Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. listopadu 2023 v 18:10
Norsko
Holky, vyplati se jet do Norska treba na 5-6dni? V Norsku jsem jeste nebyla, jezdivala jsem jen Finsko a Francii. Tak zda se to vubec vyplati i treba na takhle kratce.... A pripadne jake muzu ocekavat cca maximální naklady na ten zhruba tyden? Dekuji :-)
7. listopadu 2023 v 17:53
Norsko
Jezdite v zime do norska? Chodi to vubec tam,kdyz tam je hodne snehu??
7. listopadu 2023 v 14:03
10:43
Děkuji 🤍
7. listopadu 2023 v 13:21
https://rentacarisb.pk
7. listopadu 2023 v 13:19
https://rentacarisb.pk
Thank you for your fantastic comment! It's great to know you found our post amazing. Let us know if there's anything else you'd like to see from us in the future. I would like to refer Rent a car Islamabad
7. listopadu 2023 v 11:29
10:07
Já s tím mindsetem taky hodně bojuju. Jaká je podle tebe cena tak akorát? Já mam ceny jako všechny ostatní, ale hrozně mě ta práce vysiluje a zvládnu třeba jen 5 denně.
7. listopadu 2023 v 10:43
14:52
Přiznávám jen část....
7. listopadu 2023 v 10:07
Vysoké ceny
Neexistuje vysoká cena, ale špatný nastavený mindset
7. listopadu 2023 v 08:53
Prace
Ja jsem tak nasrana na te kokoty. Tyden predem oznameni ze jsem ve meste od do. Nevola nikdo nikdy 1-2 dny!! 1-2 dny sedim na byte a nic! Protoze si vsichni asi mysli ze nemam cas a pak vsichni mas cas mas cas?? A 30lidi takhle posledni den prace! Picusove. A jeste se praji tyd byla hodne busy ze? Ne nebyla vy kreteni..ja jsem znudena znechucena a pak mam delat treti den? Nebo jsem ve meste a chlap pise ze kdyz budu priste at mu dam vedet..proc nedosel hned?
Jsou to dementi... dementi...jednou jsem si bookla byt opravdu desna lokalita pry gettho hele ja jela od rana do vecera 3000€... akdyz tam mam luxusni byt tak nemam ani litr! A vsichni resi lokalitu a byt ale kdyz mam ok byt tak nevola to...tohle je opravdu s nima kokotama na palici.
Ja jsem se tak nasrala, ze jsem odesla z mesta a rikam si picusove a ted si volejte a nezvedam mobil. At si naserou. Zapla reklama a muzou slintat nad fotama.
7. listopadu 2023 v 04:58
suika game
Brace yourself for an adrenaline-pumping adventure in
https://suikagameonline.com , where the fusion of strategy and Tetris-style gameplay creates a captivating and immersive gaming experience that encourages players to think fast and act strategically, promising hours of endless entertainment and excitement.
6. listopadu 2023 v 21:51
Dánsko
Tak to je divné že nevydelavas buď máš vysoké ceny nebo nevím všude se dá vydělat.
6. listopadu 2023 v 21:12
Opět monopol
Podle nic.cz koupili iprivaty ti, co mají ceskeholky haha. Andrejko 2.0.
6. listopadu 2023 v 17:11
raju singh
Email marketing tools are software solutions crafted to simplify and enhance email marketing campaigns, an essential component of modern marketing strategies. These tools serve as invaluable assets for businesses, facilitating efficient connections with their audience, nurturing leads, and boosting conversions
https://mishtibies.com/video-chat-app/
6. listopadu 2023 v 15:45
Insbruck
Holky neznáte některá kam dát reklamu v Rakousku?chystáme se v zimě bud do Insbruck nebo Ischhl ale nevíme hlavní reklamu.diky.
6. listopadu 2023 v 14:52
Živnost
Ty co máte živnost, přiznáváte celý příjem, nebo jen část a část držíte bokem?
6. listopadu 2023 v 14:35
13:55
za 3 hod mám 850€, takže podle kurzu 20 500 - 21 000czk.. V Praze a že by nikdo nechtěl delší setkání nemůžu říkat. Bez problémů chápou že se počítá čas od kdy jsme se setkali. Nepovyšuji se, jsou v Praze holky co mají vyšší ceny než já a není jich málo.

6. listopadu 2023 v 14:28
Dansko
Prosím vás jde vám Dánsko??

jsem tady 3 den a bída 1-2 klienti denně.tak nevím jestli to nejde jen mě.jsem v Odense ještě 2 dny tak nevím jestli prejet jinam nebo jet domů.
6. listopadu 2023 v 14:22
13.50
To neřeš je to blbka co viděla NOK možná ve směnárnach

at sedí hezky v Praze s nornikama a necpe se do něčeho o čem ví hovno.
6. listopadu 2023 v 13:55
13:48
ja delam jen hodiny za 300€. nikdo si tady nebere vic...tak to proste je..nekdy 2h minimalne. sex trva nekdy 10 min na tom outcall a jedu domu. nebo si chce povidat popijet drink ubehne 30min a pak nechape, ze ma jen 20 min na zabavu v loznici ze jo. zes to nepochopila ja za to nemuzu.
kazdy mne chce zdrzovat a povidat si a nevim co. hodina je hodina. ale 2h nezaplati. bohuzel tak to tady je. nevim kolik mas za 3h jestli 7000kc klasicka cena v Praze ale ja tady mam 300€ Hodina. a nikdo si nebere vic. tak se nepovysuj.
6. listopadu 2023 v 13:50
13:28
2000 nok je 160-170€ neziju v Cr tak nevim co tam nevim kde mas 2000kc za 2000nok proste jej zavidia protoze nelitas