Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. října 2023 v 14:55
9
Kez by se sešly všechny, který prcal bez gumy do analu, to bych hlásila jako znásilnění ( slyšela jsem, ze novou mladou holku vždy vzal k sobě, píchl do prstu pro test hiv a pak ji ojel do zadku ) tyhle kdyby tam šly 👏🏻👏🏻👏 995;
30. října 2023 v 14:54
14:19
já osobně jsem už výpověď podala
30. října 2023 v 14:19
xx Natalie
Holky, je tu nektera z vas ochotna svedcit proti Andrejovi?Policie potrebuje vypovedi o vydírání, natlaku atd případně sexuální obtěžování
30. října 2023 v 13:38
13.19
Jako ono v kontaktech je, ze to provozuje Banging sro a ten ma sidlo jinde, to ano, a i v ŽR je psany stale ten Marek..... Ale vis jak, ono v dnesni dobe jde vsechno ochcavat, takze buhvi jak to je.... 💁
Každopádně pokud dal Marek jen copy/past a nechal tam i tu adresu, tak to je diletantstvi level milion 🤣🤣🤣🤣🤣
30. října 2023 v 13:24
12:47
To jedine pokud pojedete na policii a lak k soudu. Ale kdyz se bojite tak se mu nic nestane. U toho Feriho se nebali ani u toho Cimickeho a hele pomohlo. Nesmite se bat ze vas bude nekdo pomlouvat-pokud nejaky web zverejni vase jmena - muzete byt happy za to- advokat a odskodne za pomluvu. Nikdo nesmi napsat vase jmena a uz vubec nesmi policie nekomu davat vase jmena. Ja bych do toho klidne sla stejne policie vi o cas ze slapete. Pokud pozorne sledujete spravy tak kazdy kdo byl v novinach nejako pomlouvan distal odskodne v milionech. Takze pokud chcete at mu stat zabavi prachy-co chteji udelat, a poslat ho do basy tak musite vy pro to neco udelat. Nechapu ze se bojite. Je to rus a nema tady jiz zadne moznosti. Cr jede tvrde prito rusim je proamericka. Ted mate moznost to znicit ten jeho monopol.
30. října 2023 v 13:19
12.31
No fakt haha to je divny teda :D a ty datumy to je hrůza se v tom vyznat, proste potrebuju inzerci založím zaplatím a jedu ne ;D nějaký 23. Kalendářní den v měsíci nebo 1. Se počítá do 15. Kalendářního dne v měsíci, na to jim sere bílej tesák :D ale oni mají sídlo jinde, fakt to vypadá ze udělal copy past :D nevím no taky se mi to teď už nechce platit, zadarmo byl banging dobrej jako doplněk, ale posílat 3x litr do všech prdeli nakonec to bude stát víc než jeden Andrej
30. října 2023 v 13:13
12.31
Jo ahaaa díky já to nečetla 🤣
30. října 2023 v 12:54
12.31
Uprimne, ja se spis bojim, aby nezkoupil i vsechny dalsi weby (co se tu tak zminovaly)... On ma nejaky prachy urcite nekde ulity a jistojiste si to nejak zaridi, aby to slo zase "pod nej".... 🤔
30. října 2023 v 12:47
12:31
Musí se to zarazit v začátcích tohle chování. Andrej měl monopol na reklamy v ČR proto ty holky tak šikanoval.
To jen my rozhodneme kde budeme dávat peníze.
30. října 2023 v 12:31
6:36
Jasne, copy/past muze udelat kazdej, ale ze by tam vylozene i nechaval takovou tu picovinu, ze reklama se spousti bud od 1.dne v mesici, nebo od 16.dne v mesici apod.. Tohle mel, co tak vim, jen Andrej, ne?! 🤔 Plus tam ma vylozene toto: "V případě, že šiřitel odmítne zveřejnit již zaplacenou inzerci, vrátí platbu v plné výši oproti dokladu o platbě v provozovně ve Zlatnické 1, Praha 1." - Ehm, tak jako vazne myslis, ze bude nekdo tak blbej a nezmeni si v obch.podminkach adresu, kdyz to kopiruje odjinud? 🤔
Uprimne me je to jedno, protoze Banging stal vzdycky za hovno, takze inzerovat tam nebudu tak jako tak.. 😆💁Jen mi to prijde celkem vtipne 😆
30. října 2023 v 09:46
Vogue companions
Holky máte některá zkušenosti s Vogue Companions? Funguje to reálně a dá se přes ně někam jet nebo jenom admin ojíždí holky na prvním castingu a pak asi jim už neozve? :D
30. října 2023 v 09:22
Sex byznys
Zaplatim reklamu nejake nemecke firme, nahram si fota. Admin je schvaluje- tady se spis resi aby tam nebyli neco nevhodne. Proto kontrola. Nemam overeni profilu-chteji pas a video postavy a tvare v pradle-to povazuju za neco jako zotrocovani-tady by mnel zazahnout stat. Nevidim duvod proc v pradle nahe telo-pokud holka nema na reklame sve nahe telo a tvar neni nutne posilat adminum tvar a skoro nahe telo. Oni maji pak hodne materialu o zeje co poskytuje sex za penize a tohle chteji kazde 3 mesice..potes koste...
Tak vidim spolupraci s poskytovatelem webu. Zaplatim a reklama je online a ne ze:
Cr: rve manipuluje vyhrozuje pozaduje nahe fota oblicej a neexistuje zakon ktery mu ukonci cinnost a posle do vezeni na 20 let? Pak se nemuzeme divit co se tam deje vse. No ale politici nic nezmeni protoze vam tak diktuje vse usa deep state-pokud si myslite ze tohle se nedeje ok. Ale deje. Pokud vlada funguje pro lidi vytvari prostredi ktere chrani lidi a prava lidi. Nezijeme v tlupach na stromech. Jinak tady kde delam jsou klienti dost vysrani ze zakonu takze si k holkam nedovoluji. Cesky tady kazi byznys 10 let protoze delaji za strasne malo hodne servisu. Asi si za situaci v Cr muzete same
30. října 2023 v 09:03
7:45
Tak to ale nemusí mít nic s A oni i ty z ceskeholky mají chování na hraně počítám, ze do půl roku se budou chovat jako A
30. října 2023 v 08:43
1 Chcipnu 😂
Jj taky odletam na cely měsíc .Priletim v prosinci tak jsem zvědavá
30. října 2023 v 07:57
6.50
Andrej nemůže na své jméno nic odkoupit má obstaveny majetek a zmrazene účty.to může někdo od něj max.ja to v Česku do doby než se to vytribi a vybere se nový web vzdala a jsem v zahraničí.
30. října 2023 v 07:45
1 Chcípnu 😂
Dobry den,dostala se k nam informace,ze vedeni erotickeho portalu slo udajne v ramci moznosti do sebe a chova se trochu lip.Chceme Vas varovat.Podle policejnich expertu na chovani lidi s agresivnimi sklony to pan majitel jen hraje a chce Vas uklidnit,abyste jeho chovani neresili.Experti tvrdi,ze po par tydnech nebo mesicich se bude zase chovat jako predtim.Kdyby se jeho chovani zhorsovalo,dejte nam prosim vedet.Budeme to znovu resit.Vas Spolek pro ochranu zen,z. s.
Dobry den,chceme Vam sdelit,ze nektere Vase kolegyne uz se opet setkaly s nevhodnym chovanim poskytovatele inzerce.Pokud se to stane i Vam,neni to v poradku a muzete se branit.Muzete kontaktovat napriklad nas spolek.Vas Spolek pro ochranu zen
30. října 2023 v 07:30
Banging
To bylo jasné od začátku že je to zase smecko od Andreje a spol. Přece se nevzda tak lukrativniho byznysu.

udělá si web některý z kamaradu a hurá jede se dal.
30. října 2023 v 06:50
1 Chcipnu 😂
Ano teď mi přišla zprava od spolku na ochranu žen ze Andrej odkoupil par webu a ze seka latinu .Preposlu pak mám to v druhem mobilu
30. října 2023 v 06:43
Banging 9
Ale ČB ani jeden fake sice asi 70 rovnou zablokovanych ale nikdo kdo se objedná a zruší nebo nedorazí takže za tohle mají jedna minus :D
30. října 2023 v 06:36
Banging 9
Nevím tak obchodní podmínky jsou všude cca stejný takový ty kecy copy past a myslíš ze Andrej někomu zaplatil aby ho zničil jo ? To mi přijde jako hovadina navíc banging pravděpodobně nic neovladne, to spis ty ostatní co mají českej název…ale jakoby obecně s tou reklamou je to hodně blby, teď jsem byla v ČB úplně poprvé a žádný zázraky návalu klientů se nekonaly, přišlo mi , ze celej den čekám na zázrak, 10 ?! Hovoru za celej den ?! 3-5 klientů došlo ale vždy to byla náhoda , jakoby za mnou museli ;D