12. dubna 2012 v 20:58
Nerozumím, proto jsem Bambule viz můj první příspěvek ze dne 1.4.
Jako, když nevydělám neuklidím a když vydělám, tak uklidím...Jak říkám to je ta pravá psychologie.....
- IQ dědíme a během života, pokud jsme zdědili dostatečně vysoké IQ jsme schopni dále rozvíjet sociální a emoční inteligenci....formuje nás sociální prostředí ve kterém vyrůstáme, pracovní atd atd....česky - komu není z hůry dáno....té není pomoci
Pokud máš dojem, že to slyšíš poprvé nebo se to netýká psychologie, tak jsi zcela jistě o krok DÁL...
Umění vycházet s lidmi je psychologie...
Psychologie - je zaměřit se na sebe a být dobrá a ještě lepší a mít radost z toho, že to ocení i jiní - neustále klienti - přece jen jde o VÝDĚLEK...
Nestojím o to vycházet s Tebou či onou slečnou zde na chatu, nic z toho nemám,kromě dobrého pocitu, že si nemusím stěžovat, ale ráda vyslovím názor, makejte si samy na sebe, nebudete si muset stěžovat a neustále pomlouvat jiné..
A už vůbec ne řešit jejich soukromý život....
Sorry většina těch slečen, co si tady stěžují řeší cizí život, mě přijdou jako nechutné....
A pokud je chlap inteligentní - má peníze - inteligence, práce, píle atd. mu je vydělala - těma platí - přece chcete aby jste měly solventní klienty nebo Vás živí klienti co si neustále stěžují a chodí z firmy do firmy a z místa na místo a jsou socky.....A promiň, už jsme u té PSYCHOLOGIE, já řeknu, tady je stádo sociálek a on NEŘEKNE NIC, ALE UŽ NENÍ OCHOTEN TAKOVÉ SLEČNĚ PLATIT, psychologie - IQ - EMOČNÍ A SOCIÁLNÍ INTELIGENCE JDE BOHUDÍK RUKU V RUCE.....protože je to pořád psychologie.....Pokud tomu lépe porozumíš - pořád jsou to peníze
A z Psychologického hlediska i chápu, proč si některé slečny nevydělají...
P.S. Třeba Tě jednou doženu i když jsi o krok dál....