklama
A já myslím ze už nic zapínat nebudou, spis zadrhnou někam na Bahamy či jak se to píše :D určitě mají nějaký baráky někde mimo tak udělají frrrrrnk
12. října 2023 v 12:53
Reklama
V tom skupinový chatu se žádná holka nechce vracet k A i kdyby to znova zapl co se tam baví tak všichni jsou pro banging, dobryprivat ceskeholky, amatéři ale amatéry to bych fakt šla radsi za kasu
12. října 2023 v 12:51
Obetovala jsem předplatné
A ta anonce byl špatný nápad ještě ze ji mám jen na týden volají mi z ni jen sami ukacka a důchodci 😂🙈
12. října 2023 v 12:49
Jaj sorry , až teď čtu.Že jde o kumpána od Andreje.Já myslela že se bavíme o tom bangingu.Tak to se obávám , že se všechny holky vrátí….Sakra i když to bylo jasné, že si nenechají ujít ten kšeft.Protože jsou z toho dobrý prachy, provozovat tyhle stránky.A norníci zase budou moci psát sračky o holkách.
12. října 2023 v 12:49
12.41
Mě teda vyjel dobryprivat a ceskeholky tak možná ty by mohli být ok.jsou zdarma.
12. října 2023 v 12:48
Reklama
Na whatsappu založily skupinu je tam asi 120 holek, jenže to musíte napsat pracovní číslo abych vás tam mohla přidat :-O
12. října 2023 v 12:45
Tady tak určitě vás 20 holek něco změní .Nebuďte naivní.To by jste musely najít diskuzi, kde je víc slečen z tohoto oboru.Hledám už druhý den a ani na reditu nic nenacházím.Opravdu je fuk že 20 holek a sotva 20 jejich kamarádek nebude platit nějakému dalšímu kokotovi podobnému Andreji.Je spousta holek co tuhle informaci nemá a věří mu.Jako pro ověření posílat fotku ksichtu, jinak ověření není platné ? Žádná holka co si chce zachovat anonymitu nebude tak hloupá a kvůli tomu bude neověřená a klienti kvůli Fejk kravám je nebudou brát vážně …Teď si mi klient zas ztěžoval ze holka co bere 6k v Prahe na hodinu a vůbec nevypadala jako slecna z fotek .Ja nastesti vypadám dobre díky bohu za to.A klienti mi dávají s vděčnosti peníze navíc .Ze nečekali takové překvapeni .Jenze tihle borci mi recenze nechtějí dat , chtějí abych neměla tolik klientů .Aby se zvýšila šance ze budu mít čas .Chapete to.Tohle mi jeden z nich řekl .Někteří si neuvědomují, že nejsme jejich manželky ani přítelkyně.Co spí jen s nimi .Ale business girl .Zkasírujeme každého a za vše 😃
12. října 2023 v 12:41
11:54
No třeba na ty zadarmo 😊 co vyjedou na Google mezi prvními😊
12. října 2023 v 11:54
08:12
Ano ted máme jedinou šanci jak chlapy navyknout na jiné stránky tak si kurva udělejte profil kdekoli jinde. Do měsíce si chlapi zvyknou na lepší stránky a pro nás levnější a bez buzeranta Andreje.
12. října 2023 v 10:41
14:56
To rozhodně nepsala, nepsal😁 protože sem skoro vůbec nepíšu
12. října 2023 v 10:13
reklama
dokud mě nevrátí peníze za reklamu,který si nechal jeste poslat zacatkem mesice tak na nej seru na zmrda. a taky jsem si dokupovala topy
12. října 2023 v 09:53
9:36
I kdyby je vrátit chtěl, tak nemůže. Účet je jistě obstavený, protože je jedním z předmětů trestního řízení. Nová reklama se bude jistě platit na účet jiný. Já ho rozhodně podporovat nebudu. Alespoň ne do té doby, dokud nebude mít vyřešené SEO a vyhledávání podle klíčových slov, a to nějakou dobu potrvá.
12. října 2023 v 09:36
Andrej
Nevrátí a ještě bude chtít zaplatit tu novou , se vsaď
12. října 2023 v 09:30
8:12
a vrátí holkám prachy za zaplacenou reklamu? čůrák