Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. července 2013 v 13:21
federika
ahoj prosim napis mi kontakt na ten Mnichov dakujem moc
11. července 2013 v 12:51
???
HOLKY POKUD BY JSTE CHTELI VYJED DO ZAHRANICI MAM PRO VAS DOBRE MISTO JE TO LEGALNI A MAJITELE PRIVATKU JSOU DISKRETNI .PRIVATEK SE NACHAZI V MNICHOVE A PENIZKY SE DAJI VYDELAT A SPOUSTU.
11. července 2013 v 12:45
!!!!!!
KDYBY JEN ZTATA CASU,ALE TO JEDNANI MAJITELU!!!!JSOU TO PROLHANI LIDI A ZLODEJI
10. července 2013 v 22:20
!!!!!!!!!!!!!
Muzu potvrdit ten Gent same lzi jenom strata casu a penez.
10. července 2013 v 15:32
Tereza
mate nekdo kontakt na Azii?
10. července 2013 v 14:56
elitediskret@gmail.com
Jinak pokud je toto email na ten elite diskret privát v Augsburgu a má to ta tlustá romka - tak já u ní právě dělala a přísahám, že holka dělala anál navíc extra službu a ona jí donutila jí dát z toho análu-extra půlku.A není to pomlouvání.Je to holá pravda.Já jsem koukala s otevřenou pusou!!!pak chtěla aby holky dělaly za 30 eur, že bude chodit hodně lidí.no nevím.zda s ní má někdo i dobré zkušenosti.já a moje kamarádka teda by jsme k ní nejely ani za boha.pár holek od ní okamžitě odjelo,když jim přišla otevřít a viděly jí.
Toto je pouze moje zkušenost.Jen varuji at si předem dobře ošetříte extra příplatky a jiný věci.
10. července 2013 v 14:51
Baru
mate nekdo zkusenosti s Qatarem?
10. července 2013 v 14:46
Lulu
Holky ahoj, cetla jsem tady o Singapooru, nemate nekdo vic infa? Nebo kam ted letet, kde se opravdu vydela? Dekujiiiii
10. července 2013 v 11:43
Prive Lulu
10. července 2013 v 00:55
Tina
Prosim te a proc je zle v tom Prive Lulu co se stalo,chtela jsem tam jet?
9. července 2013 v 19:31
jana
Hledam operatorku na irsko a holandsko..Jen skušenu!
5. července 2013 v 09:29
Ally
díky žes sem napsala..Ušetřila jsi mi zbytečnou cestu, peníze a hlavně setkání s ní!!!!!Myslím to vážně a upřímně - DÍKY
4. července 2013 v 23:27
Ally
Ano, přesně ta má ten eliteprivat v Augsburgu. Mluví slovensky a říká si Monika
4. července 2013 v 14:34
Aly
4. července 2013 v 11:59
Lucy
ahoj holky, já jsem ted v zahraničí a obrovsky toho lituji, první den jsem se složila a brečela tu celý večer, nikdo z mojí rodiny neví že jsem tohle šla dělat, ale potřebuji peníze, ted jeste nevím kolik si dovezu ale moc to nebude, protože na to nějak nemám nervy a žaludek, jsem tu 4 den a zítra se stehuji do jiného města, a domů přiletím až za skoro týden a neco, dost to tu na mě padá, dnes jsem se při sexu s jedním rozbrečela a měla celou dobu zavřené oči, opravdu tu trpím. Už se těším domů, ten kdo si to chce zkusit, at zkusí ale at nečeká že to bude lehké :( máte někdo podobné pocity jako ja ?
Lucy :)
3. července 2013 v 21:49
prostitute blacklist
www.prostitute-blacklist.org
2. července 2013 v 21:02
Leona
Holky nemáte někdo tip na fungující adresu v zahr. připadně i v ČR? Všude slibují super výdělky, ale realita je smutná.. a mě už nebaví jezdit stovky kilometrů a vydělávat 30eur denně, protože není kšeft..
děkuji za info
a.espino@seznam.cz
2. července 2013 v 20:47
Ally
upozorňuji na
elitediskret@gmail.com v Augsburgu, je to katastrofa!!! naslibují hory doly a pravda úplně někde jinde. otřes a vyhozené peníze za cestu.
30. června 2013 v 17:51
fantomas
ono ti taky muze dojit neco domu
tak si poradne rozmysli co udelas
30. června 2013 v 17:50
fantomas
asi bys mela zrusit tve forum:)))