Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
29. června 2024 v 22:28
17:32
A taky má každý z nás jinou startovní čáru. Princátko u dvora bude mít asi jiné dětství než bangladéšský sirotek ze slumu.
To samé my - někdo si chce vydělat na další byt a někdo je rád, že dá dětem najíst. Každopádně mít se dobře chce asi každej, ne?
29. června 2024 v 22:23
T
Na tu pákistánskou kurvu se v pekle vaří voda neboj se že ji osud nedozene boží mlýny melou pomalu ale jistě
29. června 2024 v 22:18
Nor
Já mám zkušenosti ze lehce vydělané peníze jsem vždy prodral někde jinde,pokud jsem je vydělal řekněme ne úplně koser, přišla chvíle kdy jsem o ně prostě přišel nebo přišla jiná rána osudu.Zivot nic neodpusti málokdo si to pak i spojí s tím co kde provedl a koho vojebal.pak přijde svinska nemoc která si nevybírá a k čemu jsou ti peníze úplně k ničemu.Obou těch holek mně je strašně líto snad Anička tu Hydru porazí
29. června 2024 v 22:09
Teď mě napadla třeba Patricia Janečková nebo Anna Slováčková. Obě úspěšný, slušný, pokorný a obě rakovina. Patricii bylo 25.
Na druhé straně šlapka na první pohled Tereza z Pákistánu. Národ ji předpovídal hnusnej osud a ona se teď může smát. Jakou vidíš spravedlnost, že jednou tvoje úsilí a naprogramování vyjde a jinému ne?
Neviděla bych to tak černobíle. Osud ti může velmi rychle dát lekci.
29. června 2024 v 22:02
To zní jak z motivační knihy na Instagramu pro budoucí milionáře
![](/img/smajls/8.gif)
Rovněž povídačky typu, že se celý vesmír spojí, aby se to, co si nejvíc přeješ, splnilo. A proto jsou lidi nemocný, nešťastný...
To vykladej lidem na Titanicu, jak byli naprogramovaný na úspěch.
Ano, z části si člověk za úspěch může sám, ale pak jsou tu taky blbé náhody typu rakovina. A věk ani životní styl ti nepomůže . Naopak co spíš tak vidím kolem sebe, tak svině se mají líp
29. června 2024 v 21:59
...
Dnes mrd bez i s vykropenim do kundy v pozlatkovem private za 1600 půl hodina, takže dá se v pohodě mrdat za normální peníze a ty zlatokopecká lemro se třeba pochcij vzteky
29. června 2024 v 19:27
Jasně. A proto holky jezdí do zahraničí, aby se třeba vrátily s nulou a šukaly na náklady
![](/img/smajls/9.gif)
Naprogramovaly si v hlavě dopředu, že nemusí mít z prostituce peníze, i když jim hoří nájem za zadkem
![](/img/smajls/9.gif)
29. června 2024 v 18:06
29. června 2024 v 17:32
Prace někomu jde někomu nikoli
Jsme souhrn podvedomých programu. Zeptejte se kohokoli kdo je úspěšný a řekne vám že to má vše protože naprogramoval své podvědomí na úspěch a zdar.
29. června 2024 v 14:19
Skin care
Ano ano bez 50 nevychazim z domu 🤭 ja Dior používala a opravdu žádné hitparáda to samé lamer jen vas to hydratuje, ale žádná svěžest a jednostranné po cely den.Jeste používám panel.Pokud chces mít pleť co nejdéle svěží a v 50 vypadat na 40 doporučuji urcite ten la praire :) kdyz ho zkusim uz nic jiného pro tebe nebude dobre 🤭
29. června 2024 v 12:27
.....
29. června 2024 v 11:56
Kosmetika... 10:42
Díky za tip
![](/img/smajls/1.gif)
V jedné věci bych si dovolila nesouhlasit. Dior vyrábí P&G, dále vyrábí i pro Hugo Boss, Beyoncé.... Teď ve vedru je bezva kombinovat osvěžení termální vodou (tu dát do lednice) a hyaluronovou hydratační mlhou Eucerin Hyaluron. Sleduji Moniku Arenbergerovou a ta stále upozorňuje na to, jak stárnutí pleti je zapříčiněno hlavně nadměrným sluněním a solárkováním. Tak bacha na nezdravé návyky
![](/img/smajls/10.gif)
29. června 2024 v 11:56
Péče o pleť
https://www.annabrandejs.cz/eshop/medik8/ Já používám Retinal, od nejslabší po nejsilnější, teď jsem už na 10. A I v Perfect clinic mi říkal, že je dobrý používat nějaký retinoid. Byla jsem na klinice na Nucleofill soft eyes a 3x na mikrojehličkování. Používám každý den na obličej SPF 50 a makeupy moc ne, protože jsem s pletí spokojená🙂
29. června 2024 v 10:42
Drahé krémy
Ono jde v zásadě o složení , bio kosmetika no lepší jak drátem do oka ( než nic nepoužívat ) ale nedá ti výsledky .Dior není úplně značka co by měla nějaké pokročilé výzkumy a technologie v péči o pleť .Ale když už tak bych volila levnejsi variantu od la Prairie caviar a nebo produkty od sisley.Ja až skoncim v tomto oboru tak mám v plánu se zaměřit na péči o pleť Jelikoz mě to desne baví :) Jelikoz to patří k mé praci vypadat dobre co nejdéle :)
29. června 2024 v 09:22
8:22 / 9:13
To jsem nepsala já - kosmetička amatérka
![](/img/smajls/8.gif)
Holky, buďte na sebe milejší
![](/img/smajls/17.gif)
29. června 2024 v 09:17
8:22
Všichni mi taky tvrdili, že nejde cestovat/makat během covidu. Světě div se, makala jsem po celé Evropě, zatímco ostatní nemohli ani z okresu. Věříte, každému, co vám kdo nakuká. Včetně klientům, že vám zaplatí potom.
Polovina z vás si neumí ani najít reklamu a základní info na Googlu
![](/img/smajls/9.gif)
Blbý jak troky.
Pošli email a za půl hodiny ti pošlu fotku smenarny a papírkem nebo i videem, kde napíšu, co budeš chtít
![](/img/smajls/11.gif)
Na mě útočit nemusíš, já pomoct narozdíl od vás nepotřebuju.
29. června 2024 v 09:13
8:22
Pošli mi email a já ti pošlu směnárnu s kurzy s dnešním datem
![](/img/smajls/9.gif)
Není můj problém, že nevěříš. Tak ať si těma DKK vytapetuje hajzl nebo rovnou vytře prdel, můj problém to stejně není. Já pomoct nepotřebuju. Nazdar
29. června 2024 v 09:05
Drahé krémy a tak
Napadlo mi jestli Dior nepůsobí jako placebo. Cien na obličej jsem používala na ruce a můžu říct že dobrý. Mamka si ho kupovala
![](/img/smajls/8.gif)
Prosím mohla bys napsat o jakou korejskou kosmetiku se jedná? Ještě vám holky můžu doporučit přírodní kosmetiku Saloos, ale pozor! je děsně mastná a tak je spíš jenom na tělo. U moře to nevadí, je to ekologické a nepoškozuje to přírodu. Mám ráda bambucké máslo, které má nízký SPF faktor. Klasický problém je, že když jsem sama, tak mi nemá kdo namazat záda.
![](/img/smajls/9.gif)
Jsem opatrná, na sluníčku jsem nanejvýš 30 minut. Fototyp 2-3.
29. června 2024 v 08:54
Čtení 2
A ty vykřičníky. Čím víc, tím líp, abychom se všichni naučili číst a to důrazně.
![](/img/smajls/8.gif)
29. června 2024 v 08:52
Čtení
Buchta, co věčně všem ostatním píše, ať se naučí číst.
![](/img/smajls/6.gif)
Jak na základce, sedět bych vedle ní rozhodně nechtěla.
![](/img/smajls/9.gif)
Útočná povaha.