Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. listopadu 2023 v 09:49
Online Geeks
What Does Yellow Heart Mean on Snapchat?
If you want to know what does Yellow Heart mean on Snapchat then you have landed on the right place. Basically, the yellow colour symbolises happiness, positivity and hope like a sun. But in Snapchat the yellow heart means something different. In Snapchat, Yellow heart emoji identifies as a Best Friend tag and it indicates that you and the other person are each other #1 best friend on Snapchat.
Read More:
https://onlinegeeks.net/what-does-yellow-heart-mea n-on-snapchat/
21. listopadu 2023 v 09:22
8.58
A na tom forume hodne.holek jenom lze. Pisu ze to nejde v Norsku Dansku, abychom tam nejezdili. TO JE TO. Podivej se na inzerci. Ja pred mesicem byla na tyden Amsterdam, a super dovolena a super prachy. Tyden 5tis e pro sebe. A holky tu psali ze amsterdam vubec nejezdit.
21. listopadu 2023 v 09:15
8.58
Proc bych kecala. ????? Hodne holek je v dansku ted, a co myslis ze jenom vydelavaju na nsklady? Never tomu. Hodne holek tu pise,ze to nejde a stejne jsou v dansku v norsku porad..tak myslim,ze jiste tam nejezdi na dovcu, ale makat, kdyz vydelavaji. Kdyby to neslo, nebyli by tam. Tak jako ja
Kdyby to neslo v dansku, norsku nejezdila bych tam. Ale za mne jsou to ted dve zeme kde se da super vydelat. A to nedelam full servis, a nejsem napcana se silikonmi. Chlapi maji dost umělin. Kdyz se umis chovat ke klientum, vydelas super. To je to. Podivej se ted ve finsku kolik je tam holk, kdyby tam nevydelavali, zustali by v cz. To jiste francie. Kamaradka je ted v paris a jde pecky.1300 ma, a nestiha vsechx brat. A tez nedela full servis . Hezka hubena natural holka si vydela vsude.
21. listopadu 2023 v 08:58
7.29
Tak to je fakt zajímavé.uz víc holek napsalo čerstvé zkušenosti.nektere tam ještě jsou a 90% to stojí za prd konkrétně Dánsko a tobě to jde TOP?tak tomu snad sama nevěříš. Dánsko už nejde delší dobu a holky mají i 1200DKK na 30 minut a jsou prý drahé.takze bud kecáš coz si myslím ale máš full service
21. listopadu 2023 v 08:30
Norkso, dansko, svedsko
A jezdite samy nebo je lepsi pres agenturu ?
Kde se tam dela reklama vite ?

21. listopadu 2023 v 07:34
Irsko
Tam jsem byla jednou, a zustala jsem 4 dny, a nikdy vic. To byla hruza co za chlapi tam chodi, samej smrad, do sprchy vubec nechteli chodit. Se divim ze tam holky jezdi. A delaju xxxxx extra sluzeb v cene. Hnus. Zlate Norsko, dansko. Klienti Top.
21. listopadu 2023 v 07:29
Vydelky
Ja jezdim dansko, svedsko norsko a jde to TOP
Ceny jsem si dala vyssi, neberu cmoudu nedelam extra servis a stejne vydelavam. 10 d/ 5- 7 tis e. Myslim ze to je fajn. A no stress. To je dulezity.
21. listopadu 2023 v 07:25
Francie servis
Holky ktere jezdite FR, je tam taky owo v cene? A co fk? Delam jenom basic seervis, tak nevim jestli se vyplati tam letet?
21. listopadu 2023 v 04:44
Tatovering Strekkmerker
21. listopadu 2023 v 00:19
Výdělky
Všude to pro vás stojí za hovno jak vidím ale jste všude nacpane takže nevím co tu furt píšete za bludy.
20. listopadu 2023 v 22:45
Irsko
Irsko se vyplatilo naposledy tak v roce 2016. Teď to stojí za velký hovno. To už jeď raději do Německa.

20. listopadu 2023 v 22:29
22.10
Tak to tě obdivuji. Já to vzdala po 2 dnech.Neznam větší cunata než jsou Irové.stalo se mě několikrát že než aby šel do sprchy tak radši odešel. OWO chtěl každý a když jsem schválně ok 50eur extra tak buď položil telefon anebo mi řekli "are crazy"takze jako že v cene?takže fakt jen pro silné žaludky a ceny k smichu
20. listopadu 2023 v 22:10
Irsko
Mafie tam není, bohužel okrást tě můžou kdekoliv. Ale jinak ceny žádná hitparáda, do toho téměř všichni chtějí OWO a o hygieně Irů škoda mluvit. Jinak lidi nekomplikovaní, ale bohužel jen pro silné žaludky. Já to po pěti dnech vzdala
20. listopadu 2023 v 14:41
14:23
Proc policie nejedna. V tomhle porad nekdo chce udelat vyvar. Pritom policie sleduje vsechno. Ja to nechapu-vzdy policie vidi co pise kdo sms hovor vse se nahrava. Pak razie vse jim zabavi a daji do vezeni. A penize co udelali patri statu. Hihi. To jsou fakt tak pitomi pasaci ze jim tohle muze projit? V tyhle dobe? Holka ktere jede s nima vee strati. Nema pristup ke sve reklame ani cislu a stalakum. Vse patri pasakum-a kdo normalni pojede za holkou pasaku? Vzdyt klienti vedi ze je sleduji. Proto chodi za mnou lepsi klientela. Protoze vedi ze jsem skutecne independend. Ja opravdu nechapu jak muze mit nekdo tak vypatlano v makovici v dnesni dobe kdy je vse na siti a online...totalni kontrola.
Mne takhle volali pasaci a delali fake booking. No kde jsou? Kde? Ve vezeni no..a jiz nevolli a nevotravuji.
20. listopadu 2023 v 14:23
Irsko
Tam už to stojí dávno za velký hovno. Mraky holek,klienti priserni a všude mafie Rumunu co okradaji holky.
20. listopadu 2023 v 14:21
13.51
Já lítám zásadně sama na sebe všude v Evropě. Není nic jednoduššího než si najít apik a zaplatit reklamu.hledat apiky u centra a číst hlavně recenze.anebo v Nice nabízí ubytování na FB jedna paní hledat odkaz Ubytování v Nice.
20. listopadu 2023 v 14:04
13:53
20. listopadu 2023 v 13:53
Irsko
Nechtela by nekdo letet ? Mam super kontakt

20. listopadu 2023 v 13:51
Francie
A ty si v Monaku byla v lete sama ma sebe nebo mas nejakou agenturu?
Mohla bys kdyz tak dat kontakt ? :))
20. listopadu 2023 v 12:16
23.24
Protože jinam lítat neumi

takže radši budou dělat za pár eur než změnit zemí.znam plno holek co z pohodlnosti nezvednouu zadek a nejsou schopne změnit zemí.