Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. ledna 2024 v 11:45
11.39
100krat si můžeš říkat že nejsi chlap

jen abys tady tahal(a)rozumy. Jsi ubozak.
27. ledna 2024 v 11:39
11:35
Předpokládám že podle stylu není tohle ta samá slečna co hned uráží.
A opět tady opakuji nejsem chlap. Jen jsem že zeptala co dáte na oplátku když chce tohle všechno. Tohle je dobrá odpověď díky 🙂
27. ledna 2024 v 11:37
9.58
Jinak nepotrebuju k ničemu žádného, jedine ze by mi dal zázemí a já práci dělala primárně pro zábavu ne pro peníze a ano ty bych určitě taky měla a rada někde podpořím, jen na začátku to musí byt on, kdo ke silnější.
27. ledna 2024 v 11:36
11:26
Noc jdu se hlásit do Lidlu 🤣
Hele raději se nerozčiluj nebo si zastavíš byznys, normálně jsme se zeptala, nemusíš se hned rozčilovat. Jdu se najíst a makat protože tenhle rok jak jsem zde několikrát už psala chci dodělat barák a končit, protože to jde čím dál víc do kopru, už to není jako dřív. 🙄😉
Tak hodně práce, štěstí
27. ledna 2024 v 11:35
9.58
A taky ho budu doprovázet, reprezentovat a podporovat.
27. ledna 2024 v 11:33
9.58
Chlapovi dam ženskou teplou náruč, sex, teple jídlo a uklizeny domov.
27. ledna 2024 v 11:29
11:26
Urážet v dnešní době je nějaká móda??
Já jen že to dělá každý kdo nemá relevantní poznámky k věci 🤷
27. ledna 2024 v 11:27
11:22
A já řekla že máš kolem někoho lítat doma?
Dřív taky si viz král vzal Královkou. Dal jí barák, peníze, plesy, krásné šaty, luxus atd.
A ženské na oplátku dali zaprcat, navařenou, uklizeno, dědice postaráno o Hrad.
Pokud jsi spokojená sama tak buď neříkám hledej si chlapa. Jen se ptám co máte v plánu dat na oplátku vy do toho vztahu??
27. ledna 2024 v 11:26
11.21
Já ti akorát naseru debile. Chlap.co je normalni nic na oplátku nechce protože ví že ona se mu postara o domácnost a rodinu a on ji na oplátku zajistí život na úrovni. Ale to ty a tobě podobni nemůžou pochopit když hakujes ve fabrice nebo děláš skladnika v Lidlu

27. ledna 2024 v 11:22
11.18
Jsi debil jako.všichni chlapy. Vy akorát tak se válet doma a ženská aby kolem vás litaly. Vy už nejste dobrý ani na sex který neumite jako už vlastně nic.jdi do prdele my nemusíme nic nabízet vy potřebujete nás ne my vas ubozaku.
27. ledna 2024 v 11:22
11:19
Takže vlastně nic jen urážet. Nemyslím všechny ale ty zřejmě ano. A znovu opakuji nejsem žádný norník proboha prober se.
27. ledna 2024 v 11:21
11:18
Ale ty mluvíš o byznysu.
Když jde za holkou dá jí peníze ona jemu roztáhne nohy a tím to končí.
Pokud chceš mít chlapa co ti dá střechu nad hlavou a zaopatřit té aby jsi nebyla na ulici atd tak snad za to na oplátku taky něco musíš dát.
V práci je to peníze výměnou za sex a v normálním životě je to tedy co? On tě zabezpečí a ty jemu dáš co?? 🤷
27. ledna 2024 v 11:19
11.14
Bože ty jsi curak!!!!táhni z našeho fóra zpět na svetaky kam patris chudacku.
27. ledna 2024 v 11:18
Na oplátku
Takže na oplátku nenabízejí nic. Ani vlastně mu nechce dát vrznout protože proč? No tak se pak nedivte že jsi o vás myslí že jste zlatokopky. A hned je vidět jak některé tady jste hloupé a povrchní. Na otázku co na oplátku dáš ty se začít rozčilovat že je někdo chlap. 🙄😉
27. ledna 2024 v 11:18
11.14
Jsi Nornik a hrajes si na holku.zadna z nás by se totiž nezeptala na takovou debilitu. My nemusíme nic nabízet vy chodite za nami ne opačně.

27. ledna 2024 v 11:14
10:28
Nejsem norník tak se uklidní normálně jsem se zeptala co nabízíš na oplátku ty?
27. ledna 2024 v 10:55
chlap
vše na chlapovi? co to meleš? spletl sis forum ne? nezapomen udelat screeny a hned to valit na svetaky.
chlap ma pripravit zene zazemi,pocit bezpeci a ano, ma ji zabezpecit a zabezpecit rodinu. takhle se totiz CHLAPI chovali driv a bylo to pro ne naprosto normalni a prirozeny. ne jako tedy hnaty nahoru, do ruky ovladac a lahvac a zena slusticka ktera si musi nechat projet anal a do toho chodit hakovat jako krava aby meli na splaceni dluhu a hypotek a ve finale si vyslechnout jaka ja krava,kdyz ma zrovna blbou naladu. NE diky, budu sama, budu mit svoje a svoje penize ,cistou hlavu a takovym jako jsi ty se budu smat

27. ledna 2024 v 10:40
9.58
A co nabízís ty kromě smrduteho ptáka a tzv"lasky"?celé mužské pokolení je v dnešní době omyl přírody.driv si chlapy ten vazily any ona mohla být doma s dětmi a starala se o domácnost teď pánové chtějí all inclusive zatimco oni se válejí doma.tahni zpátky na svetaky když nornika vám zavřely.
27. ledna 2024 v 10:28
9:58
Jsi do hajzlu norniku, vypadni z našeho fóra
27. ledna 2024 v 09:58
07:56
A můžu vědět co chcete do toho vztahu dát vy? Když chcete aby všechno bylo v podstatě na chlapovi?