Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. července 2012 v 00:05
tvrdíte
Tvrdíte o Finsku ,že léto mrtvý a Cherry měla dneska 15 klientů a já musel shánět ještě holky independent abych jim večer nabízel další práci . Na zítra sem s nima domluvený . O Norsku se nezminujete a jde to tam super . Francie je skvělá . Italie menší městečka. Benelux samý bohatí klienti . A dneska mi přišla další nabídka na další meeting , do Sirie za jednim bohatým klientem na 10 dnu. Já si spíš stěžuju ,že neni komu práce dát
Protože holky jsou všechny na dovolené. Už se těším na září !
23. července 2012 v 23:59
2
a kam bys ráda ?
23. července 2012 v 23:58
a kam bych mohla jet?
Poprvé určitě Evropu aby ses cítila lépe. Taky záleží jestli by si radši za jednim klientem nebo za více ? Jestli chceš kontakt na mě přímo to bychom si spolu všechno vyřešili na emailu než tady spamovat zed a nebo jestli chceš prvně někam na privát těch je hodně na hyperinzerci ,já slyšel ,že Mnichov a Dortmund Essen jsou dobré priváty . Rozhodni se a dej vědět jinak nam :
luxurytravelcompanion@centrum.cz + máme i web stranky,Americké i pro Evropu i pro World w. meetings. U mě denně od 12 do 35 000 korun. privátky netušim,to se tady holek můžeš zeptat.
23. července 2012 v 23:54
2
no to by zajimalo i me kam jet
23. července 2012 v 23:48
a kam bych mohla jet?
A kam bys mi poradil abych jela, když bych chtěla jet poprvé ????? Alenka
23. července 2012 v 23:45
pro holky
A pište si tady něco co vám dá navzájem nějaké zkušenosti a nehádejte se , měly byste si spíš pomoct ,zemí je dost , chlapi peníze maj,ždímat je co a pokud tady někdo na někoho hází špínu ,tak by to mělo být z toho důvodu ,že nechcete aby další naletěla , než z důvodu nějakého konkurenčního boje . D.
23. července 2012 v 23:37
pro holky
Jo díky ,já si z toho nic nedělám .
A kdyby se vam stalo s tou Jitkou cokoliv - at už je to pravda nebo ne - tak zavolejte i kdyby se vam nikam už nechtělo tak vám rád alespon poradím jak se dostat domu nebo tak . Tohle mi přijde fakt nehorázný a doufám,že to píše třeba jen nějaký klub a ne fakt holky z vlastní zkušenoti .
23. července 2012 v 23:15
DEBILKY! TO UŽ SNAD NENÍ MOŽNÝ!
JÁ S VÁMA CHVÍLI DĚLAT, TAK ZEŠÍLÍM!
VSADÍM SE, ŽE JSTE SCHOPNÝ TOTO ŘEŠIT JEŠTĚ S HOSTAMA.. NĚCO TAK BLBÝHO SE NEVIDÍ. A TY LENO, JSI TO DOUFÁM MYSLELA ZE SRANDY. PROTOŽE NA PRAVOPIS SE MŮŽEŠ VYS... JE MEZI NÁMA TAKY DOST VYSOKOŠKOLAČEK A INTELIGENCI TO NEZARUČÍ. JINAK ČAU PIPINY
23. července 2012 v 22:37
Lena
ja vim proto delam tuhle praci
23. července 2012 v 22:31
leno
leno ten pravopis je sila
23. července 2012 v 22:22
Lena pro Petru
Ano je to pouha zavist,nic vic!!!!!jsou moc uspesny!!!a navic korektni k holkam a to je ten problem,kdybi delali co se tu pise nikdo bi si nedovolil jsem tohle psat,maji dost penez na to abi jsi zjistily ip adresy pocitacu a to jen ten problem..MELI BI BYT DRSNEJSI
23. července 2012 v 22:02
0000
a psychopati
23. července 2012 v 21:59
0000
tohle je jenom asi mnichovsky forum,tak se mi zda,ze ste tu vsichni magori.
23. července 2012 v 21:42
Perla
uz to nebudu resit jste hloupe a opravdu hodne kdyz tomu vsemu verite!!
23. července 2012 v 21:42
iv
lido kdyz si tam nebyla a je to pod tvou uroven tak co se k tomu vubec vyjadeujes? ze jsou tam zatahy! souhlasim s perlou, same zvasty!!!
23. července 2012 v 21:38
Perla
protoze o tom slysim okolo a je mi majitelu lito nic vic!!ale to ty nepochopis!!
23. července 2012 v 21:35
Lída
Když je to podřadné forum, tak co sem chodíš? Já znám taky plno holek, jejich příběhy, co se jim tak stalo, jak s nimi majitelé zacházely. Jak se chovají k děvčatům. Ať si to každá holka zkusí sama, je pravda, že na tomto foru, nikdy nevíš. Ale když už se tady zveřejňuje inzerce, nejela bych tam, nepotřebuji, aby to o mě všichni věděli. A šlapat za 50 eur za 30 min je pod mou úroveň. To snad každé, co si sama sebe aspoň trošku váží.
23. července 2012 v 21:25
Perla
tak to uz je asi trochu moooooc ne??!!na kazdych dverich pokoje kde holky spi jsou telefoni cisla na policii.doktora a zubare ,a oni to tam budou sami lepit kdyz vi ze delaj neco spatnyho??to nesedi!!!a pokut pride kontrola i treba na drogy jak tu pisete tak proc podnik nezavrou???protoze nic nenajdou!!!UZ TO CHAPETE!!je ostuda ze holky se tu majitelu nezastanou maji tolik holek -ja osobne znam divky co tam jezdi nekolik let a ty sem nenapisou..myslim si ze jsem pise porad ta sama osoba ktera mela s jitkou konflikt a ted se msti !!inteligentni holky tohle nedelaji a nepisi na tohle podradny forum
23. července 2012 v 21:25
Perla
tak to uz je asi trochu moooooc ne??!!na kazdych dverich pokoje kde holky spi jsou telefoni cisla na policii.doktora a zubare ,a oni to tam budou sami lepit kdyz vi ze delaj neco spatnyho??to nesedi!!!a pokut pride kontrola i treba na drogy jak tu pisete tak proc podnik nezavrou???protoze nic nenajdou!!!UZ TO CHAPETE!!je ostuda ze holky se tu majitelu nezastanou maji tolik holek -ja osobne znam divky co tam jezdi nekolik let a ty sem nenapisou..myslim si ze jsem pise porad ta sama osoba ktera mela s jitkou konflikt a ted se msti !!inteligentni holky tohle nedelaji a nepisi na tohle podradny forum
23. července 2012 v 21:13
Lída
No tak to musím nesouhlasit.