Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. května 2024 v 11:11
Spolek pro ochranu žen
27. května 2024 v 11:06
Spolek pro ochranu žen
Jenom ještě upozornění pro některé jedince. Kdo by mě chtěl hledat podle ceny kvůli některým kauzám a něco vyvádět, jenom připomínám, že jakýkoliv důvod, proč někoho z obviněných zavřít, by se momentálně "hodil". Jenom tak pro pořádek, kdyby to nebylo jasné.
![](/img/smajls/9.gif)
A já už jdu makat.
27. května 2024 v 11:03
10:40
Byl o tom článek na stránkách spolku, aby holky nezvyšovaly ceny a nechaly je stejné. Tohle je úryvek z něj:
Nenechte se vystresovat růstem cen úplně všeho, vydržte a nechte ceny za sexuální služby stejné. Tím budete co nejvíc předcházet problémům, které jsme zažili "za Kalouska". A muži vaše služby chtějí, takže budou muset zaplatit. Protože o vaší odměně za sexuální služby nerozhoduje "Kalousek", "Schillerová" ani "Stanjura". Rozhodujete o ní vy sami nebo váš manažer.
Neskutečný se považovat za někoho, kdo na oko pomáhá prostitutkám, ale zároveň jim podkopává sebevědomí a radí jim něco takového.
27. května 2024 v 10:55
Spolek pro ochranu žen
"Aby to nedopadlo blbě." Ano, umím ten moment poznat. Kdy už se má člověk stáhnout, protože nemyslí.
![](/img/smajls/9.gif)
Ale ještě mě napadá jedna možnost. Ta holčina z jiné neziskovky byla předevčírem docela vyděšená. Že jsem ostře reagovala na její řeči o kurvách. Tady to čte kdekdo od norníků přes pasáky až po nevím koho. Není možné, že jde o provokatéra z té neziskovky?
![](/img/smajls/6.gif)
Ale mizím. Za pár dní čekám stanovisko od úřadu k něčemu, co hodně řešíte. Tak se pak ozvu.
27. května 2024 v 10:40
Spolek pro ochranu žen
Kdy jsem to radila i ostatním holkám? Já mám těch špatných zkušeností taky minimum. Většina zákazníků o mně tvrdí, že jsem hrozně hodná. A proto se mi ty špatné věci dějí minimálně. Ale taky má ta milá povaha svoje hranice.
![](/img/smajls/9.gif)
Tak se pro jistotu dřív stáhnu, abych to nedopadlo blbě. Výhoda introverta, že ten moment poznáte, kdy byste mohli začít být nepříjemní. 😁 Občas se sem ještě mrknu. Opatrujte se a klidně se ozvěte v případě problémů.
27. května 2024 v 10:27
8:19
Protože to je nesebevědomá ženská. Ano, pracuje v Praze. Nejhorší na tom je to, že takové ceny radí i ostatním holkám. Pak nechápu, jak chce chránit prostitutky, když jim radí, aby měly ceny pro tu nejnižší spodinu. Nemůže se pak divit tomu, že má tolik negativních zkušeností s klienty. Cena vždy určuje klientelu. Já bych špatné zkušenosti s klienty spočítala na prstech jedné ruky a ani bych nepotřebovala všechny.
27. května 2024 v 09:50
commercialroplantmanufacturers@gmail.com
Delhi is facing the problem of drinking water, population of Delhi is consuming contaminated water causes a lot of water bone disease occurring in human body. We can solve this problem only by using a good RO plant, there are some good Commercial RO Plant Manufacturer in Delhi that are providing efficient product.
27. května 2024 v 09:13
7:51
Ne, zdraví klienta fakt nezajímá. Každej třetí se ptá na sex bez kondomu a měla jsem i klienty, kteří se pokoušeli sejmout si gumu za mými zády při doggy style
27. května 2024 v 09:12
Spolek pro ochranu žen
Řekla bych to takhle. Kdo někdy naštval štíra, rád by řekl, jaké to bylo. Ale už nemůže.
![](/img/smajls/9.gif)
Neslyšela jsem o nás mluvit zbytek osazenstva v jiných spolcích.
![](/img/smajls/8.gif)
Takže dobré ráno všem a jdu makat.
![](/img/smajls/1.gif)
27. května 2024 v 08:32
07:51
No nechápu je těžce . Nikdo s tím zatím problem neměl takže když do toho klient vyloženě tlaci, je to divny.
27. května 2024 v 08:29
Hokej
Tak hokejisti asi těžko koukají n annonci :)))) to spis myslela lidi, co fandí hokeji, jestli chtěli přijít, proto píše, ze alkohol atd ze raději ne, hokejisti těžko
27. května 2024 v 08:19
00:34
Ty máš 1500kc na hod? Proč? A to jsi v Praze?
![](/img/smajls/6.gif)
27. května 2024 v 08:17
7:51
27. května 2024 v 07:51
Bez
Není to divny že klient chce bez? 🙈 oni se nebojej po prostitutce chtít bez s tím, že jinak nepřijdou? 🙈 že sami můžou neco chytnout?
27. května 2024 v 07:06
Slovensko
02:09
Prosim ta neporovnavaj sprostych zakaznikov cechov so slovakmi.Slovaci su ovela lepsi zakaznici ako cesi.
27. května 2024 v 06:20
Tour
Ahoj, vyplatí se ještě se tímhle v Česku živit, nebo je lepší jezdit na tour? Chtěla bych z Česka hrozně vypadnout třeba na delší dobu, ale ty náklady jsou hruzostrasny 🙈
27. května 2024 v 02:09
23:33
Tak to si jen myslis, ze na úrovni. Jde jim o cenu jako každému , co nejlevnejsi je chtějí strcit do nejhezci ženské. Mám to osobne potvrzeno. Jsou vychcaní jako všichni s českou či slovenskou krví
27. května 2024 v 00:45
Spolek pro ochranu žen
Protože si hned něco vyslechne.
![](/img/smajls/9.gif)
Za mě ať si kdokoliv myslí a říká co chce, ale neměl by pracovat v neziskovce, která nám pomáhá, když nás vidí takhle. Tak ještě jednou dobrou noc.
![](/img/smajls/1.gif)
27. května 2024 v 00:42
Spolek pro ochranu žen
Jinak zrovna včera jsem mluvila s holčinou z jiné neziskovky. Prý těm kurvám nemám všechno věřit a nemám brát vážně, když chtějí s něčím pomoct. "Baví" mě, jak člověk, který nesnáší důchodce a týrá je, by neměl pracovat v domově důchodců (a když ano, tak je z toho aféra). Ale v neziskovce pro sexuální pracovnice může klidně pracovat člověk, který mluví o kurvách a českých špínách, na které by prý Andrej nesáhl ani klackem, že by je tlačil do sexu
![](/img/smajls/6.gif)
Tohle nedělám a nikdo to přede mnou neříká. Nebo to udělá jednou a pak už ne.
27. května 2024 v 00:34
Spolek pro ochranu žen
V inzerátu cenu nemám a v Annonci ceny nejsou.
![](/img/smajls/1.gif)
Dobrou noc.