Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. srpna 2012 v 11:21
pro lindu
nella je největší píča - klientela není, a když vám to jeden den nejde tak tě vyhodí a nezájem ... viděla jsem sama jak vyhazuje holky na ulici protože ji zrovna jeden den neměli na nájem ... a německo už je o ničem a zvlášt hannover.
10. srpna 2012 v 09:39
Pro Lindu
To asi platí těch 70e nájem a výdělek je celej její,ne?Jestli jsem to dobře pochopila..ale i tak..nevim no,to Německo mě nějak neláká,prý už je to pasé.Holka sbal se a frč do Finska :)
10. srpna 2012 v 09:36
Tamara
9. srpna 2012 v 18:26
Linda
No holky teda za 50eur na pul hodiny?kolik z toho máte půlku?tak to už bych fakt seděla v Čechach než dělat za tyhle drobky...
9. srpna 2012 v 17:26
Německo Hannover
děkuju,že se někdo ozval .. mě přišla v mailu moc milá,akorát teda nevim,ty ceny mi přijdou nízký,sice se dávám ten nájem 70eu denně,ale stejnak 50eu na 30minut a 100na hodinu neni moc , jak je to s klientelou ? kor ted o prázkách ? nevíš ?
9. srpna 2012 v 16:36
pro Katku
Jo holt to je česká specialita pro dobrotu na žebrotu...taky jsem pomáhala ale už ne protože jsem se hodně spálila...já letím do Finska až po létě ted to nemá smysl nehledě na to že jsou příšerně drahé letenky
9. srpna 2012 v 15:02
Katka pro zajoch
Říkala jsem 100 a ne 80!!!Meleš nesmysly,nejlepší obrana je utok!A vaše jednání o tom taky vypovídá!Pokud ja něco pro vás dělám a vy si to rozmyslíte,tak mi to máte normálně řáct a ne,že když si ve sračkách,tak jsem ti dobrá a pak nezvedat mobil!!!Levé lidi hold nemusím!Neumíte jazyk,máte ošklivé fotky a myslíte si,že budu dělat zázraky!
9. srpna 2012 v 12:36
Nelien
Nella je super holka,500€ najem můžeš ji to dat postupne.Vydelat se dá dobře pokud máš too fotky..Nelca je ma kamoska
9. srpna 2012 v 12:08
Pro Katka
Rozhodně z nás nemluví uražená ješitnost a toho, že máme špatné fotky jsme si už bohužel vědomy. Jenže to je právě ono...paní Z.se honosí jak jsou fotky pěkné a nakonec nechá holky ve štychu. No a co se týká nákladů, tak jsem si sem skutečně přijely vydělat, zlepšit finanční situaci, ale po peripetii s nejmenovanou paní, bohužel chce, aby jsme si aspoň uhradily náklady spojené s výletem. No a jestli si dobře vzpomínám...nevím kdo nám říkal ať se nabízíme za 80e ze 120e je moooooc...kurňa!!!
9. srpna 2012 v 11:40
Katka pro zajoch
jet do Finska s tím,abych si pokryla náklady je opravdu pěkné....Ja jsem tam jezdila vydělávat a moje holky taky
6e jste šli s cenama dolu,to Vám tady holky neodpustí...
A nebylo to taky fér od Vás,že jste mi přestaly brát telefony a neřekly mi,že máte někoho jiného...Zachovaly jste se stejně,jako k Vám p.Zajíčková,tak si nestěžujte!
A NEBUDE TO POUZE VAŠE URAŽENÁ JEŠITNOST,KDYŽ JSEM VÁM ŘEKLA,ŽE JA BYCH VÁS S TAK PŘÍŠERNÝMI FOTKAMI DO FINSKA NEPUSTILA?
9. srpna 2012 v 09:56
pro zajoch zajoch
a pod jakou agenturou jste?
9. srpna 2012 v 09:14
Pro Zajoch
A můžete napsat,kdo Vám nakonec pomohl?Já sjem teď ve Finsku,včera jsemy přiletěla a vše ok,teď agentura nereaguje a koukám na stránky a nejsem na reklamě...
9. srpna 2012 v 09:02
Zajoch
Co z toho má Zajíčková?! Naprosto NIC! Jen se holky naučí samy o sebe postarat..takže taky vlastně dobrá škola!
A k paní Katce....myslím, že jste zde neuvedla vše přesně tak jak jste napsala. Pro naši obranu.... Ano, vracela jste se z chaty, ale kdo by to neudělal z potencionálních 100e denně za dívku. Holt jsme dostaly lepší nabídku, kdy jsme si byly schopny i trochu vydělat a pokrýt náklady. S vaší nabídkou jsme si nebyly jisté, že by jsem si aspoň trochu vydělaly...
9. srpna 2012 v 08:53
neX
hele a proc to tu nikdo nepromaze?
.... majitel tohoto webu k tomu musi mit pristup, pokud to neni ta Zajickova, o ktere se tu tolik mluvi. Ale to asi ne,to by smazala zpravy,kde je kritizovana. No nevim,majitel webu to tu muze jednoduse promazat nebo obeznamit firmu u ktere ma hosting a ti ji nasledne muzou zablokovat ip adresy, ze kterych to chodi a uz si tu mila spammerka ani neprdne.
9. srpna 2012 v 01:50
Lenka
9. srpna 2012 v 01:02
QYQ
8. srpna 2012 v 21:51
Lenka
Muze jsem prosim nekdo dat naky kontakt na sebe,koho zajickova nechala na letisti?ja vam pomuzi!!!!!Pokud to nebude resit stane se to vice jinnym divkam...
8. srpna 2012 v 17:16
Německo Hannover
Ahojky ... holky nějaký zkušenosti s Hannoverem ? s paní co používá tento mail ?
nellien@hotmail.de
8. srpna 2012 v 15:54
Zajíčková ?
Fakt nechápu,co z toho má,když nechá holky na letišti.To si nechá poslat první peníze a vykašle se na vás nebo ani to ne?
8. srpna 2012 v 14:05
Katka
Volaly mi 2 holky z Finska,je to asi 5 dní,že je agentura Zajíčková nechala jen tak napospas,nebere mobily a neví,co mají dělat.Byla jsem za Prahou na chatě,jela jsem hned domu,spojila se s něma a vše pro ně zařídila,vysvětlila jsem,co budeme dělat a chtěla jim dát i reklamu ze svého,abychom to hned rozjely....Holky se po tom všem už ale neozvaly...Paráda!
Hlavně,že jsem jela domu a udělala jim pomyšlaní.Takže podoně jako Zajíčková!!!!