Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. července 2024 v 09:24
Randění s muži co dělají náš život lepší
27. července 2024 v 22:53
22:42
Pošli mi na maila voucher od agent provocateur v adekvátní hodnotě a možná se pak budeme moci bavit
27. července 2024 v 22:46
22:27
Přesně Polarita = jiskra a protiklady se přitahují a muž se zamiluje jen tehdy když musí do ženy investovat a snažit se nikdo nechce nic co je levné pokud je něco levné nebo zdarma tak to snadněji vyhodíš než když si koupíš něco drahého tak ti je pak líto to vyhodit když si za to dala tolik peněz a to samé platí s muži ve vztazích. Muži jsou lovci rádi loví. Ženské co si sebe neváží a dělají to pro chlapy snadné potom mají líné muže které ani nemůžou respektovat.
27. července 2024 v 22:42
Sorry dámy.
Jen si tu odložím jeden vzkaz. Netrucuj.
27. července 2024 v 22:33
Sever
Jaké jsou teď ceny ve Finsku? To vážně ještě děláte za 100/200€?
27. července 2024 v 22:27
No name
21:51
Nejprve si srovnej priority, o čem to mluvíš, zneužívat finančně. To není zneužívání, to je přirozený řád. Muž potřebuje být oceněný, mít pocit že ti pomáhá, aby měl potřebu tě ochraňovat, rozmazlovat a zajistil tě finančně.
Řekni mnu že tě ranil a potřebuješ čas. Neříkej mu že potřebuješ aby cáloval a nosil dárky, směřuj to všechno přes důvěru. Hlavně se na něj nefixuj, a normálně randi a komunikuj i s jinými muži. Nikdy nevkládej vejce jen do jednoho košíku. Když tě pozve na oběd, nadhoď mu tři možnosti drahé restaurace které máš ráda. Vem si úplné letní šaty ale ne příliš, a když s ním budeš mluvit flirtuj. Důležité, nesmíš mít čas hned. Dle toho jaký je to typ muže, můžeš vyzkoušet fintu s problémem. Hlavně si uvědom že oběd je sice výdej, ale pořád je to nic pro tebe. Potom ho vytáhni třeba na nákupy. Sehraj divadlo když ti něco koupí, dej mu za to pusu, ale hlavně s ním hned nespi. Nech ho ať za tebe utratí alespoň 50-100ti, dle toho kolik vydělává. Až pak, pokud už ví že sex byl topka. Prostě sex vždycky až poté co dostatečně investuje, bude mít utrácení za tebe podvědomě zafixované jako něco co vede k příjemným pocitům
.
27. července 2024 v 21:51
No name
Prosim ta povedz mi ako sa mam zachovat k nemu. Chce sa vratit. Nic za mna neutracal. Stretol tamtu oslnila ho niecim ale nemal s nou dobry sex. So mnou skvely. Porad mi. Nechcem ho zneuzivat financne, ale chcem aby pre mna robil to co pre nu a vazil si ma. Chcem nech sa namota a neutecie. Ja chcem mat navrh. Ja chcem byt ten koho sa doprosuje.
27. července 2024 v 21:47
20:43
Mas pravdu! Klient lakomec mi nechcel platit, vzdy bral to lacne klasicke ale vravel ze som najlepsia., potom si vzal priplatok. Potom zas nechcel platit ale udajne som najlepsia. Dnes som si povedala cifru za take extra a zaplatil! Lebo som najlepsia v tom. A krasna. Boze jaka som ja bola strasna blbka...za mlada. Dokonale telo kocka a netusila som to o sebe.
Diky za konstruktivnu radu. Od teraz darecky pozornosti (drahe darky) a az potom sex. Mimochodom ten co ma chcel, nic za mna neutratil, lebo som s nim spala bez namahy. A nasiel si nejaku zensku co vie dostavat darceky a ihned utratil za nu za luxusnu dovolebku a kupil jej darceky. No koniec. Nikdy viac! Skola zivota
27. července 2024 v 21:40
Sever
proč jste tak hloupe? klienti vydělávají 40-50tis eur měsíčně. chodí za vámi v levném oblečení a zkoušejí slevy nebo chtejí servis zdarma. mně o vas říkají a mně platí plnou cenu. proč děláte extra zdarma? same si chcijete do huby
27. července 2024 v 20:44
No name
Neříkám totálně blbé, ale neříkejte že víte že lže, že víte co udělal atd atd. Hrajte si s jeho pocitem viny, nechte si to co o něj víte pro případ že se to bude hodit. A hlavně brečet! Nikdy nevyšilovat, ale vždycky brečet jak vás ranil. Hrát divadlo pro něj, pro okolí, pro rodinu. Věřte mi, lidi hodně blbě snáší když jim upřímně řeknete že vás jejich názory nezajímají, že nechováte k někomu žádné city apod. To jste hned psychopat a většina lidí si myslí že každý psychopat je hned násilník apod. Lidi totiž přeceňují svou důležitost. Nejsem důležitá já, vy, ani norníci, ani nikdo další. Nakonec jsme jen chodící kusy masa co jednou umřou a nikdo se nad tím nijak dlouho trápit nebude
27. července 2024 v 20:43
No name
Hezká žena bude lákat všechny muže, je to jen na ní koho si vybere a jaké testy má nachystané než si je pustí skutečně k tělu. Někteří logicky usoudí že očividně jste materiální a nemá na vás dostatečně hluboké konto. Nejvíce pak z každého randění dostanete NEŽ se s ním vyspíte a ve chvíli kdy se s ním vyspíte tak je to o tom jak dobře v něm umíte číst a tudíž mu přizpůsobíte ten sex sám o sobě, tak jako v práci. Někdo potřebuje víc intimitu, jiný je hotový když vidí vás v akci a jak si to užíváte, další si libuje v rozmazlování partnerky atd atd. Když tohle rozklíčujete tak si ho namotáte. On sice půjde a bude zkoušet i jiné, ale pokud byl ten sex topový tak se nebudou chtít pustit. Hlavní je neustále to vést cestou investic. V momentě kdy už do vás solidně zainvestuje, nebude chtít opustit "misi". Kolik to záleží na tom kolik peněz má, co vnímá jako drahé apod. Mí ex vypili klidně flašku vína za desítku 3x týdně, takže pár desítek tisíc bylo nic. Ale 600 už bylo něco co je zaháčkovalo.
Ideální je když si takhle "namotáte" muže který zároveň uspokojuje vás, protože hrát dlouhodobě divadlo je děs. Já takhle měla úplně božího milence, ale pak začal být líný. Sex byl monotónní a to je pro mně vražda. Sex je pro mně ve vztahu spolu s financemi to nejdůležitější. Pak jsem s ním už nemohla dosáhnout orgasmu, nedokázala jsem k němu vzhlížet, začala jsem vnímat jak nemá zadek, jak je vrásčitý a jeho nedokonalosti v chování, gestikulaci apod. Nevnímala jsem jej s respektem a nakonec v momentě kdy mi přihrál na rozchod jsem to hned smečovala.
Víte proč jsou pro muže nejzajímavější dvacítky? Není to proto že by snad starší ženy byly ošklivější, budete mít škaredou tučnou dvacítku stejně jako třicítku, to je otázka životního stylu a každodenních rozhodnutí. Ale je to o tom že čím jsme starší, tím víc vidíme ten bullshit a už s námi nedokáží manipulovat. S tím spojím další věc. Nebude se vám to líbit, ale je lepší před mužem dělat že nejsme úplně nejbystřejší. Neříká
27. července 2024 v 17:56
Anna
Tak to platí v životě obecně a je to stejné , jak v sexbyznysu, tak v běžném životě. Pokud si holka sama sebe neváží, přitahuje si pouze chlapy, kteří jí chtějí využít, manipulátory,
slabochy a podobné typy. Přitom v obou případech se dají najít i normální chlapi, ale je to o tom mít zdravé hranice a sebeúctu.
27. července 2024 v 15:03
14:13
Každý chlap chce jen sex bohatej i chudej. Krásnou dvacítku chce každej ale otázka je nakolik si sama sebe váží. Jestli bude prcat za talíř jídla v Česku nebo za šperky diamanty a auta v Dubaji. U nádherné holky každý ví že se musí snažit proto jsou chuďasovi tak nasraný a nadává jim do zlatokopek protože vědí že jsi takovou nikdy nemůžou dovolit. Taková holka je mimo jejich ligu a proto jediné co můžou udělat a jaký mohou dostat je tím že se ji pokusí sebevědomí aby ji ponížili.
27. července 2024 v 14:21
13:27
A taky, nechtěli mě pozvat do restaurace, jenom slibovali, ale sex chtěli všichni hned
Si to za to rovnou můžu vzít peníze a nemusíme se oba okrádat o čas. Prostě randění a vztahy bez placení obecně jsou ztráta času. Zlatý šlapání. Žádný ojeby, sliby ani manipulace. Jednoduše zaplať nebo odchod.
27. července 2024 v 14:13
13:27
Mám to taky tak. Když jsem randila z lásky, tak se mě každý snažil ojebat. Když mi platí, tak ví, že mají hodinu, na kterou si ještě notabene musí předtím vydělat. Chlapi v soukromí se mě snažili využít jako prostitutku zadarmo a hlavně po sexu, kdy dosáhli svého se ke mně chovali hůř než ke kurvě za peníze jako teď. Velmi často mě uhaneli a druhý den mě všude zablokovali, aniž bych tušila co se děje. Měla jsem strach o náš vztah, zatímco já pro ně byla méně než hadr na podlahu. Jako prostitutka se cítím paradoxně více oceňovaná. Takže sex zadarmo už taky fakt ne. A to jsem single skoro deset let
27. července 2024 v 13:27
13:21
z me zkusenosti jsou muzi slušnější, kdyz si za zenu platí na sex. Nesnazi se manipulovat, prechytracit ji a vyuzit. Jen to jen business. Kdyz jsem normalne randila, chlapi se me snazili jen vyuzit na sex, ani na veceri me nepozvali. Pro mě jen ztrata casu a iluzi. Chlapi, co si me plati na sex se chovaji slusne, platí vecere, darky. Rozhodne se k sexu zadarmo vracet nebudu
27. července 2024 v 13:21
12:32
nemuzu posoudit, nikdy jsem nemela normalni rande s nekym, koho jsem uz predtim neznala, ale spis by se meli snazit s holkou, ktere neplati, ne?
27. července 2024 v 13:19
00 26
nenechalas bys tam deti a neutekla.. to mozna si rikas ted, ale kdybys je mela, vsechno by se v tobe zmenilo. Proto ja je nemam a mit nebudu. Vim, ze bych se pro ty deti obetovala a to proste nechci. Ja zustavala s chlapem tyranem i kvuli psovi, kdyz vyhrozoval, ze mi ho vezme. Nakonec jsem nastesti utekla, ale bylo to peklo i po tom. Ted uz je nastesti zenatej a ja mam snad pokoj, ale strach mam z nej doted.
27. července 2024 v 12:32
Minimum pro neprofesionalky
Taky vám přijde, že chlapi se víc snaží, když musí zaplatit za vaše služby než kdyby vás našli na ramdom seznamce typu Tinder? Na ramdom seznamce tu holku nezvou ani na večeři, jen nějaká vycházka max kafe. Wtf. Kdyžto pokud člověk nabizi služby a setkání ne placené, tak nabízí min večeři, nákupy, pokud vás chtějí ještě víc poznat. Asi ví, že s procházkou nemají ani šanci.
27. července 2024 v 11:57
:-D