Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. prosince 2023 v 18:59
Norsko
A v norsku se daji posilat money pres moneygram nebo riu?
8. prosince 2023 v 18:49
JamesOneil
8. prosince 2023 v 18:27
Svedsko
Jsem tu tyden a jde to super. Litr mam i vic kaz.den., No nevim co s sved kor.🙈🙈 ja bych tu rada jezdila. Nemate zkusenosti, jestli by svedi platili v eurech,nebo pres revolut. ????? Jezdite vubec svedsko?ja jsem tu happy. Klienti super. Byla jsem ve finsku, tam jsem vydelala na naklady jenom.Hruza.
8. prosince 2023 v 18:23
Prosinec
Většinou to vždy bývá slabší před Vanici asi chlapi šetří a nechodí to moc nikde.holt už to lepší nebude spíš to spěje k horšímu.
8. prosince 2023 v 16:42
Norsko
V Norsku slabota. 1 za den
8. prosince 2023 v 16:06
Švédsko
Já bych řekla že fakt asi kromě Norska to už nejde nikde a jesre s tím blbým kurzem to je katastrofa.
8. prosince 2023 v 15:57
Švédsko
Nepošles to nijak žádnou z možností všichni chtějí původ peněz.Bohuzel
8. prosince 2023 v 15:48
15.26
To už chtějí od jara všude ve Skandinávii. Už to nepošles ničím ani western ani Money gram ani Ria.vsude musíš dokázat původ peněz.holt to vozit domů a měnit v Česku dokud to jde.mimochodem Švédsko a Dánsko už nejde delší dobu.za me vede pořád Norsko tam pod 10.000 NOK nejdu coz ve Švédsku ani náhodou a ještě za 2.500 SEK se to vůbec nevyplatilo
8. prosince 2023 v 15:39
Svedsko
Ria money tranfer moneygram ?????jde to ve svedsku?
8. prosince 2023 v 15:26
Svedsko
Holky jak si posilate penize ze svedska? Jsem tu chtela jsem je vymenit, no neslo to. Ta zenska chtela vedet puvod penez.🙈🙈
8. prosince 2023 v 03:15
matka satta
7. prosince 2023 v 08:46
Sex.CZ
Dámy, já z nich nemůžu, ti jeho kámoši jsou tak do sebe zahledění, že je musíte upozornit, jak se věci mají.
Dobrý den,
spolek, který komunikuje s většinou sexuálních pracovnic v ČR a má několik spolupracovnic v terénu, důvěryhodný rozhodně je. Ještě bych Vás ráda upozornila, pokud to z činnosti našeho spolku není dostatečně jasné, že jsme pravidelně v kontaktu s Policií ČR. Jakékoliv vyhrožování, zastrašování nebo vydírání kteréhokoliv člena nebo sympatizanta spolku tedy není problém okamžitě řešit ve spolupráci s Policií ČR. Předem Vám děkuji za přeposlání mojí odpovědi dalším.
S pozdravem
----- Původní e-mail -----
Od:
kozinozka1@seznam.cz
Komu:
spolekproochranuzen@seznam.cz
Datum: 7. 12. 2023 0

44
Předmět: Z + Z
Vážně ještě nikomu nedošlo, že ... jsou stejná osoba? Stejný účes, hlas, mluva....panebože, takhle z někoho dělat pitomce. Celý Váš spolek tímto ztrácí na věrohodnosti. Těžko si dokážu představit něco trapnějšího a ubožejšího. Vážně si ... myslíte, že Vás nikdo neprokoukne? :-D A na taxi dispečinku jste také rozpoznatelná ;-)
7. prosince 2023 v 07:36
23.06
Jo já taky, včera koukám na výměnu manželek a říkám si, achjo byt tak manželka, 4 děti, je jedno jak vypadam, jestli jsem stará, proste to svoje mám doma jistý a někam patřím, akorát každý má tu úlohu jinou no.
6. prosince 2023 v 23:26
14:23
Přesně jak říká jedna už nad tebou. Zvýšit ceny. A i podle zpráv a volání jde poznat jaký člověk je a jestli bude inteligentní.
6. prosince 2023 v 23:17
23:06
Já to naprosto chápu.. mám to dost podobně..
6. prosince 2023 v 23:16
Eurogirls
Vyplatí se zaplatit tu Premium TOP nebo VIP reklamu? Nechce se mi za to dávat tolik peněz.. já měla vždy jen TOP a bylo to super. Ale teď katastrofa..
6. prosince 2023 v 23:14
Amerika
Jasně že se ozvu :) napis email
6. prosince 2023 v 23:13
23:06
Nelze pochopit o co jde. Nechces manzela ani dite. Mas rada praci. A nevim co trapi hodne holek. Nerozumim tomu cos napsala.
6. prosince 2023 v 23:06
Splin
Čas od času mám vnitřní splín… abych to dala na pravou míru nemám zájem o vážný vztah, a necítím se na to mít děti… Čas od času to ale na mě dolehne. Hlavně pokaždé, když vidím rodiny a spokojené páry na sociálních sítích. Mnohdy to jsou mí spolužáci z gymplu, vysoké… vím, že na internetu se prezentuje všechno v růžové, ale i tak… přemýšlím pak nad sebou… já jsem ráda za tuhle práci, umožnila mi už splnění dost cílů… ani nevím, co na to chci slyšet… vím, že tohle trápí hodně holek. Je to holt úděl téhle práce.

6. prosince 2023 v 20:47
20.32
Nebo kdxz někdo vola x krát , plus píše a 2 minuty na to píše ??? Ty otazníky nenávidím jako tak snad nepíšu rovna se nemám čas. A solarko taky už nechodím klientům je to jedno a mě už taky, zvykla jsem si tak moc se nezkoumat