Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. března 2016 v 08:38
Ria pro Mnichov
Jinak z baráků azylak nikdy nebude,o situaci v domě vím dost.tohle by vedení neudělalo,pořad vybírá hooodne vysoké najmy na pohodlný zivot
13. března 2016 v 08:35
Ria pro Mnichov
Fakt,je ta Patricie taková slípka?Vypadá jak milius ,tak asi teda nebude.je to barák na prd.dělala jsem tam,pár dnů práce,dvakrát tolik dnů práce žádná.

13. března 2016 v 07:17
Mnichov
13. března 2016 v 07:01
Mnichov
NEDOPORUCUJI - aadresa Mnichov Helene Wesele bogen 7, 1. a 3 patro. Má to patricie, aspon tak si říka, jinak jmenem Martina z CZ. blondyny - hloupa. Neumí absolutně vect podnik, nic netuší o podnikaní!!!! Není tam uklizečka, nikdo tam neuklízí, bordel smarad, rozbité věci, nikdo nic nesparavuje....věčně tam něco chybí včetně kondomu! a klienti - nechodí....Patricice je bývala šlapota z Hofer str. , zlatokopka. Nnicmeně je to zlí a podlý člověk. Velký pozor na tento podnik. a co se tyče prostřdí je tam asi 100m od tam azylak a tabor pro uprchlíky. Tak že katastrofa. A ten barak by se měl také rušit jako bordel. Má tam být azylak z toho. Tak že tak.
A Patricie má velmi špatnou pověst v Mnichově, nenechte se zmílit jejím dětinským ksichtem. je slizká jako had. A že prej ještě v bývalé práci dluží za najem.....

13. března 2016 v 01:31
Zlodejka
Bacha na Renata Dostalkova ! Je to zlodejka a blázen k tomu !
12. března 2016 v 17:24
Rakusko je fuj
Rakusania su totalni humusaci,nakazeni a lakomi ako svina.Este ta budu nutit ,aby si isla s cenou dole.Co ja som tam bola pred par rokmi,uz im tak zacalo j.ebat ,ze vyzadovali od dievcat semena inych zakaznikov v kondomoch,bola to novinka medzi zakaznikmi.
12. března 2016 v 04:29
Ria
Pro mě Vídeň des.malé ceny,chtěli velký servis.a hl nechod pracovat k těm sestrám,už nevím,jak se jmenují,ale jsou to pěkně coury že Zlína.jedna si těžce Tvoje vydel peníze chodí užívat do casina

10. března 2016 v 15:37
ahoj
Ahoj holky, jak je to teď ve Vídni, dá se tam vydělat?
10. března 2016 v 00:48
Praca Francie
pre zoe - ide iba o tancovanie, ziaden sex! k tomu su super prachy za drinky a tance. takze ak neches nutne je*at ale dobre zarobit, pree v strip klube je fajn, ale nie pre kazdeho
10. března 2016 v 00:48
Praca Francie
pre zoe - ide iba o tancovanie, ziaden sex! k tomu su super prachy za drinky a tance. takze ak neches nutne je*at ale dobre zarobit, pree v strip klube je fajn, ale nie pre kazdeho
9. března 2016 v 10:42
Zoe pro francie
To tam pracujete?je to moc málo peněz.člověk by tam musel být dlouho ,pracovat v noci a navíc i pít.:(
9. března 2016 v 09:01
Praca Francie
- salary per night : 40 Euro
- money for drinks : Like 17% (5 Euro cup of champagne, 30, 40, 50, 60 Euro bottle of Champagne)
- money for private dances, 15 Euro for topless, 30 Nude, one song only)
- how many days a week girls work: 6 days , Sunday close
- how many hours a night: 6 hours
- how many girls work in club : 4/5 girls
http://showtimebabes.com/france.html
8. března 2016 v 11:27
Zoe
Tady se jen pomlouvání,těžká drbarna,bacha,aby jste náhodou jedna druhé nepomohly,měly by jste se stydět.nj,zdeformovaná hlavička závisti je pořad ve strehu
8. března 2016 v 08:53
Pro Lenka od Zoe

já ale já nejsem Pata.líto je mi Tebe nevím co jsi zač,ale vymyslet,že by si tady sama některá mastila ego může jen ta,která je toho schopna-prolhana furie.a copak jsi za Lenka od Chrise nebozka?

7. března 2016 v 17:36
Lenka
7. března 2016 v 15:21
Ria
Je tady nějaká slečna,která má zkus s finskem,norském,popř irském a Anglii,která mě vezme sebou nebo poradi?v nor a FIN jsem nikdy nebyla.IR a angl nemám dobre kontakty už bohužel.mail:poteseni.slaurou.email.cz.---předem dekuji

7. března 2016 v 15:12
Zoe
Tady byla pomlouvana Patricie z ambiente,proč,je to tak hodná a hezká holka
7. března 2016 v 15:06
Zoe
Savem.
7. března 2016 v 15:04
Zoe
Mon cherie stále funguje,na machtel 24.kdo ví jak dlouho.nikdy jsem o jitce co ho vede neslyšela nic dobrého.posílala dopisy domů holkam,že slapaji,polivala kufry (oblečení )holkam davem,když ji nevyhovely.Nikdy
7. března 2016 v 15:00
Zoe
Dobrá práce je na machtelfinger 12.sice je tam málo míst k parkování,ale klienti slusni,zaplatí vše co si reknete