Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. listopadu 2023 v 17:52
16:06
27. listopadu 2023 v 16:06
22:54
Jak se jmenuje ten test na bakterialni nebo virovou infekci? Nebo jak se tomu rika? Neco takoveho by se na doma hodilo :)
27. listopadu 2023 v 16:02
10:53
Ja jsem v Norsku a mam tak 2-3 klienty denne. Stejne jako predtim v Dansku. Normalne mam 2x tolik. Mozna je to ted nanic vsude, zimni mesice jsou slabe :/
27. listopadu 2023 v 15:55
12:30
On ji nic nedava. Protoze jsou manzele a vse maji na pul. Proc by ji daval penize? Kdyz se rozvede musi ji dal polovinu majetku a i ji vyzivovat. Vis te zakony od neceho jsou. To manzelstvi. Zena co zije s muzem bez snatku je uplne blba
27. listopadu 2023 v 15:52
Manzel vse plati. Neocekavej ze tenhle model funguje u pritelkyne. Pritelkyne je nula pred zakonem i spolecnosti. I hypoteku plati. Spis dum na hypo a zahrada kde se realizuje manzelka. Penize setri. Manzelka nebude dostavat duchod. Manzelka je hodna zena tohle nedela kazda. Opravdu manzelky nechodi na caste nakupi drahych veci. Mrchu tezko bude vyzivovat takovy typ muz. Velice bohate rodiny tohle neresi proste ma kartu a klido si koupi Channel asi ma nejakej limit tohle se ani neptam tech opravdu movitych. Tam je manzelka uplne ze stejne rodiny bohacu prece se nebudu ptat jak nekdo kdo je z chude rodiny. Moje klientela ta co vydelava 10000€ v cistem po zdaneni tak manzelka nedela vubec celej zivot. Oni si to nepreji. Zena ani nema pracovat. Tyhle muzi maji cca 60 let a manzelka s nima jiz nespi a tenhle typ muze vyhledava obcas sex. Jestli i za mlada netusim.
Tam kde je mene penez tak jiste ma nejake kapesne. Ted si spocitej mesicne naklady hypo jidlo obleceni nekdy cca 3-5tis zalezi-manzelka jidlo vari. Vid kolik usetri kdyz vari a uklizi? A zdrave jidlo? Cili 5tis utrati. 120k vydela plus bonusy odmeny dovolena nevim kolik ale tech 60tis rocne usetri. Za 10 let maji60tis. Tohle lidi ale uspory investuji-koupi treba byt. Byty.
Pokud zena neni manzelka a dela matraci a deti za nic vubec si sebe nevazi. To je jen rohozka.
Nejhorsi je ale slapka co kouri za malo ptaka bez gumy.
27. listopadu 2023 v 15:28
Praha
Mně to jde teď od druhého týdne v listopadu bídně a přitom předtím super, nechápu, stálý chodí málo teď.
27. listopadu 2023 v 14:59
No asi spíš kde o to na jakého chlapa narazíš. Když bude brát měsíčně 100t a ochotný ti je dát tak ti je dá, i kdyby vydělával jen 20t... Když ti nebude chtít dát ani korunu, tak ti nedá ani korunu. 🤷
27. listopadu 2023 v 12:30
manželka
By mě zajímalo, jak se furt omílá - partner chodí do práce, tak nemusí doma nic dělat. Uklízí, vaří, stará se o domácnost a všechno dělá žena. Tak kolik peněz tý ženě ten chlap dává, že nemusí doma nic. Já pochybuju, že jí ještě ze své mzdy dává za tu práci co doma dělá nějaký prachy jako kapesné pro sebe. Jí možná tak zaplatí nějaký výdaje za děti a tím to končí ne? Nevíte jak to chodí? Zajímá mě to jen čistě ze zvědavosti.
27. listopadu 2023 v 11:33
11:10
Tak Česko jde hůř protože tam není inzerce pořádná 😤
27. listopadu 2023 v 11:11
PayPal
Holky, používáte některá PayPal a jak to funguje? Je to bezpečné? Děkuji za rady
27. listopadu 2023 v 11:10
10:53
Taky to jde hůř, jsem v ČR a městě, kde mám normálně 5-7 klientů za den teď max 2 a až večer

27. listopadu 2023 v 11:06
22:54
Prosim te to mas odkud ze dr to rozpozna okem? Muj krk vypadal jako bakterialni infekce. Byla virova. Tohle se nepozna. Proto mame laboratore

27. listopadu 2023 v 10:53
Jak vám jde práce?
Ahoj holky zajímalo by mě jak vám jde celkové práce? Přijde mi to takové klidné. Málo hovoru, všude moc holek...
27. listopadu 2023 v 07:29
11.44,22.19
Můžeš se prosím tě pořád ptát jak to jde v Norsku?jed a uvidíš.me osobně dobře.
26. listopadu 2023 v 22:54
13:46
Protože jsou antibiotika předepisované i když není potřeba, existují i rezistentní bakterie, na seté už nezaberou, nebo se těžce hledá kombinace která zabere. Nejvíc takových bakterii se dá potkat na letištích, vězeních a nemocnicích. :D Jasně že na angínu si ATB potřebovala a ono taky doktor který už v živote video bambilion angín ji na 99,99% rozpozná v ordinaci bez dalšího vyšetření. I v ČR se to lepší, já měla na jaře zánět močáku a chytlo mě to víkendu a dokonce ani na pohotovosti mě nedali širokospektrální ATB, ale úplně jasně ATB pouze na močák a spol. Třeba mít zlatou střední cestu. Prostě když me bolí v krku a mám rýmu když můžu zůstanu 3 dny doma a počkám co bude, když se to zhorší jasně doktorovi, jinak zázvorový čaj. O vyšetření jestli máš virovou nebo bakteriální infekci už dnes můžeš ve většině ordinací požádat, děla se to z kapky krve z prstu a stojí to většinou méně než 100kč. A ten test si můžeš taky koupit domu, jsou přesné na nějakých 99,5%.
26. listopadu 2023 v 22:19
NORSKO
Jak vám to jde v Norsku?
26. listopadu 2023 v 17:05
Inzerce
Zakládáte si po nějaké době novou inzerci pod jiným jménem nebo jezdíte furt na stejnou inzerci několik let? Na starou mi chodí stáláci a mám recenze, ale říkám si zda není lepší jednou za čas udělat změnu a být jakože “nová”. Má někdo zkušenost co je lepší? Děkuji

26. listopadu 2023 v 16:30
13:51
Protoze ho znam a tece mu z pera a proto sklouzava guma. Pro mne je to jen o stresu takova prave. Mam hodne bezproblemovych klientu a nepotrebuju tohle. Pokud ma problem klient s gumaka ma si je zadovazit sam. Moje klientela jsou dospeli muzi ne deti a za ruce je nevodim-to k ochrane.
Atb bohuzel jiz moc nefunguji-precti si o tom. Mne se to tady nechce vysvetlovat. Ja atb neberu nikdy. Neni duvod. Naposledy nejak v r 2017. Na anginu ti musi udelat ster pokud neudelali mozna si vubec atb nemusela brat. Bohuzel v Cr ster nedelaji snad nikdy. Steru po 20 ti letech jsem se dockala az v cizine
26. listopadu 2023 v 13:51
13:46
Boha zas se mi neodeslal komentář. Špatně jsem se vyjádřila, myslela jsem že kondom sjíždí, ale logicky když mu měkne je potřeba tomu předejít. Tzn po ejakulaci přidržet a pokud má problém udržet erekci tak kondom přidržovat a do toho masturbovat. Ono je to pro ně zároveň vzrušující pohled, takže takové 2v1.
26. listopadu 2023 v 13:46
22:21
Zas trocha realismu, proč by antibiotika nezabírala?! Já měla atb nedávno na angínu a normálně zabraly. Std/sti nemám žádnou zkušenost a to dělám orál bez vzájemně už přes deset let. Ale sex bez nikdy s nikým, ani s partnery. Nemám antikoncepci, nechci děti a nehledě na to že si nehodlám rozhodit pH kvůli blbovi. Neustále slyším jak holky chytly zaručeně v práci něco z orálu, ale prcají doma bez z lásky. A od něj to samozřejmě nemají 🤡.
22:24
Mi sjede kondom jedině když mu rychle klesne třeba po ejakulaci. Spousta holek jede stejnou velikost kondomu pro všechny klienty a klienti se v tom prd vyznají, maximálně že jim škrtí ptáka. Já bych takového neblokovala ale chtěla bych vidět negativní testy při návštěvě. Jinak můžeš klienta poučit o kondomech pro jeho velikost ale to je stejně k ničemu protože reálně která z nás je ochotná použít kondomy od klienta. Já mám hezky mikro velikost, malou, normál, velké a extra velké. Je to otrava ale ty extra malé a extra velké nakupuji málo protože většina využívá normál nebo velké.