Svet-Stranek.cz
Dokud dýchám, doufám.
Jak se žije společnici?

Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.

Kdo přispěje?

Nebo mi napíše na: spolecniceslunecnice@email.cz
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
5. července 2024 v 23:10
22:37
Jsou frustrovani protože v sobě cítí jakou by měli plnit roli ale jsou impotentni a nemůžou. Doba se otáčí. Žena se vždycky musela podřídit chlapovi a díky technologiím už tohle neni. Moje generace žen už si uvědomuje svoji hodnotu. Že mládí, zdraví a krása je to kolem čeho se točí svět. Informace si snadno vyhledáme a jednoduše muž který nenabízí řešení problémů nebo lehčí život je zbytečný. A kvůli internetu si nornický strašidlo myslí že je se světem něco špatně když modelka z Dubaje nechce mrdat za 1500. Proste nemaji sebereflexi tak tu agresi otáčejí směrem ven. Jako malý parchant kterému rodiče nekoupili hračku.
5. července 2024 v 22:37
Chlapi, co nesnáší ženy
Tak ona se ta incelská komunita rozšiřuje vzhledem k rozvoji internetu, sociálních sítí. Ty tu budou vždycky. Nejvíc mě děsí, jak jim ti lidi tleskají a adorují je. Hodnotí ženy podle toho s kolika chlapama spali, každá co se ukazuje v plavkách je dle nich kurva apod. Viz sibiran apod. Tak hlavně, že chlapi kurvy nejsou že jo, když vojedou co se dá. Ale jak to udělá žena, tak zaslouží pořádný shaming. Nemocná společnost.
5. července 2024 v 20:56
...
Všechny zlatokundy rozmrdat až ji shoří pica vysát energii fyzicky a psychicky zničit hodit peníze na rohožku překročit to válející se maso co se nabízí kdejakému negrovi a odejít
5. července 2024 v 20:14
Lena
Kdo zná seriál What we do in the shadows tak Lena je úplně mix energy a emotional vampire 😂😂.
5. července 2024 v 20:10
20:02
Všechny víme jaká Lena je a není, proč to neustále řešit a zaobírat se jí. Takových jako je ona je spousta, a dávat jim prostor a zmiňování se o nich je opět pozornost která jim dělá dobře a proto stále dělá vlny. Přestaňte jim dávat prostor a pozornost a ony vymizí.
5. července 2024 v 20:02
20.00
Ta Lenka musi být dutá jak bambus... trichu víc péče by ji neuškodilo, ale pro norníka je to pořád luxus, tak ať si ji najdou a neotravuji nekoho kdo je nechce...ona je oresne jejich tip, obyčejná, hloupá, autentická a hlavne ma sebevedomi a za nic z toho se nestydí🤣
5. července 2024 v 19:34
19.29
.... taky bych nikdy neobětovala svoji svobodu a nezávislost chlapovi. Dětem ano, ty vyrostou a vyketí z hnizda, henže chlap je pro mě jako koule u nohy... a takoveho mtery by se na mě citově a finančne nevěšel jsem jeste mepotnala. Každy chlap chce mit ženskou jenom sam pro sebe s to ja i po 40 citce jsem jeste nepochopila proč?... kdyz vim, že oni i mimo vztah šukaji bokem ligu, proč bych nemohla i já?... protoze sem ženska?
5. července 2024 v 19:28
17:59
No pokud jde o pohledné mladé chlapi, kteří venku usilují o pohledné dívky na úrovni, pro ty budou profesionálky levnější, ti ostatní jsou proste jen líní se o něco snažit, když vezmu c potaz, ze dostat “obyčejnou holku z diskotéky” do postele nemůže stát tolik finančního usili. Některé jim skáčou do postele samy. Jsou líní na sobě pracovat plus lovit někde venku, navíc v te posteli toho moc neumí, takže lepší jít za někým, s kým nemusí nic řešit. A mladí mají rádi starší ženy, protože něco s matkou, já tedy dřív měla radsi straší muže -> papasyndrom ;D pak naopak mladší, protože jsem v tom viděla “čistotu” jakoze nezkazenost. Dnes už mi vyhovují cca v mem věku a co se tyče “kvalitního manžela” tu kvalitu už beru pouze jaký má srdce. Nezáleží mi na penězích z těch je mi už špatně. A pokud nikoho s “dobrým srdcem” nikdy nepotkam, klido umru sama, nevadí. Peníze by byly bonus ale určitě to není hlavní.
5. července 2024 v 17:59
Mladí kluci
Je pravda že profesionálka přijde nejspíš levněji. A je pravda že tím že už mám 31 jsem pro ně ta starší "učitelka" asi. Jenže já jsem zase duchem ještě stále mladé střevo. Některé věci vnímám jinak, ale stále mě přitahuje muž ke kterému mohu vzhlížet, který je inteligentní, umí mi poradit a tak no. Když jsem měla někoho mladšího tak z toho pokaždé zblbli .

Třeba až mi bude 40 a více tak si budu připadat jako ta dominantní milfka která má své zajíčky . Zatím i nadále když mi někdo v okolí řekne že čeká dítě tak si řeknu "Tyjo, už? Nepřijdeš si na to mladá/ý?". Nedovedu si představit žít život tak že vstávám ráno v 6, chystám snídani manželovi, dítěti, vezu dítě do školy, pak domů uklidit, nachystat všechno na oběd/večeři, udělat si své pochůzky... Prostě mi to stále přijde jako něco na co jsem moc mladá a sobecká. Možná to vážně nepřijde nikdy. Ta ztráta svobody i při kvalitním manželovi mě děsí.

Anna Ostrava
5. července 2024 v 17:58
17:53
Hlavně ten příliv neandrtálců od roku 2015. Jako by nestačili evropští asociálové.
5. července 2024 v 17:53
17:15
Já se jen obávám že to, jak profesionálky i civilistky už nechtějí ztrácet čas s nekvalitními muži, bude mít za následek raketově zvýšenou kriminalitu páchanou na ženách. Proto oceňuji možnost AI přítelkyně, silikonových panen apod. Myslím že takové firmy budou i dobrá finanční investice, protože víc a víc mužů se bude ubírat tímto směrem a ta starší generace viz norník prostě zemře / nebude ve fyzické kondici na jakékoliv akce v reálném životě. Jsem si jistá že to co klienti dělají se silikonovými pannami není jen běžná sex, ale že si vybíjí tu nenávist vůči ženám.

Proto je ten rozmach OF apod. A bohužel s tím přišel i rozmach online pasáků kteří budou chtít zpravovat vaše účty, do čehož určitě nepadejte.

Někdy mě mrzí že nemám prostor kde bych o tom mohla víc mluvit jen mezi námi. Protože věřím že je spousta z vás tady a nejen tady, které by měly zajímavé doplňující myšlenky.

Anna Ostrava
5. července 2024 v 17:52
(protože ty holky ještě naivně věřily na tu kombinaci "miluji tě" a bylo otevřeno). Kvalitní klienti kteří byli na forech je opustili protože je to otravovalo. Drželi/drží si kontakt s aktivními i bývalými poskytovatelkami (vím ze zkušenosti) a buď se drží svých poskytovatelek nebo využívají agentur a většina už recenze nepíše. Protože proč by něco sdíleli když z toho sami nic nemají a ty holky už o to také nestojí, ba naopak.. Nezávislé poskytovatelky už nemají žádný benefit z pozitivních recenzí na forech, jelikož už se ji od tama neozývají kvalitní klienti, ale z 99% incelové a podobná individua s nižším IQ a EQ.

Kvalitní poskytovatelky stále jsou, ale nejsou v těch cenových hladinách viz sny světáků. Spousta holek začne s nižší cenou která se zdá "konkurenční". Nabere velké množství stálých klientů a postupně zvyšuje ceny aby zůstali jen ti kteří si ji mohou a chtějí dovolit. Postupně se tak dostanete na částky i třeba 5tis+ aniž byste musely mít nové reklamy. Klientů máte polovinu ale příjmy stejné nebo vyšší protože klienti postupně volí delší schůzky, termíny si naplánujete předem apod. Pak stačí ojediněle nějaká reklama, ze které třeba máte jen 2-3 nové klienty za měsíc ale nijak vás to netrápí, protože máte tu svou základnu. Ty ženy nelze tak snadno najít, právě proto že nepotřebují tak významně inzerovat.

Je spousta kvalitních českých klientů, jen prostě jsou rozebraní a nenarazíte na ně třeba tak snadno. To samé cizinci. Vždycky musíme bohužel políbit hodně žab než najdeme ty princátka. A recenze, fóra apod už dnes prostě pro kvalitní společnice nemají žádnou váhu. A ta situace už se nezmění.

Naopak scammeři se naučili hrát si s těmi "norníky", protože nejsou tak inteligentní a zároveň zlepšují své skills (viz hankové nervy že lidi "sosají" ale nepřispívají, neumí číst a respektovat pravidla apod).

Já se jen obávám že to, jak profesionálky i civilistky už nechtějí ztrácet čas s nekvalitními muži, bude mít za následek raketově zvýšeno
5. července 2024 v 17:52
Hele ale jako oni všichni mají tendence si vzpomínat na to dobré, ne to špatné. Vynechávají ty příběhy kdy přijeli na adresu, zazvonili, poté přišla banda goril a oni odešli bez peněz a s plným pytlíkem . Nebo kolikrát přijeli na fotky někoho kdo v životě v česku ani nebyl a oni s tím jak měli plný pytlík neuměli přemýšlet a tak to prostě zaplatili a pak vypadli.

Spolu s rozšířeným internetem přišla možnost psát recenze kdy se před těmito scamy mohli varovat. A jelikož zároveň psali i recenze pozitivní a slušné, tak tam vznikl ten symbiotický vztah mezi klientem a poskytovatelkou. Oni měli stabilně kvalitní zážitky a slečny měla stabilní přísun tehdy ještě příjemný klientů. To byla éra kdy jsem já začínala.

Klienti brali navýšení ceny vždy v pohodě a hlavně oceňovali že na sobě očividně makáte a investujete. Na forech byli fakt i klienti na vysokých postech ( CEOs apod nadnárodních firem, vrcholní manažeři, podnikatelé - you name it) a ty příspěvky obecně měly úroveň ikdyž byly dost explicitní (a ujeté když vezmete v potaz že padesátník se rozplýval nad holčinami i ve věku 18-23). Teď nemluvím o norníku, ten byl mimo mne. Ale mezinárodní TER, Punterlink, ISG. Občas se ozval nějaký uražený klient nebo fake recenze od kolegyně ale ten zbytek osazenstva je uměl rozeznat a hned na to reagovali, s moderátory se dalo v pohodě komunikovat, prostě zároveň se obě strany uměly ocenit. Neexistovalo sdělování osobního jména, konkrétních adres apod.

Pak já nevím kdy to bylo, ale ještě snad pár let před covidem přišel příliv incelů na tyto fóra, mužů které nikdo nechtěl v reálném životě zadarmo, passport bros apod. Zamořili ty fóra zbytečnými příspěvky, neustálým stěžováním si, otázkami jakékoliv snahy hledat a najednou začala kvalita drasticky upadat. Tihle incelové nezažili doby plné scamů a tak si nevážili a necenily poskytovatelky s úrovní, které nastavily pozitivní trendy které byly ku prospěchu klientů, protože v těch dobách trtkali holky zadarmo (protože ty
5. července 2024 v 17:40
17:32
Jediný důvod proč ty žvásty někdo může brát vážně protože je to anonymní. Kdyby všichni viděli jaký obludy ty recenze píšou tak by se jim každý vysmál.
5. července 2024 v 17:35
17:10
Já myslím, ze někteří mladí kluci chodili vždy, i před 12 lety, co jsem začínala, kolegyně, co tehdy měly okolo 40, měly mladé krasne kluky. Ze si nemyslím, ze je to jen dnes a obecně jsou proste líný.
5. července 2024 v 17:32
16:18
Přesně, taky by mě zajímalo, jestli tihle chytrolíni prodají svůj byt za stejnou cenu, za kterou ho kdysi koupili. Byt už je starší, tak by měl ztratit na hodnotě.
5. července 2024 v 17:20
17:10
Ke mně chodí 19-22 a říkají že prostitutka je vyjde levněji
5. července 2024 v 17:15
16:39
Prostě negramotný důchodci co dělali někde dělníky a teď jsou v důchodu a vzpomínají na mladí
5. července 2024 v 17:10
Mladí kluci
Holky, já se z těch B4L zblázním. Jsem asi fakt divná ale kluci 20-25 let si chtějí platit holku?! Výjimečně jsem zvedla dva telefonáty protože jsem měla s někým domluvený hovor a já si nepoznačila číslo. Oba po oznámení 4ti/hodina chtěli i nadále domluvit schůzku. Ptám se na věk protože mají mladý hlas, a sdělí mi 22 a další pak 23. Tak se ptám : četl jsi co mám psáno v reklamě? Oba ne, že to je moc dlouhé . A právě proto nezvedám telefony, je to prostě ztráta času. WA, nastavit automatickou odpověď s cenou když teď nelze uvádět ceny (zvažuji dokonce webovky i pro Ovu lol), a nechat to vyselektovat automaticky.

Ale to mi řekněte, to ti kluci už neumí nebo nechtějí získat náklonnost holčin v jejich věku? Nebo už je ta mladá generace děvčat tak napřed že hromadně nehodlají ztrácet energii a čas s kluky kteří jim nemají co dát (kromě stresů)?

Snad že už ubývá holčin které hned nechají kluka nastěhovat k sobě, hned rodí bez svatby a investic? Jako bylo by to skvělé, každé ženě přeji aby byla oceňována a to prostě chudý muž neumí protože svou frustraci z toho že nejsou kde chtějí si vybíjí na partnerkách a ani to nevnímají.

Anna Ostrava
5. července 2024 v 16:39
16:18
A hlavně připomínky, že dnešní kurva si říká o tisícovku (!!!) víc než kurva před třiceti lety, kdy ceny všeho stouply pětinásobně
<< na začátek | < předchozí   | ... 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | ... |   další > | na konec >>