21. července 2024 v 22:15
Anna Ostrava
12:29
Je nesmysl sem psát na sklo na stránky příštupné všem jakékoliv naše tipy, rady nebo i vyhlásit špatné klienty, zvlášť pokud jde jen o telefonní číslo. Tohle jsou věci které se mají řešit v uzavřené skupině, já takhle funguji na redditu a pak skupinu co mám na telegramu. Tady prostě nic nevypisovat. Nevíš ke komu se ty informace dostanou a mohou být použité proti nám. Takže tak.
21. července 2024 v 15:04
12:19
Kéž by. Teď už je to víc norníku nez prostitutek
A ještě si stěžují, že si prostitutka říká o peníze nebo rozhoduje o svém těle sama a ne on za pár stovek. Taky už tu chodit nebudu.. všem přeji krásné léto 🌞
21. července 2024 v 12:29
Strašný
Už by se tohle fórum mohlo zrušit protože tohle je nejhorší fórum co existuje žiju v zahraničí a jsem ve skupině holek v téhle branži kde si holky předávají informace a kontakty i dávají to by se tady nestalo jen tu hazete špínu jedná na druhou jsem ráda že nežijí v ČR.
20. července 2024 v 18:42
Blokovaní
Co děláte s dementama, který mají stopku kvůli nevhodnému chování. Ignorujete ho rok/roky a on se ozyva z jiných čísel/emailu jako jiná osoba. Člověk, aby byl detektiv, ale stejně to prostě pozná, že to je zas on. Nevím co si myslí, jako že prileze a já najednou řeknu ,,no tak pojď", tak to ani hovno. Jen mě to sere, že to člověku žere čas, ještě ty lidi si vymyslí kraviny a akorát tě okrádají o čas, než odkryjes, že to je zas ten debil.
20. července 2024 v 18:32
Anna Ostrava
17:15
Ano ale to nejsou mí favoriti. Já mám ráda klienty kteří se zrovna orientují na kariéru nebo třeba nejsou na vztah ready a tak raději zaplatí nám než aby tahali ženy za nos. Nakonec asi většina žen jde do vztahu s vidinou dlouhodobého vztahu/manželství a ne jen ten sex.