Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. prosince 2011 v 09:03
Pre Ditu
Ahoj som s toho nestastna co tu pises lebo ja mam letiet do helsiniek buduci tyzden no a teraz neviem vobec co mam robit.napis prosim ako si dopadla.
8. prosince 2011 v 00:41
Dita
Tak...jela jsem přes Kláru Kosellkovou a právě sedím na zadku na letišti v Helsinkách. Telefon hluchý, odezva žádná a to jsme spolu ještě včera telefonovaly. Ubytování co mělo ýt uhrazené je těžká fikce. Peněz mám nula nula prd. A upřímnně doufám, že splaším někoho, kdo by se o mě z agentur postaral. To jen pro ty, co mluvily o Kláře
luxus.pour@seznam.cz
7. prosince 2011 v 17:30
Petra
Můžete mi moc prosím poradit někdo nějaký privát, kde to ještě funguje a dá se dobře vydělat. Z tour mám strach. Moc děkuji, kdo napíše..P.
7. prosince 2011 v 17:20
Teri
Monica,
byl by na tebe email? Případně písni na můj, ráda bych s Tebou něco probrala, děkuji.T.
CharmTeri@email.cz
7. prosince 2011 v 17:16
Vanessa
Musím souhlasit! Po přečtení několika příspěvků od slečny BOZE_D jsem také dospěla k názoru, že se pravděpodobně jedná o tutéž osobu jakou je Tara :-)) Styl psaní a vyjadřování, a ty její nesmyslné sumy!
7. prosince 2011 v 13:57
saly
zorica:
a jake jsou tam jsou ceny?
7. prosince 2011 v 13:42
Hani
Ahoj Káti, můžu se zeptat, zda máš nějaký kontakt na slušnou agenturu? Tady je můj email
katja123@email.cz Děkuji H.
7. prosince 2011 v 13:29
katka
Jane jezdit sama na sebe neni tak snadne! Prvne musis s agenturou abys vedela co a jak. Nejde jet do zeme kde jsi nikdy predtim nebyla. Musis mit jistotu - penize na hotel min.25tis, letenku a reklamu. Musi vedet na jakych webovkach v dane zemi inzerovat, a TOPovat se abys byla stale na prvni strance. Pak musis znat bezpecne hotely kde muzes pracovat. A v pripade nejakeho problemu se presunout do druheho. Taky umet dobre anglicky, protoze pod svou taktovkou si budes veskere zakazniky vyrizovat sama. A rozhodne neni pravda, ze agentury krachuji. Nestoupnou ti dobrovolne reklamu a ani neprestanou posilat zakazniky kdyz o tebe bude zajem. Maji z tebe penize a tak se naopak snazi. Pokud mate strach nejezdete s agenturou ktera neni ochotna dopredu uhradit za cely pobyt v hotelu.....!!
7. prosince 2011 v 12:54
Petra
pro Jane - ja bych klidne jela sama na sebe,ale jsem zrejme blba...nevim,kde v tech zemich inzerovat...samozrejme,ze jsem si neco vygooglila,ale spis by to chtelo nejake regionalni stranky.Pokud vis,jak na to a jsi ochotna mi poradit,napis mi na muj mail -
secretlive@seznam.cz.diky
7. prosince 2011 v 12:13
včechnyjste nakažený kurvy
JSTE SPLODINA NEJVETSI - VSECHNY!!!
7. prosince 2011 v 12:13
JSTE SPLODINA NEJVETSI - VSECHNY!!!
7. prosince 2011 v 12:12
Jane
Holky nejezděte nikam na privát ani přes agenturu. Opravdu se to nevyplatí. Jeďte sama na sebe. Německo je už dávno pasé a agentura se na vás každá vykašle. Teď ze soukromých zdrojů vím, že dvě "zkrachovaly", co nabízejí Skandinávii ( Finsko, Norsko..) a Dubaj. Holky zůstaly bez prostředků. Jeďte sami na sebe, nebuďte blbé!!!
7. prosince 2011 v 03:12
kurva
ale nepovidej mas dukaz cerny na bilem.....
7. prosince 2011 v 02:44
díky vám stoupají nakažený holky od 18 do 35 let nakaženy hiv nejvíce v pze zdechtene kurvy vyjebaný ještě že vám jde práce doprdele lidi nemají peníze a pak zdechnete a my si ulevíme.
7. prosince 2011 v 00:14
A ted tu o karkulce....
pokud máte některá zájem o ty okolní města ve Francii nebo Itálii - můžu dát kontakt na velmi dobrou zahraniční agenturu. Stačí mi napsat::
sandra-r9@seznam.cz
6. prosince 2011 v 22:19
saly
Terka:
o ktere zemi se ted prosim bavis? Dekuji
6. prosince 2011 v 21:46
Monica
Ahoj,
o Dansku: tu ides do klubu, legalne s papiermi - dostanes normalne kontrakt. Nie je to na cierno!
6. prosince 2011 v 21:45
Nika
Chtěla bych prosím poradit, kde bych si mohla rychle vydělat (do 14 dní), bez nákladu na letenky, hotely atd: Poraďtě prosím některá..
6. prosince 2011 v 21:40
Martina
Díky Terko, a náhodou nevíš, kde v Německu to ještě není mrtvé? Moc díky.
6. prosince 2011 v 21:39
Martina
Díky Terko, a náhodou nevíš, kde v Německu to ještě není mrtvé? Moc díky.