Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. prosince 2011 v 21:44
Adela
d. - poslala jsem ti ji na email
10. prosince 2011 v 21:30
d.
Adel, moc prosím o kontakt. Stále se mi nedaří sehnat někoho komu se dá plně důvěřovat. :( Moc mi tím pomůžeš,
delices.de.cartier@email.cz
10. prosince 2011 v 21:07
Adela
Ahojky já jsem podruhé v Helsinkách s úžasnou ženskou která to dřív taky dělala takže ví co a jak. Je super jeden den jsem měla problém s hotelem nechtěli mě ubytovat a Kata mě nenchala ve štichu. Vždy se snaží udělat vše aby si slečna vydělala a byla spokojená. Pomáhá holká protože jí vadí jak agentury holkám polovinu vezmou. O vše se postará já jen koupím letenku a jedu vydělávat love. Adél
10. prosince 2011 v 20:55
-------
asi se toho nedockam ze?
10. prosince 2011 v 20:28
-------
10. prosince 2011 v 20:23
Lenka
pošli mi mejla a pošlu ti zprácu od policajtu
10. prosince 2011 v 19:14
-------
mas nejaky dokument, ktery by to dokazoval? Zamlz veskere osobni udaje, posli, a pak uverim.
Protože ja neuverim, dokud to neuvidim.
10. prosince 2011 v 18:55
Lenka
opravdu to tak je...když si te zapíši jdeš na black list a po tom když te načapou znova jdeš!!masakr nelžu
10. prosince 2011 v 18:03
-------
me se to taky nezda. Nemaji duvod te vyhostit ze zeme, tato prace je tam legalni!! Vyhodit te muzou logicky jen z hotelu. Neni mi jasne kdo tohle pise..... ale vim jiste, ze ty informace jsou dost neverohodne
10. prosince 2011 v 17:59
petra
s tema policajtama ve finsku se mi to nezda,take jsem je mela na apartmanu a ne jednou ale vzdy si jen opsali udaje z pasu ze jsem z eu a rekli ze je to ok tak nevim proc nekoho vyhodi a nekoho ne nerozumim tomu ale prostituce nezavisla tedy kdyz delam sama na sebe neni trestna ve finsku
10. prosince 2011 v 17:15
Barunka
nebyla jste některá v Mnichově v domě VITALIA????? Má se tam platit jen pronájem pokoje za 160eur/den a zbytek vydělaných peněz je váš. Ceny tam jsou 15min 50e za orál nebo klasiku, půl hodina 100e za oboje, hodina 200e včetně masáže.
10. prosince 2011 v 17:12
Lenka
a to mě ubytování,letenka a reklama vyšla na 1700 eur a jsem ještě v mínuse:( nevíte nekdo o nejké práci prosím
10. prosince 2011 v 17:11
Lenka
ahoj holky jsem ted ve Finsku a hruza,navštivili mi policajti na apartmáne a musím opustit helsinki pomohlo mi jen to že jsem brečela jak želva nakonec se slitovali a řekli mi že me napíšou na takzvaný black list a že jestli se ještě ukážu a načapou me policjati že budu mít velký problémy. holky už i finsko je v prdeli,jdou tady po tom policajti a to jsem tu byla jen 3 dny:( jsem uplne v prdeli zaplatím si letenku neco málo mi zbyde a jsem v prdeli zrovna před vánocema:/ kam budeme jezdit?:(
10. prosince 2011 v 16:56
Simone
Mimi napis svuj mail, poslu ti kontakt ohledne Nemecka.
10. prosince 2011 v 16:55
Společnice
hele kde to ještě jde super je dusseldorf betlín,essen dortmund ,stuttgard
10. prosince 2011 v 16:19
......
sexwork.net
10. prosince 2011 v 15:53
10. prosince 2011 v 14:52
Společnice
zaplatí vám na první tři dny zaplatíte a pak se vám neozve
10. prosince 2011 v 14:51
Společnice
holky bacha na hyperinzerci a sexpráce ....vystupuje jen jedna agentura pod všemi směšnými jmény a stejná znění inzerátu je koselková,polednáková,chcetepeníze,mlynarová atdatd....BACHA KOSELKOVÁ
10. prosince 2011 v 13:15
operatorkasuomi
tak si to tak ctu ty hruzy co se deji ze vas nekdo necha na letisti atd--a ze odevzdavate 50 procent atd--pokud potrebujete operatorku tak napiste na muj mail
operatorkasuomi@seznam.cz jednak provize je 10 procent co z je asi fer a ne 50 za nic a druhak veskere zalezitosti jako reklama atd ovladam bez problemu jelikoz delam tuto praci dlouho takze o tom vim hodne navic moje kolege to same rozhodne prasarny typu zustat na letisti v cizi zemi atd tedy nehrozi--docela smutne co se deje a co si nekteri dovoli udelat chude holcine v cizi zemi a jeste v zemi kde je zma jak blazen--no mejte se holky a at vas nepotkavaji podobne hruzy-pokud uz vas potkaji napiste da se lecos zajistit nouzove prespani atd a pak normalni fungovani za normalnich podminek fer pro vsechny