Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. listopadu 2023 v 10:52
dubaj
Bez ag.bych to neriskovala určitě.ta ruská mafie tam opravdu řadí. Pokud teda nechceš lovit klienty v hotelu Palm beach

18. listopadu 2023 v 10:42
Dubaj
Tam vubec nevim kde inzerovat a taky jsem tu cetla ze jak nejsi pod agenturou tak te behem prvniho dne nahlásí ruska mafie ktera tam ma vsechny agentury a vyhosti te ze zeme a budes mit akorat problemy. Jestli ma nekdo zkusenost s Dubaji budu rada za informace. Ale taky musis byt opravdu krasna modelka jinak si tam neskrtnes.
18. listopadu 2023 v 10:33
Bilund
A jsi blázen jet někam bez toho aby jsi měla penize na zpáteční cestu?v životě nejedu přece někam když se nebudu mít za co vrátit.
18. listopadu 2023 v 10:31
10.17
Jak píšou holky ze Skandinávie se drží už jen Norsko ale je otázka času kdy to půjde do hajzlu i tam.taky jsem byla ve Švédsku v Gotemburg a jak píšeš byla jsem ráda za náklady.
18. listopadu 2023 v 10:30
Radio silence
Klasický dotaz, volá vám to teď přes prodloužený víkend v ČR ?

18. listopadu 2023 v 10:17
Billund
Skandinávie uz vubec, byla jsem svedsko, sotva naklady. Ted jsem v Dansku tri dny v bilundu a 1 klient zatim. Hruza, jedu domu jak budu mit na letenku.
18. listopadu 2023 v 07:09
Listopad
Počítej že polovina profilu bude fake. Co se týče Norska tak to je pořád top kámoška je v Bergenu a pod 10.000 NOK denně nejde.s Danskem souhlasím to už nejde od jara. Irsko,Holandako Belgie je naprd.bet OWO a podobné si nevydělás.
18. listopadu 2023 v 03:24
21.11
Já jsem v Norsku už skoro týden a jde to super.tak nevím kde jsi slyšela že nejde.Francie je dobrá jen v létě a Holandsko a Belgie jsou zabitý už davno to samé Irsko.
17. listopadu 2023 v 21:13
Nebo irsko?
A co irsko? Nebo dubaj?
17. listopadu 2023 v 21:11
Listopad
To je hruza. Finsko 380 holek. Treti den Helsinki , 200, 300, 100 nechapu. Znama je v tampere ma to same, norsko pry taky nejde, dsnsko to tez. Nevim no jestli se vyplati cekat. Holky nevite jak ted jde francie? Amsterdam?
17. listopadu 2023 v 18:21
Bb permanent
A budget je fakt dobra věc, jak mít peníze pod kontrolou, když si nastavis takový, u kterého se nemusíš moc hlídat, pocitově si “muzes koupit co chceš” ale zároveň je tam stopka, já to takhle už potřebovala, peníze mi mizeli ani jsem nevěděla kam a za co, teď je mám pod kontrolou a usetrim o hodně víc
17. listopadu 2023 v 18:07
Bb permanent 17.19
Jo já prave kupuju kvalitní oblečení, kterého nepotrebuju hodně a vydrží třeba 4 sezóny ?? Říká se, nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci. Nevím tys tam psala jako reakci na mě, ze si nepatlas levné věci na obličej, přitom o tom jsem vůbec nepsala ;)
Kosmetika a spotřební věci jsou jedna složka, ta druhá třeba bundy, boty, batoh, kufr, stačí koupit 1 kvalitní a vydrží ti roky, nemusíš kupovat každou zimu nové boty, bundu, to jsou pro mě zbytečnosti
17. listopadu 2023 v 17:19
16:03
ja napsala ze pouzivas levne veci? nechapu...
drahe neznamena nelevne. ze je neco drahe neznamena ze to nema levne ingrediencie. napsal tady nekdo ze je Mac nekvalitni. no to ja netusim. zajima mne slozeni. tech veci co pouzivam slozeni znam a vic neresim. spousta drahych vecim je shit. jen rikam ze i klienti maji auta za miliony domy drahe obleceni ale sprchac chemicky, krem chemicky. neres ja na tohle nemam cas.
ja budget nemam. co potrebuju si koupim. ale spis si koupim ovoce za 200 na snidani nez dalsi boty, bundu...ja si pronajimam byty i od zen a vidim ze tam ma treba 40svetru stejnych. 100 tricek, 70 kalhot..a postel nejlevnejsi....
17. listopadu 2023 v 16:27
HLEDÁM OPERÁTORKU
Dobrý den, hledám operátorku NEJLÉPE ŽENU na Českou Republiku. Výdělky jsou jak v zahraniční. Jsem spolehlivá dělám od 8:00-23:00 hledám někoho s kým těm Čechům vybereme pořádně peněženky

. Dělení výdělku na %. Výdělky mám vysoké preferujiale práci jak ve Finsku formou operátorky. Jsem ferová, neberu drogy a nepiju. HLEDÁM URGENTNĚ. Předem díky nechám tu svoje whats up číslo +420 602 622 559. Martina
17. listopadu 2023 v 16:03
Bb permanent 15.43
Kde píšu něco o levných věcech ?? Z 15:35 ? Já nešetřim na ničem, ani na oblečení, hlavní je pro me kvalita ne značka, levné hadry 2x vyperes a muzes vyhodit, kosmetika atd používám s čím jsem spokojena, taky není nejlevnější , ale zase nemusím mít nejdražší, proste co msm vyzkoušené, třeba kosmetika Dermologica dráha jako prase ale vyhovuje mi, tak to kupuju, Mac make-up taky vyhovuje, není nejdražší , nevím proč by měl clovek patlat nejdražší, když mu nevyhovuje ;D noční sérum na vlasy 4000 vydrží 3 týdny, já to mám tak, ze budget na měsíc mám 30.000 v tom je jídlo, kosmetika, hadry, jízdenky, sauna, masáže atd, 60tis jsou složenky včetně dani, zbytek co vydělám dam na stranu. Ten budget 30tis je výborný, ze hospodařim, vím přesně kolik co si “muzu” dovolit a neutracim okolo ze nevím kam ty prachy zase zmizely ;D
17. listopadu 2023 v 15:43
15:35
hm mne je 40, a klienti rikaji 25. na oblicej nepatlam levne veci. naopak nosim levne obleceni a boty. ne nemusim boty za 1000€.. jidlo a kosmetika mam to nejlepsi. kazdy dle seba ze jo. znam klienty co maji hodne penez majetky a sprchac za 2€

17. listopadu 2023 v 15:35
Bb permanent 15.07
Jo taky mám rada Mac ;) taky je dobra Missha bb cream a pudr akorát nevím nesleduji, co je škodlivý ;) ráno vylézt z postele je škodlivý ;D
17. listopadu 2023 v 15:07
11:09
Nechodim ja kupuju jen MAC. Ale ty jsou skodlivy.
17. listopadu 2023 v 11:53
Bb permanent 11.03
Já byla jednou nějak G beam se ten laser jmenoval? A už nemám červené žilky a uz na to nikdy nejdu ten opuch byl fakt jsem vypadala jako někdo jinej a úplně to měnilo podobu ten ksicht :D uz nikdy víc no, ještě je jeden typ laseru přímo na ty červené žilky a ten je v pohodě, na tom jsem taky byla jednou, pak mi doporučili ten gbeam nebo jak se jmenuje a uz nikdy
17. listopadu 2023 v 11:09
11:00
Vazne? Ty nechodis do Sephory, Douglas nebo Marionaud? Luxusni znacky. Ja mam ted za 70€ mala paletka 4gr, 35€ jeden stin 2gr, 60€ 10gr ale tady nebyl aplikator ani zrcatko. 30ml foundation za 60-70€. Pudr 250€.